kizlar transfer'm 5. gun olacak ;transfer persembe gunu :17::17::17::17::17::17: dualarinizi eksik etmeyin ne olurr.. burasi cokk sikici ve sicak bu arada evimi ozledimmmm insallah kalabalik bir aile olarak donerizzzz

Haydi hayırlısı canım.İnşallah güzel haberler alırız senden :49:

Rabbim bu mübarek ayda seni bebişine kavuştursun inşallah

Canım benim doktora gittim, maalesef kese yok artık. Büyük ihtimalle boş gebelikti. İçimde parçalar var atılmasını bekliyorum. Gelecek adetimden sonra histereskopi yaptırcam artık. Pes etmeyeceğim, içimden bir ses öyle diyor. Desteğiniz için sağolun arkadaşlar

Çok üzüldüm Kivfacığım. Kayıpların ardından bunda da bir hayır vardır demekten başka bir şey gelmiyor elimizden :50:

İçindeki sese her zaman güven

Tabi ki pes etmek falan yok. Aferin sana.Bizler elimizden geleni yapalım takdiri İlahi Allah'ın.

Merhabalar hepinize,

Bayadir internete girmemistim, bu gun havalar guzel buralarda hergun hergun yagmur :), yagmur berekettir ama birazda gunese isiga ihtiyacimiz var.

Sayfalarin hepsini okumadim ama Kivfa'nin haberini okudum , ve uzuldum tabiikide. Arkadasim diyecek pek bir sey bulunmuyor bu durumda, acini yasayip kabul etmek dusuyor bize, sakin kendini felan suclama rahim kalinligi felan diye, 12inci haftadan once duserse bebisler demekki ya yumurtada sorun var ( e.g: kromozom, kalite) ama 12inci haftadan sonra olursa o zaman sorun rahimden kaynaklaniyor.

hatirladigima gore sen 12.haftaya kadar sulandirici igne kullanmistin, devam ettinmi yoksa durdurdunmu, emin olamadim ama herhalde oklinik sana birakmisti devam edip etmemeyi... belkide sende pihti sorunu var. Sen bir genetik testler yaptir: aklima gelen testler asagidaki gibi:

- Protein C aktivitesi
- Protein S aktivitesi
- Lupus antikoagulan ab

-faktor V mutasyon
-Antithrombim III duzeyi
- prothrombin polimorfizmi

Bunlarin sonucunda ( 1 ay sonra gelde bana burada ( ingilterede) turkiyede belki daha cabuk gelebilir) pihti sonrunun olup olmadigini ve hangisi oldugunu ogrenirsin...belkide hic oyle bir sorunun yok ama en azindan sen herseyi arastir ve bilgili ol>

Birde rahim ince ise, sen Doktorunla gorus Climara bant ve estrofem kulan , ayni zamanda fozyoterapi seanlarida al ama her yerde bulunmuyor ben meltem hnm 5 seans almistim benim rahim 6.9 mm ile transfer olundu cunku ben ne climara nede estrofem kulana bildim.....
Akupunkturda deneyebilirsin ( transfer oncesi ve transfer sonrasi seanslar var )

-tabii birde yedeiklerine dikkat et, biraz tarcini bala karistir her sabah al, ayni zamanda ogutulmuz corek otuda bunlar birer cay kasigi

- stressi azaltmaya calis ( o da biraz zor oluyor bazen), hep olumlu dusun, pozitif thinking

- Insallah bir sonrakinde her sey istedigin gibi olacak be beisine kavusursun canim.

Helun, senide tebrik ediyorum arkadasim, Allahim saglikli bir hamilelik ve saglikli evlatini kucagina almayi nasip eder insallah!

Bu yola devam edenlere bol sanslar diliyorum, lutfen kendinizi kasmayin, tabii kide heyecanli bir surec ama gitmeden once bedenen ve ruhen kendinizi iyi hazirlayin ve insallah her sey istediginiz gibi olur ve mis kokulu bebislere kavusursunuz.

Anatolya ve umuduumwaar nerelerdesiniz, insallah hersey iyi gidiyor sizler icin.
Umudumwaar sen reduksyon demistin ne oldu? insallah hersey yolundadir.

Zaman zaman buraya gelipde din'den bahseden arkadaslar, zannetmesinlerki bizler dinsiz, inancsiz insanlariz...Biliyorum sizde bir arayis icinde, cozum bulmaya calisiyorsunuz ama inaninki biz bu kararlari kolay kolay almadik, 2/3 senede ( belkide daha fazla) karar verdik. Sonucta o bebekler bizim kanimizla beslenip, bizim DNA mizi tasiyacaklar, genetik anne/babalardan ancak 20% gen tasiyacaklar....birde hamile oldugunu ogrendiginda zaten o fetusu benimseyip herseyi unutmus oluyorsun, donasyon birdaha soz konusu bile olmuyor....sen egitip sen yetistireceksin.
Lutfen toleransli, acik goruslu olalim insanlarin kararlarina saygili olalim!

Buradaki ugras veren, emek harcayan herkese bol sanslar diliyorum insallah herkes bebislerine kavusur ben dahil!

Sevgiyle ve gunesin piril piril ısıgının tum gununuzu aydınlatması niyetiyle,

Amin arkadaşım..

merhaba arkadaslar ben 38 yasimdayim yurtdisindan yaziyorum gecensene kibrista donor yumurta ile tedavi yaptik transferim tutmadi bu ay tekrar donmus embryo ile transfer yaptirdim bugun negatif sonuc aldim butun hayallerim sondu simdi hic donmus embryom kalmadi. tekrar sifirdan tedaviye baslamak istiyorum bu konuda bana nereyi tavsiye edersiniz beni bilgilerirseniz sevinirim.

kizlar transfer'm 5. gun olacak ;transfer persembe gunu :17::17::17::17::17::17: dualarinizi eksik etmeyin ne olurr.. burasi cokk sikici ve sicak bu arada evimi ozledimmmm insallah kalabalik bir aile olarak donerizzzz

Duaları miz seninle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaslar ben 38 yasimdayim yurtdisindan yaziyorum gecensene kibrista donor yumurta ile tedavi yaptik transferim tutmadi bu ay tekrar donmus embryo ile transfer yaptirdim bugun negatif sonuc aldim butun hayallerim sondu simdi hic donmus embryom kalmadi. tekrar sifirdan tedaviye baslamak istiyorum bu konuda bana nereyi tavsiye edersiniz beni bilgilerirseniz sevinirim.

Siz hangi yerde yaptirdiniz?

Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra tekrardan girebildm foruma benim ikizlerim 14 gün önce dünyaya geldiler 34+3 haftalk doğum oldu 9 gün kuvezde kaldlr ve sonunda kavstm kizimla oğluma inşallah herkes bu duyguyu yaşar

Canım Rabbim sana da hamile kalmayı nasip eder inşallah.

Sana tavsiye edebileceğim yer HİT . Ama zaten sanırım sen orda yaptırmışsın.

Peki neden tutmadığına dair bir şey söylediler mi?

Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra tekrardan girebildm foruma benim ikizlerim 14 gün önce dünyaya geldiler 34+3 haftalk doğum oldu 9 gün kuvezde kaldlr ve sonunda kavstm kizimla oğluma inşallah herkes bu duyguyu yaşar

Allah analı, babalı büyütsün hayırlı olsun canım ikizlerin.

Girnede dünya tüp bebek ben memnun kaldım cnm ilk transferde tuttu duan 10 haftalıgım . Darısı isteyen herkese ve banada rabbim kucagımıza almayı nasip etsin .

rahimde kistim vardi oyuzden tutmamistir dedi rahimi temizleyip (histeroskopi,laparoskopi yapip) yeniden baslayalim diyor dr.
benim sinir oldugum onceden temizlememeleri...

Girnede dünya tüp bebek ben memnun kaldım cnm ilk transferde tuttu duan 10 haftalıgım . Darısı isteyen herkese ve banada rabbim kucagımıza almayı nasip etsin .

rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
benim rahimdeki kist temizlenince yeniden baslasam tutarmi acaba

Son düzenleme:

Tebrikler!!:nazar::emir_bebek: Allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin! bahtalari guzel olsun!
ne guzel bir kiz birde oglan!

Insallah bizler'de sag selim aliriz kurabiyelerimizi kucagimiza!

Gecmis olsun canim! uzucu bir durum ama elimizden gelen bir sey yok!

Sessizce, yapayalnız bir kosede, usul usul ice akıtılan her damla yasın anlamını biliyorum… Her gun olmenin, kahrolmanın ne demek oldugunu biliyorum…
Zor bir surec tek sey acini yasamak, kabullenmek ve tekrar Phoenix gibi kullenirden yeniden dogmak, zamanin icinde sabirla yol alabilmek, buyuk acilar, buyuk mucadeleler....

Guclu ol arkadasim, bu gunler de gecer ve gececek ve sende kavusacaksin bebislerine...

Kendine iyi bak!

Sevgiler

Gecmis olsun canim! uzucu bir durum ama elimizden gelen bir sey yok!

Sessizce, yapayalnız bir kosede, usul usul ice akıtılan her damla yasın anlamını biliyorum… Her gun olmenin, kahrolmanın ne demek oldugunu biliyorum…
Zor bir surec tek sey acini yasamak, kabullenmek ve tekrar Phoenix gibi kullenirden yeniden dogmak, zamanin icinde sabirla yol alabilmek, buyuk acilar, buyuk mucadeleler....

Guclu ol arkadasim, bu gunler de gecer ve gececek ve sende kavusacaksin bebislerine...

Kendine iyi bak!

Sevgiler

sagol canim suan okadar kotu durumdayimki anlatamam kendimi birtaraftan toparlamaya calisiyorum
birtaraftanda baska dr. lara bakiyorum.ins. banada nasip eder rabbim

rahimde kistim vardi oyuzden tutmamistir dedi rahimi temizleyip (histeroskopi,laparoskopi yapip) yeniden baslayalim diyor dr.
benim sinir oldugum onceden temizlememeleri...

Firdevs hanimlada bir görüs

Amin.Hayirli olsun.cok güzel bir duygu olsa gerek.ikiz olmasida ayri bir güzel.nerede yaptirdin acaba?bize de yol göstermis olursun

Back
X