:nazar: sessiz takipteydim laptop bozuktu cepten okuyordum şimdi hallettik:))

nasılsınız kızlar:)) yeni hamişlerimiz tebrik diyorum.zenan,umudumvar,senyoksunya diğer aklıma gelmeyenler.

erfatçığım senin adına çok üzüldüm ama bu son değil ki umudunu tüketme yeniden denersin.

bak bana kaçıncı olduğunu bile unutacam nerdeyse ama gene nisansonu yada mayıs başı gitmeyi düşünüyorum.bağımlılık yaptı:)))

pztsi yeni bir dr a gideceğim sonra kıbrıstakilerle irtbata geçeceğim .hayırlısı .bize de hayat böyle geçiyor .herşey nasip kısmet.

size abla tavsiyesi .kendinizi sakın üzmeyin.kimsenin de üzmezine izin vermeyin.takmayın ya. olsa de olmasa da ...

geçmişi unutun.kötü anlarınızı silin.karamsarlığı kendinize acımayı bırakın.güçlü olmamız lazım.sert kaya gibi kadın.

önemli olan değerli olan sizsiniz. sizden başka bir tane daha mı var bu dünyada. senin sağlığın önemli sen önemlisin bizim için diyenlere kulak asın.diğerlerini gözardı edin.siz istiyorsanız yapın ne olursa. hep umut olu olun.yapabilirim başarabilrim diyin gün içinde defalarca kendinize.telkin yöntemi imiş.:))

gene uçtum :)) çok konuştum.özlemişim yazmayı.
öpüyorum hepinizi.

:nazar:ALLAH HEPİMİZİN KUCAKLARINI :emir_bebek::emir_bebek: DOLDURSUN.

hepinize bol bebişli günler diliyorum.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sevgiyle kalın .

Cokkkkk tesekkur ederiz ozlemistik seni yaa...canim benim seninde insallah en iyisi olacak...

Yok canim gitmedim henüz foruma giremiyorum ben hata veriyordu ;) sen ne yaptın gitmedin hala sanırım hastaydin düzeldin inşallah

Yok canım ya ben de daha gitmedim. Şimdi daha iyiyim artık suyu bile ısıtıp içiyorum ayyy ne fena bir öksürüktü oooo. Ben öksürürken kızım diyordu ki anne kardeşimi ağzından çıkaracaksın :)))))

Canım biliyorsun ben de aynı kaygıları yazmıştım kızlar hiç bir belirtim yok demiştim belirti arama rahat ol demiştiniz bana şimdi ben sana diyorum rahat ol belirti arama ben de hala belirti yok desem yeridir. Gün içinde herşey normal hiçbir belirti yok sadece geceleri ne sağa ne de sola yatamıyorum sırt üstü yatabiliyorum sadece; tek belirtim bu:)) bir de transferin 6.günü idrar testi yapmıştım testte gördüğüm silik çizgiydi belirti :)) ama sen 12. günü bekle çünkü beta hcg nin idrara karışması biraz zaman istiyor.

Valla canım vok korkuyorum duygusalim Ağlıyorum. Sen neden sagina soluna yatamiyon canm agrimi oluyor

Kizlar ne olur bana yardim edin.ben hic olmadim ilaclarla oluyorum.fsh cok yuksek.rahimde kücük dedi doktor.yas 29.rahim 13 yasindaki birinin ki gibi diyor.bana da yumurta donosyonu olur mu.tek carem bu.bununda elimden gitmesinden cok korkuyorum.benim gibi olan var mi.moralim cok bozuk.her gun agliyorum.onceden yumurta donasyonu sansim var diyordum.simdi bu sansimda gidecek diye oyle kötuyüm ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyilesmene sevindim :) senin bir kızın var allah bağışlasin bilmiyordum ...Ama git artık sende doktora hicmi merak etmiyorsun :) ben birazdan gideceğim çok sabirsizinm:)

Yok canım ya ben de daha gitmedim. Şimdi daha iyiyim artık suyu bile ısıtıp içiyorum ayyy ne fena bir öksürüktü oooo. Ben öksürürken kızım diyordu ki anne kardeşimi ağzından çıkaracaksın :)))))

Kizlar ne olur bana yardim edin.ben hic olmadim ilaclarla oluyorum.fsh cok yuksek.rahimde kücük dedi doktor.yas 29.rahim 13 yasindaki birinin ki gibi diyor.bana da yumurta donosyonu olur mu.tek carem bu.bununda elimden gitmesinden cok korkuyorum.benim gibi olan var mi.moralim cok bozuk.her gun agliyorum.onceden yumurta donasyonu sansim var diyordum.simdi bu sansimda gidecek diye oyle kötuyüm ki.

canım bu kadar üzme kendini,sürekli ilaç içiyosundur adet olmak için onlar büyütür rahmini,benimkini de biraz küçük dedi ama sorun olmaz dedi.sen bence başka güzel bir doktora gidip tekrar ölçtür.rahim filmi falan çekildin mi hiç,ya da histereskopi?buradaki hemen hemen hepimizin sorunu aynı ya hiç adet olmadık ya da erken menapoz ya da eşinin spermlerinde sıkıntı var.canını sıkma canım daha da kötü oluyor emin ol,Rabbimin vardır bir bildiği de elinden geleni yap takdiri yüce Rabbime bırak....

