ADA
TÜP BEBEK MERKEZİ SAHİBİ DR. VERDA TUNÇBİLEK;
Eylül 2013 te eşimle Kıbrısta Tüp Bebek yaptırmaya karar verdik. Biraz araştırdıktan sonra en lekesiz isim olduğunu düşündüğümüz Dr. Verda TUNÇBİLEKte karar kıldık. Telefon görüşmemizde Doğuş Tüp Bebek Merkezinde Dr. Şevket ALPTÜRK hakkında inanılmaz olumsuz iddialar olduğundan onunla herhangi bir bağlantınız var ise lütfen söyleyin şeklinde ricada bulunduk. Kesinlikle bir bağlantım yok, siz rahat olun diyerek bizi ikna etti. Sonra öğrendikki Şevket Beyin hastanesinde komisyonla çalışan bir doktor..( Bu birinci sahtekarlığı)
Gelelim diğerlerine; Türkiyede bütün işlemleri harfiyen yerine getirdim ve Kıbrısa gittik. Baktıkki Verda Hanım Şevket Beyin emrinde çalışıyor.. Bu saatten sonra vazgeçme imkanımız olmadığı için transfer işlemi gerçekleşti
Arada yaşanan ufak tefek entrikalardan bahsetmiyorum
Neyse 12. Gün Türkiyede test yaptırdım. Sonuç tahmin edeceğiniz gibi Negatif
. Verda Hanımı aradım ve sonucun negatif olduğunu söyledim
Bana verdiği cevap o zaman bana embriyo vermediklerinden şüphelenirim oldu diğer türlü mümkün değil çünkü herhangi bir sorun görünmüyordu dedi. Sonra ufak araştırmalarım sonucunda öğrendim ki o dönemde birlikte çalıştığı embriyoloğu izinde olduğundan Şevket beyin embriyoloğu ile çalışmış
.ve gerçekten embriyo hazırlanmamış. ( Bu arada Verda hanım Girnede kendi hastanesini açmak üzere çalışmalar sürdürüyor bu nedenle hastane buna tepkili) Sen nasıl bir doktorsun ki? Bu tarz şüphelerin olmasına rağmen sırf para kazanmak için uygulama yapıyorsun
.insan hiç mi embriyolar hazırlanmış mı? herhangi bir sorun görünüyor mu? diye bakmaz
.Üstelik o dönemde yaptığı transferlerin hepsi negatif..Yani durumun farkında..O kadar ciddiyetsiz ve para düşkünü bir insanki hastalarının ne hissettiği umrunda değil
. Tabi benim bütün psikolojim alt üst oldu
.kullandığım onca ilaçlara mı üzüleyim!!!! yatırdığım onca paraya mı üzüleyim!!!! Bozulan psikolojime mi üzüleyim!!!! Anlayacağınız alt üst oldum..Böyle bir kumpasa nasıl düştüm diye kendimi yedim bitirdim
Bir süre sonra 2. Kez denemeye karar verdik
Verda Hanım kendi Hastanesine geçmişti bu sırada. Önce Doğuş Tüp Bebek Merkeziyle görüşüp fiat istedim. Siz Şevket beyin hastası olmadığınız için indirim yapamayız dediler. Benimde maddi gücüm olmadığı için tekrar Verda Hanımda karar kıldık.. (2. Denemede fiat 1. ye göre daha düşük oluyor) Yeni hastanedir belki titiz çalışır diye düşünüyorum.. Sil baştan tekrar tedaviler başlıyor. İlaçlar vs.
Ocak 2014 te Ada Tüp Bebek Merkezine gidiyorum
Önce muayene oluyorum
Muayenede rahimde çok ufak bir polipe benzer bişey görünüyor ama sorun olmaz diyor çok bilen verda hanım..ki ben Türkiyede bütün kontrollerimi yaptırdım. Zerre kadar rahimde sıkıntı yok..Normalde transferin Çarşamba günü gerçekleşmesi gerekiyor.. Ancak Verda hanımın o gün ne işi varsa Çarşamba olmaz Perşembe günü yapıcaz diyor. Neden diye sorduğumda biz spermleri ikiye böldük yarısını aynı gün, diğer yarısını ertesi gün dölledik..embriyolara baktığımda 2. Gün döllenen embriyoyu daha çok beğendim bu nedenle diye cevap verdi..O an yeni bir entrikayla karşı karşıyayız dedim. Ama yapacak bişey yok teslim oldum. . o andan sonra vazgeçmek gibi bir şansınız yok çünkü para ödenmiş, ilaçlar içilmiş vs
.tabi bizim bütün planlar alt üst oldu uçak biletini ve konaklamayı uzattık. Bu bana ekstra masraf çıkardı
neyse dediği günde transfer gerçekleşti
Embriyolog demezmi ben sana 5 . gün transferi olduğu için 2 embriyo yerleştirdim diye
.tabi ben şokkk
neymiş efendim çoğul gebelik olursa uğraşırmışım.. böylesi daha iyiymiş falan filan
.beni odaya aldılar arkamdan embriyolog geldi sizinle bir konu görüşmek istiyorum diyerek yanıma oturdu
Embriyolarınız arttı bunları dondurmak istiyorum dedi.. (burada anladım ki sırf ekstra para kazanabilmek için 2 tanesini kullandılar kalanı tekrar bana satmak istiyorlar) Kabul etmedim
Dondurmayın dedim
. saatlerce odaya Verda hanımın gelmesini bekledim baktım gelen giden yok kalkıp odasına gittim. İşlem nasıl geçti herhangi bir sorun varmı? Diye sordum. Bana demezmi ki eğer sonuç negatif çıkarsa Polip engel olabilir diye..Madem öyle bir risk vardı transferi neden yaptın???? Neden olacak para içinnnnnn.
Sizce 2. Transferin sonucu ne olabilir..tabiki negatif
..Sonucu bildirmek için Verda Hanımla görüşmek istedim. Mesaj bıraktım. Ancak bir türlü müsait olamadığından asistanlarını aşıp görüşme sağlayamadım..(Görüşüpte napsın parayı alıp cebine koymuş gerisi boşşş) sonucu alır almaz soluğu kadın doğum uzmanında aldım. Muayene oldum
sonuç tabiî ki polip veya herhangi bişey yok
Anlayacağınız ben o kadar kötü günler geçirdimki sizler karar vermeden önce tekrar bi düşünün istedim
Yazdıklarım sadece yüzeysel olanlar detaylarda da inanılmaz şeyler var
sakın tatlı sözlerine kanmayın. Parayı yatırdığınız an her şey değişiyor. Çünkü o an itibariyle ona mecbur kalıyorsunuz. Yanlış Dr seçimi bana çok pahalıya mal oldu
. En büyük kaybım sağlığımdır. 2 aydır kendimi yeni yeni toparlıyorum.. Travma yaşadım ve sonucunda panik atak oldum
Dr. Verda TUNÇBİLEKi Allaha havale ediyorum. Kazandığı haram paralarla nasıl bir hayat yaşıyor kimbilir. Çocuklarına yedirirken içi huzurlumu acaba
.Haram olsun
. (ŞEYTANA PABUCUNU TERS GİYDİRİR)
Eğer daha detaylı bilgi almak isterseniz mail adresime (simseksimsek7513@ hotmail.com) telefonunuzu bırakın. Ben arayıp sizi bilgilendiririm