Kizlar uzun suredir giremedim ama hep aklimdasiniz. bebeklerim bugun 68gunluk oldular masallah gelisimleri cok iyi cok tatli oldular teyzeleri ikiz bakmak gercekten cok zormus annem yanimda esimde gece bile yardimci oluyor yinede zorlaniyorum birbirlerini uyandiriyorlar. cok kucaga alistilar.yinede yakinmak istemem cunku cok zor sahip olduk.Allaha surekli sukrediyorum.embrio sayisi cok onemli encok 3adet koydurmanizi tavsiye ederim.birde kizlar sakin kimseye soylemeyin esinizle aranizda sir kalmali ben esime guvendim onun ailesi duymus bu yuzden cok uzuldum.yaptirirken cok iyi dusunun bazi seyleri..:44:

Lalita canım merhaba;

Seni gördüğüme çok sevindim. Bebeklerini büyütmüşsün maşallah canım. İkiz bakmak da zor olsa gerek. Ama biz ne zorluklar atlattık. Sanıyorum bu tatlı bir zorluk. İnsanın seve seve katlanacağı bir zorluk olsa gerek.

Ay canım bebeklerine ve sana çok sevindim. Allahim hepinizi korusun, bol sağlık ve huzur versin.

Lalita merak ediyorum; bebeklerini sana benzetiyorlar mi,ya da babaya benziyor mu?

Canım bende geçen seneki kötü deneyimden sonra, şimdi yedi haftalık hamileyim. Üç embr. transferi yapıldı. Bir tanesi beni bırakmadı. İnşallah hiç bırakmayacak canım.

Bebeklerini benim için doya doya kaklar mısın canım.

Bol sağlı diliyorum canımcım.

Ama Limon, senden dogus istemedimi testleri? Normalde hep soruyorlar. Sen yinede Kibrisin yönlendirdigi doktora gidip islemlerini yaptir. Ben bu son hamilelikle clexan aldim, daha erken düsük yaptim. Pihtilasma ile bir sorunum yok galiba. Bu forumda bizim gibi düsük yapan bir arkadas daha vardi, oda bana mutlaka proluton depot kullan 2-3 güne bir dedi. Bu sefer onu yapacagim.
yok canim Doğuş hicbir test istemedi sormadi bile, bahsettigin ilaç ne işe yariyor bilmiyorum ama doktora danışmadan sadece tavsiye üzerine ilac kullanma bence canım

Arkadaşım merhaba; Transfer öncesi ve sonrası ne kadar kaygılandığını takip ettim.

Sadece sakin olmaya çalış. Üç embr. konulmuş. Eminim diğerleri devam ediyordur. Banada üç embr. onulmuştu. İki kese gözüktü ama bir tanesiyle hamileliğim devam ediyor. Eminim sendede devam ediyordur. Ama seni anlıyorum ilk başlarda bende vücudumu dinleyip yorumda bulunup sürekli kaygılanıyordum. Şimdi bıraktım. biz elimizden geleni yapalım iş olacağına varıyor canım.

Önümüzdeki günlerde iyi haberlerini bekliyoruz.

Canım benimde 3 emriyoydu 2 tanesi 6 ncı haftada düşük oldu ama bak rabbime cok şükür 1 tanesi 12 haftadayız persembe doluyor 12 hafta kontrolumuz var yine ve ara ara kahve rengi camur şeklinde kanamada olsa iyi bebegim . Üzğlme cnm hayırlı haberlerini alıcaz insallah seninde . Şimdi nasılsın cnm döndünmü evine sevgiler

yok canim Doğuş hicbir test istemedi sormadi bile, bahsettigin ilaç ne işe yariyor bilmiyorum ama doktora danışmadan sadece tavsiye üzerine ilac kullanma bence canım

Yok canim tavsiye üzerine degil, dokktor verdi, sanada büyük ihtimalle verirler, olasi bir pihtilasmayi önlemek icin. Düsükten sonra genelde veriyorlar. Yani düsügün ondan kaynaklanmasi imkansiz. Diger düsüklerimde kullanmamistim. Recetesiz zaten vermezler. Dogusun bir test istememesi cok garip geldi bana. Benden istediler. Bildigim kadariyla diger arkadaslardan da istediler.

