Yumurta toplama sürecinde çalışmaya devam etme

Biarritz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
819
2.097
113
28
Merhabalar. Embriyo dondurmayı düşünüyorum. Yumurta toplama operasyonuna kadar 15 günlük bir süreç olduğunu öğrendim. Bu süreçte çalışmak mümkün oluyor mu acaba? Evden çalışıyorum, bilgisayar başı bir işim var ancak oldukça dikkat gerektiriyor ve stresli olabiliyor.

Merhaba tedaviye basladiktan sonra yumurta toplanmasina kadar çalıştım ( hareketli bir isim var) yumurta toplamada 3 gun rapor aldim ama baktiginizda 1 gün bile yetermis diğer iki günü nazımdan aldım resmen ki yumurta toplamam çok ağrılı geçti cok yumurta toplandığı için. İşimde cok stresli bir iş direk şikayet birimiyim:)) yani hic korkmayin evde masa başı bir isiniz varsa hic bir sorun olmaz ama azıcık nazlanayim derseniz 2-3 gun alabilirsiniz :)

Cevabınız için çok teşekkür ederim ❤ kaç yumurta toplandı, tedaviniz nasılsın gitti acaba?

Rica ederim 31-32 yumurta toplandi 29 u kaliteli cikti 15 i dollendi. Şuan hamileyim tek embriyo koyuldu
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun gebeliğinizi. Benim de yumurta toplama işlemim bitti bugün 3.gündeyim. Döllenen 15 yumurtanız kaçı 3 e kaçı 5 e ulaştı ve 5 gün embriyo mu transfer edildi. Önümüzdeki ay olacak transferim. Fikir edinmek istedim. Bu arada benimde 34 yumurta toplandı ama 20 si kaliteli olup 13 ü döllendi.

3. Gün iki embriyo donduruldu 5. Gune ulasan 13 embriyo donduruldu. Transferden once iyi kalite bir tane 5. Gun embriyosu iki 3. Gun embriyosu çözüldü. 3. Gun embriyolarindan biri 5. Gune ulasti cozulduktan sonra onu koydular ama kalitelerini bilmiyorum

Maşallah eminim kalitelidir. Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gebeliğiniz devam etsin ve kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…