Sen yoksunya
Iyi olmana cok sevindim ben hastanede oldugum icin ahmet ozyigit bana hemen ultrasounda gir dendi keselerin ustu tum kanama halindeydi
Rabbim iste ol deyince oluyor benim kan testim onbinlerdeydi sende kan degerine baktir canim sonrada ultrsnd girersin allahim seni ve yumilerini korusun

kızlar hamile olanları tebrik ediyorum harika bir duygudur eminim..rabbim kucağınızza da almayı nasip etsin İnşallahhh.. ben de bugün İrem hanımla görüştüm. çok ilgili.. net bir bayan.. firdevs hanımla yola çıkacağım anlaşılan .. merak ettiğim şeyler var özelden yada buradan firdevs hanımın hastası olan varsa sorabilir miyim?

ben firdevs hanimin hastasiydim canim..sorabilirsin burdan istedigini...

ben firdevs hanimin hastasiydim canim..sorabilirsin burdan istedigini...

canım çok teşekkür ederim. senin ilk deneme de oldumu bebişin daha yeni olduğumdan kimseleri pek tanımıyorum. aslında merak ettiğim genel şeyler mesela otel nasıl bir yer fazladan masrafımız oluyor mu ? hastane ile ilgili tüm gidip gelmeleri onlar mı karşılıyor? ortam temiz mi? görüntü nasıl? transferden sonra tuvalet olayını nasıl hallediyorlar? sürgü falan mı ? birde kaç saat yatırıyorlar hadi kalk git demezler değil mi? tüm bunların cevaplarını arıyorum ama daha çok soru bulurum ben? şimdiden kocaman sevgiler ve teşekkürlerrr

Merak eden arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim eminim hepinizi n dualarindayim hepinizden allah razı olsun
Düne göre bugün daha iyiyim kanama daha az :) allahın izniyle bebekleri mi sağ salim kucağıma alacağım :) Rabbim hepimizi korusun
Sevgiler

çok sevindimmm .. bu azimle Rabbiminde izniyle hiçbişecik olmaz kuzularını. allah onları size bağışlasın sağ salim kucağına al büyüt evlendir torun sev İnşallahhhh

Firdevs hanım bence iyi bir seçim. Ancak senin mailinin ulaşamadığını düşünüyorum telefon etsen zaten irem hanım gereken herşeyi söyler her konuda aydınlatır seni. Allah yardımcınız olsun :)

irem hanım gerçekten çok samimi ve iyi niyetli.. beni çabucak etkilemeyi başardı :)

Kızlar günlük pedimde tam da kahverengi olmayan hafif bir leke gördüm az önce umarım ters giden bir şeyin habercisi değildir :(

Mrhb sen daha yaptirmadinmi dunya tup bebekte basarili berk bey hemen hemen hepsi ayni isi yapiyor donor hakkinda bilgi veriliyor yas kan grubu egitim durumu ve fiziki yapilari vs aysevi yapmisti hatirlarsin ikizleri nerdeyse iki yasina gelecekler ama karar senin konus hepsiyle kim daha yakin geliyorsa ona git ben seni de yapti diye tahmin ediyordum

yok canım henüz başlamadım ama allah nasip ederse bu sene yaptırıcam öncelikle tüplerle ilgili laporoskopik ameliyat olucam mart ayının sonunda sonrasında başlıyorum.kistlerim vardı dünya tüp bebekte berk angünle görüştüm kesinlikle aldırma dedi,buradaki dr umda almıyalım dedi her müdahale yapışıklığa neden oluyormuş içeride.ama benim içimde firdevs hanım vardı onda tedaviye başlamak istiyordum açıkçası onunlada görüştüm berk beylede gittiğim iki dr da berk beyi önerdi ikisi arasında kararsız kaldım.mayıs haziran gibi başlaycam sanırım bi aksilik çıkmazsa.

Kızlar forumu uzaktan takip edenlerdenım bende yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdım hatta on görüşme yapıtım hit ile fakat bu forumda en cok fırdevs hanım konuşuluyor sızce ne yapmalıyım????aradakı fark nedır bana yardımcı olur musunuz kafam cok karıştı
Hazırında yaptıracağım o zaman kadar ıyı karar vermem gerekıyor

Kızlar forumu uzaktan takip edenlerdenım bende yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdım hatta on görüşme yapıtım hit ile fakat bu forumda en cok fırdevs hanım konuşuluyor sızce ne yapmalıyım????aradakı fark nedır bana yardımcı olur musunuz kafam cok karıştı

canım ben de kısmetse ve planlar değişmezse haziranda gitmeyi planlıyorum... ben de HİT le görüştüm. ama içime sinmedi. firdevs hanımın hemşiresi içten ve ilgili.. ama sen karar vermelisn .. HİT başarı oranı yüksek bir merkez ama buranın gözdesi firdevs hanım
İnşallah en hayırlı kararı verirsinnn

ben isminizi hatırlıyorum ama diğer forumdan mı buradan mı bilemedimm

canım ben de kısmetse ve planlar değişmezse haziranda gitmeyi planlıyorum... ben de HİT le görüştüm. ama içime sinmedi. firdevs hanımın hemşiresi içten ve ilgili.. ama sen karar vermelisn .. HİT başarı oranı yüksek bir merkez ama buranın gözdesi firdevs hanım
İnşallah en hayırlı kararı verirsinnn

İçine sinmeyen taraflı neydi canım?bana bırazlakayit geldiler ne bilim ama karar veremıyorum ıste:(

İçine sinmeyen taraflı neydi canım?bana bırazlakayit geldiler ne bilim ama karar veremıyorum ıste:(

bana da çok soğuk umursamaz geldi parasını söyledi. her şeyi okadar soğuk anlattı ki buz kestim kapatınca hıçkır hıçkır ağladım allahım kimlerin eline kaldım diye :( ne bilim canım etkilemek istemem kader kısmet işi bunlar.. hakkımızda hayırlısı olsun

bana da çok soğuk umursamaz geldi parasını söyledi. her şeyi okadar soğuk anlattı ki buz kestim kapatınca hıçkır hıçkır ağladım allahım kimlerin eline kaldım diye :( ne bilim canım etkilemek istemem kader kısmet işi bunlar.. hakkımızda hayırlısı olsun

Ben direk görüşmeye gittim eşimle ..aslında özlem hemsıre var ordan maillere bakan turk hastalarla ilgilenen o cok ılgılı gelmıstı sıcak geldı ama nası dıyım hanı doktorlar hemşire muhabbetı cok fazla vıcık vıcık:)aslında tam olarak bu da degıl bı yorumda hit dondurulmuş kullanıyor dedıler bıraz buna taktım galıba

Back
X