- Konu Sahibi ESXIXNGXUXL
-
peki lokal anestezide aci yada agri oluyormu.yani genel olmuycak sadece bölge uyusturulacak..benimkisi bu sekilde olcak bilen varmi cvp versin lütfen..
iyiki size sormuşum arkadaşlar daha önce aşılama yaptırdığımda dr dinlenmene gerek yok demişti bundada öyle olur diye düşündüm. en iyisi pazartesi arayıp gribim deyip rapor almak yada izni uzatmak. druma sorduğumda pazar günü dinlenirsen yeter demişti iyi akşamlar iyiki varsınız
Cilek eger imkanin varsa genel anastezi iste,gerci lokal olarak verecekleri anestezi cinsleride farkli ama benim canim yanmisti acikcasini soylemek gerekirse,ama sunuda soyleyeyim bazi lokal anesteziyle yaptiranlar hic hissetmediklerini soyluyorlar dedigim gibi anestezinin cinsine bagli,bana cok dusuk bir anestezi uyguladilar,doktorunla iyice konuski sakata gelmeyesin.
cilek bende iki defa local yaptim.valla ben tamamen beni bayiltmalarini istemedim kendimherseyi gormrk istedim nasil yapiyorlar falan.acisini sorarsan olmadi desem yalan olur birincisi cok degilde ikincisi cok agridi.ama sen bilirsin ben ucuncusundede local isteyece herhalde acisa bile herseyi kendim gormeme lazim.herhalde bu da bi hastalik
cilek canim merak etme hersey iyi gider insallah.zaten galiba yapmissindir islemi ama bizi haberdar et canim insallah guzel haberlerini aliriz
oceane bende fransadayim sen nerede yaptirdin tup bebegi? ilk denemende iki ymurta olmasina ragmen neden tek embro koydular? burda iki konabiliyor cunku? olan olmus sadece bundan sonraki denemende bunu bil ve sor diye yaziyorum. devlet hastanesinde yaptirdiysan ucuncusunu acaba ozel bir merkezde mi denesen? 700 euro kadar fark oduyorsun genelde; ozelde yaptirirsan.Merhaba arkadaslar oncelikle sitede vermis oldugunuz hizmetten dolayi size tesekkur eder,basarilarinizin devamini dilerim.Bende dertlerimi paylasmak istedim sizlerle lutfen bana yardimci olun.çok mutsuzum,derdim su bende 4 yildir evliyim 3 yildir bebek istiyoruz,tup bebege basvurduk bizim için en son çagre 1 ay igneler vuruldum decapeptil ve menopur 1.yumurta toplama isleminde 6 yumurta çektiler 5 embriyon oldu 3 gun sonra 1 embriyon transfer edildi oda tutmadi geriye kalan 4 embriyonu konjolatore kondu,3 tanesi konjolatore dayanamadi oldu,diger 1 embiyonu 2.defa trasfer ettiler oda tutmadi.Bunlari 1 sene once yasadim!Simdi 1 aylik yeniden igneler yapildi decapeptil ve fostimon,5 kez yine kontroller yapildi kanim alindi ve agri veren ultrasonlar çekildi.Geçen persembe yumurta toplama islemi yapildi genel anestezi altinda 5 yumurta alabilmisler,acaip moralim bozuldu birde kanamam vardi midem bulaniyordu yuzum sisti karnim sisti normail dediler ama 1.yumurta toplama isinde hiç bunlari yasamdim karnim bile agrimamisti!cmtsi trasfer olcak dediler laboratuar tlfon etti bana 4 embroyonunuz dollenmedi olmadi dedi,1 embriyon kaldi oda çok yavas ilerliyor dedi iyi olursa sali yani bugun transfer olur dedi ama maalesef yine sonu husran oldu!...çok mutsuzum yani bunlari 1 aylik çileyi bosunami çektim ailemde esimde çok mutsuz kendimi unuttum esimi teselli ettim!n'olur bana cvp verin???ben fransadan OCEANE
tsk.ederi mcanim ilgin icin.doktorumla konustugumda yalnizca lokal yapicam zaten canin yanmaz sadece biraz regli agrisi gibi hissedersin daha sonrasinda filan dedi.tekrar konusucam zaten tedirginim vede bi okadar korkuyorum..saol canim tsk,ler yineden.
cilek bende iki defa local yaptim.valla ben tamamen beni bayiltmalarini istemedim kendimherseyi gormrk istedim nasil yapiyorlar falan.acisini sorarsan olmadi desem yalan olur birincisi cok degilde ikincisi cok agridi.ama sen bilirsin ben ucuncusundede local isteyece herhalde acisa bile herseyi kendim gormeme lazim.herhalde bu da bi hastalik
arkadaşıımm benim yumurtalarınn dün sabahh toplandı sölenildigi kdar acımıyorr sakinn olup doktorun sölediklerine uyarsann basitt bir işlem masaya cıktıgın anda bildiginn duaları okuu cok faydasını görüürsünn allahh yardımcın olsunnarkadaşlar yarın saat 9:00 da yumurta toplama işlemi var anestezili olacak ama ben korkuyorum yaptıran arkadaşlar işlem ne kadar sürüyor benim 4 yumurtam oluştu işlem sonrası ağrı çok oluyormu
arkadaşlar benim yumurtalarım dün toplandı genel aneztezi ile hiçbir şey hissetmedim kendimi yatakta buldum sonra yumurtalıkların dınlenmesi için serum taktılar ve bir ağrı kesici iğne yaptılar 2-3 ssat sonra eve geldim evde bıraz uyudum fakat dün geceyi hiç rahat geçirmedim aneztezi yapılan kolumun altı yan tarafım sabaha kadar sancı içindeydi derin nefes alamadım ve yan dönüp uyuyamadım istifra ettim 2 kez yüzüm beybeyaz oldu ilaçları da içmiştim onlar mı yan etki yaptı yoksa anesteziden mi bilmiyorum kasıklarımda dayanılmaz ağrılar olmadı ama yan taraflarım beni mahvetti gece hangi hastaneye gideceğimizi de bilemedik yanlış bir müdahale olacak diye sonra uyumuşum şimdi uyandım sanki biraz hafiflemiş ağrılarım sizde de böyle şeyler oldu mu birde işe gitmek sorundayım bugün allah hepimizi yardımcısı olsun inş bebeklerimizi kucaklarımıza alırız bu acılara değer...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?