Canım benimde 3 emriyoydu 2 tanesi 6 ncı haftada düşük oldu ama bak rabbime cok şükür 1 tanesi 12 haftadayız persembe doluyor 12 hafta kontrolumuz var yine ve ara ara kahve rengi camur şeklinde kanamada olsa iyi bebegim . Üzğlme cnm hayırlı haberlerini alıcaz insallah seninde . Şimdi nasılsın cnm döndünmü evine sevgiler

Olsun canim varsin bir tane olsun ama saglikli büyüsün karninda. Insallah böyle devam eder, hayirlisiyla 12 haftayi atlatirsin.

Yok canim tavsiye üzerine degil, dokktor verdi, sanada büyük ihtimalle verirler, olasi bir pihtilasmayi önlemek icin. Düsükten sonra genelde veriyorlar. Yani düsügün ondan kaynaklanmasi imkansiz. Diger düsüklerimde kullanmamistim. Recetesiz zaten vermezler. Dogusun bir test istememesi cok garip geldi bana. Benden istediler. Bildigim kadariyla diger arkadaslardan da istediler.

benden neden istemediler bilmiyorum, burdan yönlendiren doktor da yapmadı hicbir test, ikizin biri dustukten sonra basladim ben de tedbiren clexan kullanmaya ama yeterli olmadi iste, düşmesini bekliyoruz demistim ya, az önce düştü , beyaz bir parcaydi, temiz bir kaba koydum yarin patoloji için goturucem :((

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Çok çok üzüldüm. Neler hissettiğini anlayabiliyorum. Daha önceden de düşük yaptığına göre kesin başka bir nedeni vardır. Kan sulandırıcılar kullanıyormuydun canım. Bir arkadaşımdan duymuştum (normal hamilelik) düşükten sonra o parçaları incelemeye göndermişlerdi. Nedenini bulmak için.

Ama eminim bir nedeni vardır. Ve bulunacaktır. Ne kadar zor bir şey olsa da yeniden toparlanıp daha güçlü bir şekilde inşallah yoluna devam edeceksin arkadaşım. Senden daha sonraki günlerde inşallah iyi haberler alacağız.

Benim ilk dns da doğuştaydı. Negatiftı. Ama bu forumda doğuşta yaptırıp hamile olan ve anne olan çok sayıda arkadaşımız var. Kıbrıs araştırmaz standart transferi yapar. Sen kendi kendi kendinin dr ol. İyi araştır canım.
cok teşekkür ederim arkadaşım , inşallah dedigin gibi sebebi bulunur ve tedavi edilir. clexan kullandım ikizlerin biri düşünce ama olmadi hatta az önce düştü, yarın da patolojiye goturucem hem de muayene olucam, inşallah içerde bisey kalmamistir da bir de kürtaj olmak zorunda
kalmam :((

Buyuk gecmis olsun Limon'cum!

Diyecek fazla bir sey yok,:(
dedigin gibi Kibris'da ancak transfer islemi yapiliyor, dolayisiyla sen gitmeden once butun gereken testlerini yaptir, kafan rahat olsun hic bir engel olmasin.

- HSG filmin varmi , rahimde bir sey felan gordulermi?
- pihti sorunun olup olmadigini biliyormusun? bilmiyorsan bir kac sayfa once ben Kivfa'ya yazmistim listesini....onu yaptir emin ol. \senin daha onceki bebegin de dusmus bak pihti sorunu olabilir onun uzerinde dur canim.

-Bebisler 12. haftadan once duserse demekki embrioda sorun var demek

Bence kliniklerin hepsi ayni islemleri yapiyorlar, onemli olan embriolog.

Bir kac klinik ile gorus hangisine icin isinirsa orada yap.

Insallah doktorun sana yardimci olur ve guzel cevaplar verir ve sende bebis sahibi olursun!¬

Kendine iyi morelini yuksek tut ve unutma ki her ugrasan kadin kavusur bebislerine!

cok teşekkür ederim canım, HSG filmim de yok :;pıhtı sorunu da var mı test yapılmadı onu da bilmiyorum
bundan sonra yapılacak şey detaylı olarak tüm testleri ve araştırmaları yaptırıp oyle yola koyulmak, insallah ben de bebeğime kavuşucam, çok teşekkür ederim desteğin için

Merhabalar hepinize,

Bayadir internete girmemistim, bu gun havalar guzel buralarda hergun hergun yagmur :), yagmur berekettir ama birazda gunese isiga ihtiyacimiz var.

