kızlar 1 aydır yatıyorum, kendimi toparlamadan yazmak istemedim. 27+3 günlük olduk çok şükür,
hamilelik şekeri çıktı, rahim inceliği nedeniyle 25+5 ciğer geliştirici iğne yapıldı.(20 ocakta 2 doz,21 ocakta 2 doz) dr her an gelebilirler diye yoğum bakım ünitesi olan başka bir hastane ile görüştü,
günde 4 kere nidilat diye kasılma engelleyici ilaç kullanıyorum, yataktan çok pardon bir wc için kalkıyorum. daha çok küçükler 1 kg bile değiller, inşallah 32-34 üncü haftaları görürüz.
geçmiş sayfaları okuyamadım.ne olur kızmayın, tedaviye başlayanların Allahım yüzlerini güldürsün kimseyi çocuksuzlukla sınamasın, test sonuçları pozitif olanlar hayırlı ve sıkıntısız hamilelikleriniz olsun, ve negatif olanlar lütfen pes etmeyin, sabırlı olun. inanın zamanı geldiği zaman Alahım sizlerinde yüzünüzü güldürecek...
Rabbim senin hamileliğine de kolaylık sağlasın inşallah zamanında sağlıklı kolay doğumun olur. Allah yardımcın olsun. Dualarımızdasınız sen ve bebişlerin. Sağlıkla güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz.