Merhaba, hayırlı olsun. Kaç haftalık oldunuz. Ne gibi belirtiler yaşadınız. Tek mi çift mi bu arada bebeğiniz.
Teşekkür ederim 🙏8 hafta olduk 🥰 çift transfer edildi ama tek tutunmuş. Belirtilere gelirsek ilaçların etkisi ile çifte etki hissettim ben, sıcaklar ile birlikte çekilmez oldu tansiyon düşüklüğü mide bulantısı sabahları daha yoğun.Meme hassasiyeti, endişe kaygı😂ne varsa yaşadım. Ama ilaçlar zaten hamile kalmadan da bu etkileri hissettiriyordu.
Herkese nasip etsin Rabbim bu duyguları inşallah🤲

Teşekkür ederim 🙏8 hafta olduk 🥰 çift transfer edildi ama tek tutunmuş. Belirtilere gelirsek ilaçların etkisi ile çifte etki hissettim ben, sıcaklar ile birlikte çekilmez oldu tansiyon düşüklüğü mide bulantısı sabahları daha yoğun.Meme hassasiyeti, endişe kaygı😂ne varsa yaşadım. Ama ilaçlar zaten hamile kalmadan da bu etkileri hissettiriyordu.
Herkese nasip etsin Rabbim bu duyguları inşallah🤲
Maşallah 🧿 Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 🤲 teşekkür ederim cevabınız için.

Maalesef negatif beta hcg değeri 11 gun 2 cikti. Yinede iyi dileklerin için sağol umarım. Sen hayallerine kavuşursun.
Olsun cnm sıkma canını hayırlısı, yine olur inş 🤲🏻 ben daha yaptırmadım malesef😔 ama yaptırabilirsem süreci burda ayrıntılı bir şekilde paylaşacağım. Sen hangi merkezde olmuştum?

Yaaa Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 hangi merkezde tedavi oldunuz?
Amin 🙏🏼
Benim İstanbul’daki doktorumun tavsiyesiyle miracle hospıtal da oldum. Benden önce yakın arkadaşımda transfer oldu. Onun ikizi tuttu.
İnşallah sizde doğru hastanenizi bulursunu🌺

Beklemek ne zormuş, geçmek bilmeyen iki haftanın Hala 4 günü var.
Sabah öğle akşam gece belirti peşine düştüm birşey hissetmeyincede acabalarla boğuşuyorum.
Doktor kanama olursa bizim için tehlikeli diyor ama gelişimi durunca kanama olmuyor ki.
Bu kafada kurma işlerini ne zaman bırakacağız acaba.
Elişi yapmaya başladım o da biryere kadar.

Back
X