Sayfalarin hepsini okumadim ama Kivfa'nin haberini okudum , ve uzuldum tabiikide. Arkadasim diyecek pek bir sey bulunmuyor bu durumda, acini yasayip kabul etmek dusuyor bize, sakin kendini felan suclama rahim kalinligi felan diye, 12inci haftadan once duserse bebisler demekki ya yumurtada sorun var ( e.g: kromozom, kalite) ama 12inci haftadan sonra olursa o zaman sorun rahimden kaynaklaniyor.

hatirladigima gore sen 12.haftaya kadar sulandirici igne kullanmistin, devam ettinmi yoksa durdurdunmu, emin olamadim ama herhalde oklinik sana birakmisti devam edip etmemeyi... belkide sende pihti sorunu var. Sen bir genetik testler yaptir: aklima gelen testler asagidaki gibi:

- Protein C aktivitesi
- Protein S aktivitesi
- Lupus antikoagulan ab

-faktor V mutasyon
-Antithrombim III duzeyi
- prothrombin polimorfizmi

Bunlarin sonucunda ( 1 ay sonra gelde bana burada ( ingilterede) turkiyede belki daha cabuk gelebilir) pihti sonrunun olup olmadigini ve hangisi oldugunu ogrenirsin...belkide hic oyle bir sorunun yok ama en azindan sen herseyi arastir ve bilgili ol>

Birde rahim ince ise, sen Doktorunla gorus Climara bant ve estrofem kulan , ayni zamanda fozyoterapi seanlarida al ama her yerde bulunmuyor ben meltem hnm 5 seans almistim benim rahim 6.9 mm ile transfer olundu cunku ben ne climara nede estrofem kulana bildim.....
Akupunkturda deneyebilirsin ( transfer oncesi ve transfer sonrasi seanslar var )

-tabii birde yedeiklerine dikkat et, biraz tarcini bala karistir her sabah al, ayni zamanda ogutulmuz corek otuda bunlar birer cay kasigi

- stressi azaltmaya calis ( o da biraz zor oluyor bazen), hep olumlu dusun, pozitif thinking

- Insallah bir sonrakinde her sey istedigin gibi olacak be beisine kavusursun canim.

Helun, senide tebrik ediyorum arkadasim, Allahim saglikli bir hamilelik ve saglikli evlatini kucagina almayi nasip eder insallah!

Bu yola devam edenlere bol sanslar diliyorum, lutfen kendinizi kasmayin, tabii kide heyecanli bir surec ama gitmeden once bedenen ve ruhen kendinizi iyi hazirlayin ve insallah her sey istediginiz gibi olur ve mis kokulu bebislere kavusursunuz.

Anatolya ve umuduumwaar nerelerdesiniz, insallah hersey iyi gidiyor sizler icin.
Umudumwaar sen reduksyon demistin ne oldu? insallah hersey yolundadir.

Zaman zaman buraya gelipde din'den bahseden arkadaslar, zannetmesinlerki bizler dinsiz, inancsiz insanlariz...Biliyorum sizde bir arayis icinde, cozum bulmaya calisiyorsunuz ama inaninki biz bu kararlari kolay kolay almadik, 2/3 senede ( belkide daha fazla) karar verdik. Sonucta o bebekler bizim kanimizla beslenip, bizim DNA mizi tasiyacaklar, genetik anne/babalardan ancak 20% gen tasiyacaklar....birde hamile oldugunu ogrendiginda zaten o fetusu benimseyip herseyi unutmus oluyorsun, donasyon birdaha soz konusu bile olmuyor....sen egitip sen yetistireceksin.
Lutfen toleransli, acik goruslu olalim insanlarin kararlarina saygili olalim!

Buradaki ugras veren, emek harcayan herkese bol sanslar diliyorum insallah herkes bebislerine kavusur ben dahil!

