• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta toplami isleminden sonra(bi bakarmisiniz)

hastane sonrası yaz olanları bakalım doktor ne diycek allah kolaylık versin....
Canm ciktim merkezden suanda eve gidiyorum korka korka:KK17:
Bitane 8hucreli bitane 7hucreli embriyo transfer ettier.
Hersey iyiymis cok sukur.
İlk defa bukadar ilerleyebildik.
Dua edin canlar optum hepinizi

Canm ciktim merkezden suanda eve gidiyorum korka korka:KK17:
Bitane 8hucreli bitane 7hucreli embriyo transfer ettier.
Hersey iyiymis cok sukur.
İlk defa bukadar ilerleyebildik.
Dua edin canlar optum hepinizi
oooo hadi bakalım dikkat et kendini yorma dinlen hayırlısı olur inşallah....
sonuçtanda haberdar edersin....

Evet bizimde sorunumuz bu oldu hep.embriyolar kaliteli olmuyo tedavlerimde.oyuzden biraz tedirginim bilgi alamadigim icin.
Lokal anesteziyi iyi cesaret etmissin ben yapamazdim galiba.transferde bile anestezi yapsalar diyorum hep.
Rabbim insallah sanada banada isteyen herkese hayirli saglikli salih evlatlar nasip eder insallah.uzulme sen vardir bundada bi hayir

Şimdiye kadar hep genel oldum, bundan sonraki için lokal düşünüyorum. Valla bir arkadaşım anestezi almadan oldu, hatta ben opu olurken bir kişi daha vardı anestezi almadan olan, demekki öyle bile olunduğuna göre lokal olmak hiç bir şey değil. Birazda biz millet olarak abartıyoruz herşeyi, gözümüzde büyütüyoruz, öyle olunca daha çok korkuyoruz. Benim ağrı eşiğim yüksektir, senin az anladığım kadarıyla, kasıyorsun kendini, her kişi aynı değil tabi. Birde yumurta sayısıyla alakalı, benim çok fazla olmadığından sorun olacağını düşünmüyorum.
Bu arada transferin olmuş, hadi inşallah bu sefer olacak canım, pozitfi görürüsün inşallah, dualarım seninle..

İstanbul tupbebek merkezine gidiyorum.emre karatekelioglu drum.
benimki de fulya bahçeci aytun han.
hayırlısı olsun tekrar bu dönemde dinlen bol bol ama biliyorsundur kan dolaşımı önemli hiç hareketsiz olma sürekli yatmak iyi değil şimdi embiryolara oksijen gitmeli :KK46:

Şimdiye kadar hep genel oldum, bundan sonraki için lokal düşünüyorum. Valla bir arkadaşım anestezi almadan oldu, hatta ben opu olurken bir kişi daha vardı anestezi almadan olan, demekki öyle bile olunduğuna göre lokal olmak hiç bir şey değil. Birazda biz millet olarak abartıyoruz herşeyi, gözümüzde büyütüyoruz, öyle olunca daha çok korkuyoruz. Benim ağrı eşiğim yüksektir, senin az anladığım kadarıyla, kasıyorsun kendini, her kişi aynı değil tabi. Birde yumurta sayısıyla alakalı, benim çok fazla olmadığından sorun olacağını düşünmüyorum.
Bu arada transferin olmuş, hadi inşallah bu sefer olacak canım, pozitfi görürüsün inşallah, dualarım seninle..
Amin canm allah razi olsun insallah hepimiz guzel haberler aliriz.
Anasteziye gelince benm dun transfer vardiya.Allahim okadar canm yandiki.hani su iceriye soktuklari sey varya beni mahvetti.aglicaktim nerdeyse.
Benm canim cabuk yanar.valla sen iyi cesaret ediyosun.nasil istersen oyle yaptir tabi.hakkimizda hayirlisi.

benimki de fulya bahçeci aytun han.
hayırlısı olsun tekrar bu dönemde dinlen bol bol ama biliyorsundur kan dolaşımı önemli hiç hareketsiz olma sürekli yatmak iyi değil şimdi embiryolara oksijen gitmeli :KK46:
2saatte bi 10dakka evde yuruyus yapiyorum.
Korkuyorum endiseliyim.ne dusuncemi bilmiyorum.sanki ilk tupbebekdenemem.:KK64:
Bahceciyi biliyorum canm benm ikinci tupbebek denemem toplama transfer islemim orda olmustu.drum disardan gelmisti.oranin labratuarini kullanmisti.
Peki belirtin falan oldumu.neler hissettin

2saatte bi 10dakka evde yuruyus yapiyorum.
Korkuyorum endiseliyim.ne dusuncemi bilmiyorum.sanki ilk tupbebekdenemem.:KK64:
Bahceciyi biliyorum canm benm ikinci tupbebek denemem toplama transfer islemim orda olmustu.drum disardan gelmisti.oranin labratuarini kullanmisti.
Peki belirtin falan oldumu.neler hissettin
her seferinde iğne batığı gibi karnımda his olurdu 2 kez tutmamıştı onlar ama bu tutanda karnım adet olacakmışım gibi ağrıyodu ben hatta eşime buda tutmadı hastalanacağım galiba dedim kan testi için gideceğim gün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı inanamadım çok büyük süpriz oldu bana... ay inşallah seninde öyle olur... :D

Allah razi olsun arkadasim rabbim bizleride sevindirsin bi an once.
Bizdeki sorun benm rezerv azligim var ve embriyolarim kaliteli olmuyo ondan tutmuyodu.
Baska bi sorun gormediler.tabi rabbim ol diyecekki olacak dimi bunlar bahane.
Sizde sorun neydi.
Oyle tabi arkadasim. Bnm cok sewimsiz iki cikolata kistim var:(

Back
X