Cok sagol canim moral oldun bana.ben 13 yildir c progynova kullaniyorum.rahim filmi cekildim.rahim 30mm×50mm diyordu 2 yil once.

canım bu kadar üzme kendini,sürekli ilaç içiyosundur adet olmak için onlar büyütür rahmini,benimkini de biraz küçük dedi ama sorun olmaz dedi.sen bence başka güzel bir doktora gidip tekrar ölçtür.rahim filmi falan çekildin mi hiç,ya da histereskopi?buradaki hemen hemen hepimizin sorunu aynı ya hiç adet olmadık ya da erken menapoz ya da eşinin spermlerinde sıkıntı var.canını sıkma canım daha da kötü oluyor emin ol,Rabbimin vardır bir bildiği de elinden geleni yap takdiri yüce Rabbime bırak....

Canim cok sagol moral oldun bana.13 yildir ilac kullaniyorum.rahim filmi cektirdim.rahim 50mm×30mm yaziyordu 2 yil onceydi .

Iyilesmene sevindim :) senin bir kızın var allah bağışlasin bilmiyordum ...Ama git artık sende doktora hicmi merak etmiyorsun :) ben birazdan gideceğim çok sabirsizinm:)

Eeeeee sen anlat bariii nasıldı bebiş.. Kalbi oluşmuş 1-3 mm 3gr ağırlığı ben de önümüzdeki hafta gideceğim. Pazartesi ya da salı :))) merak ediyorum tabi ki. Sadece vajinal ultrason istemediğim için gitmiyorum biraz büyüsün diye bekliyoruz :))

Kızlarrrr bebeğimiz in kalp atışını gördük çok şükür veeeeeee bir kese mız daha var :) allahima şükürler olsun suan hersey yolunda inşallah hep yolunda gider hayırlısıyla bebekleri mızı kucağımiza alırız :)

Kızlarrrr bebeğimiz in kalp atışını gördük çok şükür veeeeeee bir kese mız daha var :) allahima şükürler olsun suan hersey yolunda inşallah hep yolunda gider hayırlısıyla bebekleri mızı kucağımiza alırız :)

Ayyyyy çok şükür şimdi benim de gidesim geldi doktora :)))) maşallah Allah tamamına erdirsin :)

Aminnn cumlumizinkini Git bencede sende yasa bir an önce bu mutluluğu :) hala soktayiz biz

rabbim tüm isteyen bekleyen herkese nasip etsin insalkah

Kaç haftalık nasıl hesapladı vajinalultrasonla mı baktı? Senin transferin ayın 25 inde mi olmuştu?

Son düzenleme:

Ay maşallah canim demekki ikiz geliyor allah saglikla ve hayirlisiyla tamamına erdirsin darısı zenan ve eslamsena ya sonrada bana insallah.bende tedaviye basladim insallah bende mujdeli haberimi sizlerle paylasirim.sevgilerimle:nazar:

Evet Canım karnından bebeği gördük ama kalp atışlarını görmedik Dr sordu bizde bakalım dedik çok sabirsizdik benim 24 u canım hesaplaması Dr um estrofem başlama tarihine göre dedi bende o tarihi sat tarihi olarak söyledim ona göre 6+1 :)

Kaç haftalık nasıl hesapladı vajinalultrasonla mı baktı? Senin transferin ayın 25 inde mi olmuştu?

Aminnnn canım Rabbim nasip eder insalkah hayırlısıyla rabbim tüm bekleyenlere sanada nasip etsin inşallah

Ay maşallah canim demekki ikiz geliyor allah saglikla ve hayirlisiyla tamamına erdirsin darısı zenan ve eslamsena ya sonrada bana insallah.bende tedaviye basladim insallah bende mujdeli haberimi sizlerle paylasirim.sevgilerimle:nazar:

yumurta donasyonu yaptıranlar,lutfen yardım edın...

ben 28 yasındayım erken menopoz sorunum var asılama yapıldı tutmadı,her okudugum makale erken menopozluların cocuk sahıbı olamıyacagını soyluyor yuzde 1 mıs ıhtımal,bosuna doktora gıdıp kontrol oluyorum gıbı gelıyor tup bebek yapılacak guya 1 sene oldu yumurta yok
:50:
esım uzuluyor bılıyorum baba olmak ıstıyor onu bu haktan mahrum bırakmak ıstemıyorum,bosanalım dedım kabul etmedı

donasyona karar veremıyorum bırturlu,aılemle paylaştım bu konuyu tepkı gosterdıler olurmu oyle sey dıye işin ınaç,ahlak boyutu var
dogru bırsey mı ki gunah mı ?,ben buyutucem dogurucam emzırcem okula gondercem (kısmet) benım cocugum olcak dımı ?
cok zor bır karar yada ben cok takıyorum kafaya :44:

inancımıza göre donasyon sonucu dünyaya gelen bebek zina bebeğidir. bebek sahibi olmanın tek ve kesin şartı aralarında nikah bağı bulunan karı koca olunmasıdır..başka rahim başka yumurta başka spermin hiç bir helal ve uygunluğu yoktur ve yasaktır.. bir başkasının spermi yada yumurtasıyla oluşan bebek yine aynı yumurtadan doğan başka bir çocuk daha ve daha daha... allah takdir etmeyip vermediyse imtihan deyip sabretmeyi diliyorum tüm düşünenlere... olup islam inancına sahip donasyon düşünenler lütfen bir kez daha düşünün.... allah herkese hayırlı sağlıklı kendinizden olan bebekler versin......

Rabbım ilim demiş bu ilmin bi parçası değil mi arkadaşım zor bir karar biliyoruz...

Back
X