Sevgiyle ve gunesin piril piril ısıgının tum gununuzu aydınlatması niyetiyle,

Merhaba Mummytobe,
Bende seni merak ediyordum,çünkü bir ara foruma girmiyordun,
Geçen yazdım ama görünmedi sanırım,
Herşeyinizin yolunda olmasına,bebişlerinin sağlıklı olmasına çok sevindim,
Evet redüksiyon yaptırdım,biraz fiziksel ve ruhsal olarak kolay geçmedi!!!
İlk hafta antibiyotiğinde etkisiyle rahat geçince,bende kendime çok yüklendim!!
Sonraki hafta viral enfeksiyon oldum,neyse 2-3 tane parol ve bol bol bitki çayı(Adaçayı hariç)içtim,istirahat ettim,
Şimdi biraz daha iyiyim,
Zor elde edilen bir süreç olduğu için insan zaman zaman kaygılanmıyor değil,
Ama dediğini gibi de hep pozitif düşünmeye çabalıyorum,
Neyse CUma günü redüksiyon için 2 haftayı dolduracağım,o vakit %3'lük risk, normal hamilelik riskine düşüyormuş,
İLk üç ay bulantım fazla olmadı,böyle olunca 4 kilo filan aldım! Aslında her zamanki gibi beslendim ama ödemden de kaynaklanıyor sanırım,şimdi çok daha kontrollü yemeğe çalışıyorum,
Senin hamileliğinin iyi gitmesine seviniyorum,keyfin ve sağlığın yerinde maşallah,
Anatolya da iyi sanırım,ona yazdım ama görmedi herhalde,
Sıcaklardan burda helak olduk,ama şükrediyorum bu güzel duyguyu yaşadağım için Allah'ma,
İnşallah her isteyen hayırlısıyla umutlarına kavuşacak,yeter ki vazgeçmesin,nedenleri ve çözümleri üstünde durunulsun,senin de dediğin gibi...
Ama hiç kolay değil,önce umutlanıp sonra da olumsuzluklarla başetmek,ben de burdaki arkadaşları da çok iyi anlıyorum...
Dİleğim hayırlısı ile mücadelelerinden başarıyla çıkmaları ...
Peki şimdilik bu kadar ,sevgiyle sağlıkla kalın...

Kizlar çok yazamiyorum ,ama Desteğinize çok ihtiyacim var' bu kabizliktan berti bir garibim,,, kendimi dinlemiyorum ama belirtimde yok zaten... Cumartesi test günü m bende tik yok:-) duaniza ve Desteğinize cok ihtiyacim var...

Bisecik daha sorcam cevap verin lutfennn artik sabahlari wc ye gittigimde regl sancisi gibi olan sancimin suresi gittikce uzuyor ve siddeti artiyor... Bu normalmi... Yoksa olumsuzluk mu yaaa... Gecen negatif denememde de bu sancim coktu yaaaa.... Offf düşünmüyorum diyorum ama aklimda hep karisik.. Ruyalarimda da hep 2cocugum oluyor neredeyse hergun goruyorum ruyamda:-) :-) :-)

Canim benim hayirli olsun transferin. Insallah pozitiftir sonucun. Nerdeydi senin transferin?

Canim ben firdevs hanimla denedim,cok ilgililer Allah razi olsun onlardan.. Hersey yolundaydi..kabiz oldum... Bende hicbir belirti yok nasip kismetttt.. Sen nasil oldun umarim iyisindir

Bisecik daha sorcam cevap verin lutfennn artik sabahlari wc ye gittigimde regl sancisi gibi olan sancimin suresi gittikce uzuyor ve siddeti artiyor... Bu normalmi... Yoksa olumsuzluk mu yaaa... Gecen negatif denememde de bu sancim coktu yaaaa.... Offf düşünmüyorum diyorum ama aklimda hep karisik.. Ruyalarimda da hep 2cocugum oluyor neredeyse hergun goruyorum ruyamda:-) :-) :-)

