• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar bende kıbrısta donasyon düşünüyorum aklımda birkaç yer var tecrübe eden arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var merkez doktor, vs gibi.
kesinlikle Clavis tüp bebek ve dr.Selen Ecemiş.Dün transferimi oldum.Sonucumu bekliyorum .daha sonucu almadan söyleyebilirimki iyi ki burayı tercih etmişim.iyi araştırın.ticari merkezlerden uzak durun

merhaba kızlar; baktım ama göremedim sadece yumurta dondurma ücreti kıbrısta nedir? ben bekarım yumurtamı donduracağım.
merhaba kızlar; baktım ama göremedim sadece yumurta dondurma ücreti kıbrısta nedir? ben bekarım yumurtamı donduracağım.
dondurma konusunda embriyolog çok önemli.Clavise bir sorun.Orada Ali Kızılkanat var .embriyologların hocası

Arkadaşlar buradan toplu bir cevap olsun.bütün merkezlerle görüşen ve hatta merkezin birinde karar verip tam başlayacakken son anda vazgeçen biri olarak söylüyorum.Lütfen iyi araştırın.Binanın şekline büyüklüğüne aldanmayın benim gibi.İşi yapan insan.ekibin tercübesi ve laboratuvar koşulları çok önemli.herkes gebeliğimiz çok yüksek diyor,ama biz görmüyoruz.

Merhaba dondurulmuş spermle tüp bebek yapıp olumlu sonuç alan var mı
Kibrisda British sperm sorunu olmasa bile, öncesinde sperm alip dondurup oslem yapmak istiyor ve hatta bunun için çok ısrar ediyor, bu da bana yumurta paylaşımı konusunu aklıma getiriyor, yoksa zaten bir problem yoksa öncesinde sperm niye dondurulsun, benim bildigim dondurulmuş sperm.ve yumurta taze gibi olmuyor, ama dondurulmuş embriyoda böyle değil diye biliyorum, yani uzun lafın kısası erkek faktörü yoksa, sperm dondurmak pek de mantıklı değil...

kesinlikle Clavis tüp bebek ve dr.Selen Ecemiş.Dün transferimi oldum.Sonucumu bekliyorum .daha sonucu almadan söyleyebilirimki iyi ki burayı tercih etmişim.iyi araştırın.ticari merkezlerden uzak durun
Canım benim çok sevindim senin adına Allah'ım güzel haberler almayı nasip etsin heyecanını duygularını bizimle paylaş olurmu

Bende çok kararsız kalmama rağmen bir merkeze karar verdim dilerim sizde pişman olmazsınız bizde🙏 anne olmak isteyen her kadın tatsın bu duyguyu . Biz şuan uygun donör bulma aşamasındayız doktorum da güven verdi nasip işi tabi birazda çok irdelersem kimseye güvenmem ama bir yerde güvenmek gerek.

Bende çok kararsız kalmama rağmen bir merkeze karar verdim dilerim sizde pişman olmazsınız bizde🙏 anne olmak isteyen her kadın tatsın bu duyguyu . Biz şuan uygun donör bulma aşamasındayız doktorum da güven verdi nasip işi tabi birazda çok irdelersem kimseye güvenmem ama bir yerde güvenmek gerek.
Hakkınızda hayırlısı olsun hangi hastane ile anlastiniz

Dilerim güzel haberler verirsin bizlere haberdar et bizi olurmu sürecinden🥰

Hakkınızda hayırlısı olsun hangi hastane ile anlastiniz
Çok teşekkür ederim 🥰yakın doğu üniversitesi İsmet gün hoca ile anlaştık güven verdi hâlâ bir güvensizlik var ama benden kaynaklı diye düşünüyorum o kadar para o kadar emek ve hayeller çöp olmasın diye çok araştırdım. Dilerim herkesin kararı ve sonucu doğru ile buluşur🙏🤲

Orası bizim Türkiye'deki gibi düşün araştırma hastaneleri gibi büyük bir hastane içini rahat tut

Nasil bir duygu içerisindesin biraz anlatirmisin heyecanlimisin

Kibrisda British sperm sorunu olmasa bile, öncesinde sperm alip dondurup oslem yapmak istiyor ve hatta bunun için çok ısrar ediyor, bu da bana yumurta paylaşımı konusunu aklıma getiriyor, yoksa zaten bir problem yoksa öncesinde sperm niye dondurulsun, benim bildigim dondurulmuş sperm.ve yumurta taze gibi olmuyor, ama dondurulmuş embriyoda böyle değil diye biliyorum, yani uzun lafın kısası erkek faktörü yoksa, sperm dondurmak pek de mantıklı değil...
Zaten erkek faktörlü sebepten dondurduk şimdi tüp bebekte kullanacaz tutma ihtimali nedir diye tecrübelerden faydalanmak istedim

Back
X