Canım benimde hep sancım vardı adet sancısı gibi , gögüslerim sızlıyordu ve cok acıyordu , birde çok ilginç bilmiyorum ama 5 gun sonra falan sabah cinsel istekle orgazm gibi birseyle uyandım ve bunun sebebi bebegım rahime düşmesiyle olabilirmiş . Canım bende kabızlık sorunundan bıltım usandım probiyotikte kullandım ama yinede işe yaramadı fakat 4 gundur aktivya yogurt yiyorum sabahları ac karnına 2 tane kaysılı çok şükür iyi geldi gibi :)

Umut hep var,Mummytobe,,Helun,İpeksu hepiniz sagolun.kibristan dondüm kötü bir taksi yolculugundan sonra evime vardım.o geceden beri sıkıntılarım azaldı .
Özellikle en büyük sıkıntım olan kabizliktan bu sefer muzdarip değilim transferden once her sabah 4-5 kuru kayısı ve 2-3 incir tüketip üzerine su iciyorum umuthepvar kesinlikle faydası var..bir defa bile kabizlik çekmedim .ki normalde bile hep kabizlik sıkıntım var.bebislere gelince 2.gun gelen minik bir pihti dışında o gündem beri bir sıkıntım yok.gebelik belirtimde yok.o nasıl oluyor bilmiyorum ama:))Ipeksu sayesinde stresimi daha iyi kontrol ediyorum:)) hep sizleri düşünüp güç kazanıyorum .yarin e2 ve FSH testine gideceğim .sizlerden böyle bir test istendi mı? Ne icin yazarsanız sevinirim .testime 8 gun var cok umutlu değilim ama garip bir sekilde üzerimde rahatlıkta var.sanirim artık umutlanmayi bıraktım galiba .bebislerim benimleyse şükür diyeceğim degilse rabbim nasip etmedi diyeceğim .ama maddi ve manevi hepimizin yaşadığı bu süreçten çabucak kurtulmak normal yaşantıma dönmek istiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim yaşadığım 2.gunku kucuk pihti tetecrubesini bu kadar erken yaşayan var mı merak ediyorum.hepinizi görmesem ve tanımasam bile seviyorum .Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

cok teşekkür ederim canım, HSG filmim de yok :;pıhtı sorunu da var mı test yapılmadı onu da bilmiyorum
bundan sonra yapılacak şey detaylı olarak tüm testleri ve araştırmaları yaptırıp oyle yola koyulmak, insallah ben de bebeğime kavuşucam, çok teşekkür ederim desteğin için

Merhaba Limon'cugum,

Canim, biliyorum ne kadar zor bir surecten gectigini ama uzuntunu doya doya yasa ancak o zaman tekrar sifir'dan baslayabilirsin...umid ediyorum ki insallah kendini biraz toparlamissindir ve ... daha kendine gelmediysen biraz zaman al ve kendinle bas basa kal, tam vucutun ve ruhun kendilerini toparlandiginda, HSG, butun kan tahlil' leri ( FSH, TSH, T3, T4...vs onlari yaptir, birde bu pihti icin testleri dedigim gibi bir kac sayfa once yazmistim Kivfa'ya.

Belkide hic bir sorun yoktur ancak bu yasadiklarin yumurta kalitesisliginden olabilir...ama yillardir emek veriyoruz, o kadar paralar, enerjimiz, hayatimizdan hayat ( kolaymi o kadar hormon almak, anestezi almak, mesela bu hormonlar ancak 1 senede vucuttan atiliyor, anestezi karacigerden ancak 9 ayda kayip oluyor.... vs, vs... tekrarrini yasamamak icin her seyi yap, kontrol sende olsun ve Kibrisa kafan rahat git.

Sen elindeki test sonuclari ile gitmezsen Kibris arastirmiyor, ben cok arastirip soru soran birisiyim doktorlarin kafasini agritiyorum....Korkma soru sormaktan, herseye doktorlara birakma, hersey kafana oturmasi gerek....

Bebegine kavusacagindan hic supe etmiyorum canim, sende yasayacaksin bu duyguyu...ancak unutma ki Evrende herseyin bir zamani var, bebislerin hazirlaniyor senle bulusmak icin ve seni ve esini anne/ baba olarak sececekler zamani geldiginde...ve o zamanda cok yakin...ondan eminim ama yolunun uzerinde bazi engeller var onlari temizlemen gerek.

Not: zaten pihti sorunun cikarsa doktorun sana igneyi ( clexane veya Fraxiparine ve dozagini pihtina gore onerir ve hamilelik bounca o ignelere ve aspirine devam etmen gerekir...ben dogumdan sonrada devam edecegim)...tek care bu yoksa bebisler olmuyor tutsalar bile dusuyor cunku kan koyu oldugu icin ulasmiyor onlara .

Buradan guzel haberlerini okuma dilegi ile

kendine cok iyi bak

Sevgiler

Merhaba Mummytobe,
Bende seni merak ediyordum,çünkü bir ara foruma girmiyordun,
Geçen yazdım ama görünmedi sanırım,
Herşeyinizin yolunda olmasına,bebişlerinin sağlıklı olmasına çok sevindim,
Evet redüksiyon yaptırdım,biraz fiziksel ve ruhsal olarak kolay geçmedi!!!
İlk hafta antibiyotiğinde etkisiyle rahat geçince,bende kendime çok yüklendim!!
Sonraki hafta viral enfeksiyon oldum,neyse 2-3 tane parol ve bol bol bitki çayı(Adaçayı hariç)içtim,istirahat ettim,
Şimdi biraz daha iyiyim,
Zor elde edilen bir süreç olduğu için insan zaman zaman kaygılanmıyor değil,
Ama dediğini gibi de hep pozitif düşünmeye çabalıyorum,
Neyse CUma günü redüksiyon için 2 haftayı dolduracağım,o vakit %3'lük risk, normal hamilelik riskine düşüyormuş,
İLk üç ay bulantım fazla olmadı,böyle olunca 4 kilo filan aldım! Aslında her zamanki gibi beslendim ama ödemden de kaynaklanıyor sanırım,şimdi çok daha kontrollü yemeğe çalışıyorum,
Senin hamileliğinin iyi gitmesine seviniyorum,keyfin ve sağlığın yerinde maşallah,
Anatolya da iyi sanırım,ona yazdım ama görmedi herhalde,
Sıcaklardan burda helak olduk,ama şükrediyorum bu güzel duyguyu yaşadağım için Allah'ma,
İnşallah her isteyen hayırlısıyla umutlarına kavuşacak,yeter ki vazgeçmesin,nedenleri ve çözümleri üstünde durunulsun,senin de dediğin gibi...
Ama hiç kolay değil,önce umutlanıp sonra da olumsuzluklarla başetmek,ben de burdaki arkadaşları da çok iyi anlıyorum...
Dİleğim hayırlısı ile mücadelelerinden başarıyla çıkmaları ...
Peki şimdilik bu kadar ,sevgiyle sağlıkla kalın...

Merhaba Umudumwaar,

Senden haber almak guzel canim.
Gormedim mesajini, cogu zaman cabucak giriyorum ve son mesajlari okuyorum.
Herseyden once gecmis olsun! Zor ve sikintili bir surec....
Simdi nasilsin? Bebislerimiz nasillar? Cok iyi anliyorum bu yasamis oldugun sureci, kolay bir karar degil...tabiiki vucutun ve herseyden once beynin tepki verip infeksyon cikmis ortaya, lutfen kendine yuklenme, senin icin ve bebisler icin dogru olan karari verdin...
Bitki caylarina dikkat et cunku tam olarak neler var iclerinde bilmiyoruz sen bol bol su ic, ayran ic ( evde yapilmis).
Oyle bir zor sureclerden gectikki/ geciyoruzki tabii kide kaygilarimiz var ve olacak, biraz sancim oldugu zaman hemen kaygi basiyor...Sukurler olsun iyiz. Biliyorsun bebisimin birisinin kalbi 9.ci haftada durmus onuda tesaduffen ogrenmistik o zamanlar cok zor olduk kabullenmek, ama icimi bosaltip Allahimin takdiri, boyle daha hayirlisiymis deyip obur kurabiyeme odaklandim.
Buralarda havalar fazla sicak olmuyor benim icin daha iyi cunku sicakta rahat olamiyorum, bu gun bile gunesli ama oyle soguk bir ruzgar esiyor ki...her gun yurus yapmaya calisiyorum tabii doga ve havalar uygun oldugunca.
Her skana gittigimizde Rabbimin bir mucizesi diyorum o kucucuk elleri ayaklari gorunce ve sukurler ediyorum bunlari yasamamiza izin verdigi icin, birde sag selim kucaklarimiza alsaydik, koklasaydik.
Canim sende kendine ve bebislere iyi bak, hep pozitif ol bebeklerimiz herseyi hissediyorlar onlara bu hayata gelmeden kotu seyler hissetirmeyip rahat rahat buyumelerini saglayalim.
Butun ugrasan arkadaslarada bol sabirlar diliyorum ve insallah onlarda hamile kalip bebislerinine kavusmalarini diliyorum.
Saglicakla kalin! Kendinize iyi bakin, iyi davranin.
Sevgiler

Kizlar çok yazamiyorum ,ama Desteğinize çok ihtiyacim var' bu kabizliktan berti bir garibim,,, kendimi dinlemiyorum ama belirtimde yok zaten... Cumartesi test günü m bende tik yok:-) duaniza ve Desteğinize cok ihtiyacim var...

Merhaba Umuthepvar,

Canim ben seni iyi anliyorum cunku bende cok kotu olmustum onceleri....ama oncelikle biraz sakin ol, hem kendin hemde bebisler icin iyi olmaz...hep icini ferah tut sen elinden geleni yaptin gerisi Ilahi takdir, biz ne kadar cagirsak, bagirsak kendimizi orselesek hic bir sey degismez...ancak pozitif ol, olacagina inan, ok

Zaten hic belirti diye bir sey olmuyor, bol sismeler, gazlar, sancilar..vs...sen sakain ol ve guven hep, konus bebislerini.

Transferinin hangi gunundesin? Anatolya 6/7 gunde cubukla bakip kirmizi cizgiyi gormisti... bende hic cikmamisti mesela..benim kisi 9./10 gunundeydi herhalde.

kabizzligin icin daha oncede dedim sana Duphalac 670mg al ve ic o laktozdan yapilmis bir surup hemen yardimci oluyor, birde sabahlari bol illik su ic.

Buradan bir kac gun sonra guzel haberlerini okuyacagiz....

Kalbini ferah tut ve ne kendine nede bebislere sikinti ver.

Sevgiler

Canim herkesin vucuttu farkli tepki verebilir, lutfen bu sancilardan bir sey cikartmaya calisma tek yaptigin sey kendine iskence. RAHAT OL! bendede cok sanci vardi aynen regle olacakmisim gibi ama tabiiki kaygilanmamak elde olmuyor ama yinede sakin ol, bol dua et.

Gecenki yasadiklarinka sakin karsilastirma, sifirdan basliyormussun, yeni bir yontem denemis gibi yap...ve inan cunku ben inaniyorumki sen su an hamilesin ve bosu bosu hem kendine hemde bebsilere sikinti veriyorsun.

Bak cik alis veris yap, veya en guzel terapi yurumek, kafani bosaltirsin, ruzgar, doga agaclar sikintilarini senden alip giderler.;)

Esim her zaman ruyasinda gorurdu ama ben yakina kadar gormemistim...en son gordum oyle guzel bir duyguyduki...simdi bile gozlerim doldu.

Haydi bakim, kendini toparla, aynada kendine gulumse, ne kadar sansli oldugunu soyle kendine, ve bebislere sesli sesli konus, goreceksin kendini cok iyi hissedeceksin...simdiden inanmazsan olmaz, hep inan olacagina.

Guzel haberlerini okuma dilegi ile

Sevgilerimle

Canim herkesin vucuttu farkli tepki verebilir, lutfen bu sancilardan bir sey cikartmaya calisma tek yaptigin sey kendine iskence. RAHAT OL! bendede cok sanci vardi aynen regle olacakmisim gibi ama tabiiki kaygilanmamak elde olmuyor ama yinede sakin ol, bol dua et.

Gecenki yasadiklarinka sakin karsilastirma, sifirdan basliyormussun, yeni bir yontem denemis gibi yap...ve inan cunku ben inaniyorumki sen su an hamilesin ve bosu bosu hem kendine hemde bebsilere sikinti veriyorsun.

Bak cik alis veris yap, veya en guzel terapi yurumek, kafani bosaltirsin, ruzgar, doga agaclar sikintilarini senden alip giderler.;)

Esim her zaman ruyasinda gorurdu ama ben yakina kadar gormemistim...en son gordum oyle guzel bir duyguyduki...simdi bile gozlerim doldu.

Haydi bakim, kendini toparla, aynada kendine gulumse, ne kadar sansli oldugunu soyle kendine, ve bebislere sesli sesli konus, goreceksin kendini cok iyi hissedeceksin...simdiden inanmazsan olmaz, hep inan olacagina.

Guzel haberlerini okuma dilegi ile

Sevgilerimle

Bana alış verişte yasaktı ayaga kalkmakta 1 bucuk aydır yatıyorum :) çok sükür 12 hafta doluyor umarım yarın dr izin verirde ilk işim hemen dısarı cıkmak yürümek hatta tarile gitmek olur :) çok güzel anlatmıssın arkadasım ahzına saglık :)

Merhaba Umudumwaar,

Senden haber almak guzel canim.
Gormedim mesajini, cogu zaman cabucak giriyorum ve son mesajlari okuyorum.
Herseyden once gecmis olsun! Zor ve sikintili bir surec....
Simdi nasilsin? Bebislerimiz nasillar? Cok iyi anliyorum bu yasamis oldugun sureci, kolay bir karar degil...tabiiki vucutun ve herseyden once beynin tepki verip infeksyon cikmis ortaya, lutfen kendine yuklenme, senin icin ve bebisler icin dogru olan karari verdin...
Bitki caylarina dikkat et cunku tam olarak neler var iclerinde bilmiyoruz sen bol bol su ic, ayran ic ( evde yapilmis).
Oyle bir zor sureclerden gectikki/ geciyoruzki tabii kide kaygilarimiz var ve olacak, biraz sancim oldugu zaman hemen kaygi basiyor...Sukurler olsun iyiz. Biliyorsun bebisimin birisinin kalbi 9.ci haftada durmus onuda tesaduffen ogrenmistik o zamanlar cok zor olduk kabullenmek, ama icimi bosaltip Allahimin takdiri, boyle daha hayirlisiymis deyip obur kurabiyeme odaklandim.
Buralarda havalar fazla sicak olmuyor benim icin daha iyi cunku sicakta rahat olamiyorum, bu gun bile gunesli ama oyle soguk bir ruzgar esiyor ki...her gun yurus yapmaya calisiyorum tabii doga ve havalar uygun oldugunca.
Her skana gittigimizde Rabbimin bir mucizesi diyorum o kucucuk elleri ayaklari gorunce ve sukurler ediyorum bunlari yasamamiza izin verdigi icin, birde sag selim kucaklarimiza alsaydik, koklasaydik.
Canim sende kendine ve bebislere iyi bak, hep pozitif ol bebeklerimiz herseyi hissediyorlar onlara bu hayata gelmeden kotu seyler hissetirmeyip rahat rahat buyumelerini saglayalim.
Butun ugrasan arkadaslarada bol sabirlar diliyorum ve insallah onlarda hamile kalip bebislerinine kavusmalarini diliyorum.
Saglicakla kalin! Kendinize iyi bakin, iyi davranin.
Sevgiler
Tekrar Merhaba Mummytobe,
Hım bebişinin bir tanesinin kalbinin durduğunu bilmiyordum,
Üzücü tabiki ama diğer bebişinin iyi olması çok sevindirici,
Demek kısmet böyle olacakmış arkadaşım,
Dediğin gibi sağlıkları açısından kalan bebiş yada beşiler önemli,o yüzden yaşanan üzücü durumları geride bırakıp,öyle yola devam etmek lazım,bu arada benim diğer bebişler şimdilik iyi,hareketli görünüyor ultrasonda...
İnşallah hep böyle keyifli bir hamilelik yaşarsın,her sürecin tadını çıkarırsın ve hepimiz için böyle olsun,
Evet yaşanan süreç bir mucize ve yaşatan Allah'ıma şükürler olsun,
Kalbim bu yolda anne olmaya çabalayan bayanlarla,inşallah rüyalar gerçek olur sizin için de...
Şİmdilik bu kadar sevgiyle ve sağlıkla kalın...

Back
X