- 25 Ocak 2009
- 7.637
- 324
- 398
çok güzel canım,rabbim bizlerede göstersin o günleri inşallahCanım miğde bulantılarım ve baş dönmelerim çok yoğun,eh artık olacak o kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel canım,rabbim bizlerede göstersin o günleri inşallahCanım miğde bulantılarım ve baş dönmelerim çok yoğun,eh artık olacak o kadar.
canım nasılsınBenim icin verecegim cok onemli bir karar ön arastirmalar yaptiktan sonra gorusme ayarlamayi dusunuyorum.
Allah emeklerini bosa cikarmasin kisa zamanda o guzel haberi alirsin insallah.Cnm evet 3. Kez oldu.1. Pztf 2.ngtf şimdi tekrar denedik. Bu sabah yapıldı Transferim inşallah tutar .geri sayım başladı. Hadi hayırlısı rabbim bizi mahçup etmesin.siki sıkı tutunurlar inşallah .Dua edin .umarım herkes güzel haberler verir burda .
İyiyim canim arastirma icindeyim yeni donasyon yaptirmak icin.senin rahim kalinliginda iyiymis insallah bu kez problem cikmadan bebisleri almaya gidersincanım nasılsın
Mrb arkadaş lar.sayisiz tupbebek denemesi vede ameliyalar sonunda sanırım bende karar verdim bu yolda anne olmaya.donmus iki embroym var onu bu iki ay icinde denicegim sonra si kıbrıs. Bir yıldır okuyorum genelde firdevste karar veriliyor. Kaygı larinizi nasıl yendiniz? Kim ne derse desin zor karar ama cektiklerimizden daha da zor degildir.fazla zaman kaybetmekte istemiyorum. Eşimi cok şükür ikna ettim.zorluklarimi gördü çünkü . artık acilar icinde kaybolan bi eşi olsun istemiyor. Ilk gunler tup bebek dedigimde; ne münasebet olmaz baskasinin yumurtasidir filan diye düşünen eşim tup bebeği gecti nakline bile okey dedi. Allah hepimizin yrd.olsun . Bugun msj attim. Aklima gelen sorulari yazdim.bakalim ne diyecekler.sizlere cok ihtiyacim oldugu bi döneme girdim sanırım simdiden teşekkür ler
Maşallah bu kez herşey çok iyi gidiyor,güzel haberlerini bekliyorum.iyi akşamlar herkese
doktora gittim bugün rahim kalınlığı 8.2 mm
salı gününe haber bekliyorum ne zaman gidiceğimizi haber vericekler
Canım Herşeyden önce hayırlı ,uğurlu olsun çok doğru bir karar vermişsin.Mrb arkadaş lar.sayisiz tupbebek denemesi vede ameliyalar sonunda sanırım bende karar verdim bu yolda anne olmaya.donmus iki embroym var onu bu iki ay icinde denicegim sonra si kıbrıs. Bir yıldır okuyorum genelde firdevste karar veriliyor. Kaygı larinizi nasıl yendiniz? Kim ne derse desin zor karar ama cektiklerimizden daha da zor degildir.fazla zaman kaybetmekte istemiyorum. Eşimi cok şükür ikna ettim.zorluklarimi gördü çünkü . artık acilar icinde kaybolan bi eşi olsun istemiyor. Ilk gunler tup bebek dedigimde; ne münasebet olmaz baskasinin yumurtasidir filan diye düşünen eşim tup bebeği gecti nakline bile okey dedi. Allah hepimizin yrd.olsun . Bugun msj attim. Aklima gelen sorulari yazdim.bakalim ne diyecekler.sizlere cok ihtiyacim oldugu bi döneme girdim sanırım simdiden teşekkür ler
Kanbar arkadaşım ne gibi belirtilerin oldu transferden sonra test gününe kadar bizimle paylaşır misin? Benim gibi test gününü bekleyen başka arkadaşlar var mı paylaşalım stres oluyor insan .bende hiç belirti yokCanım Herşeyden önce hayırlı ,uğurlu olsun çok doğru bir karar vermişsin.
Benim sana tavsiyem zaten bir yıldır takip ediyormuşsun bu Topiğin elinden geldiğince tamamını oku.Notlar al seçeneğini azalt.Azalttığın merkez/ doktorlarla görüşmeni yap,kalbinin ve beyninin aynı anda evet dediği merkezle inanarak yoluna sonuna kadar devam et.Buradaki herkesin seninle benzer sayısız tüp bebek denemeleri var.Benim normal yoldan hamileliğim,3 tüp bebekte pozitifim bile var,doktorlar devam edelim dese de ,ben yine de 45 yaşımda olmam sebebiyle daha fazla beklemeden bebeklerime kavuşmak istedim.Ben Firdevs Hanımda tedavi gördüm.Şu an ikizlere hamileyim.Çok memnun kaldım doktorumdan,merkezden,tüm ekipten,iyi ki de bu kararı vermişim.Tatlım senin yaşın kaç bilmiyorum ama yumurtalarım kalitesiz demişsin ,zaten yumurtaların kalitesizse embriyolar da kaliteli olmayacak ve sağlıklı bir Bebeğin olmayacaktır.Kaldı ki bize verilen yumurtalar çok genç ve sağlıklı düşünsene,böyle bir şansımız varken,DNA sının neredeyse %70 ini babadan alıyor ve cinsiyetini bile baba belirliyorken,neden olmasın?
Kalp nakli Yapılıyor,organ nakli yapılıyor,böyle bir şansımız varken yumurta nakli neden olmasın ki?
O yavrumuz Tamamıyla 9 ay boyunca bizim içimizde,bizim bir parçamız olarak bizden beslenerek büyüyecek,onu biz doğuracağız,biz emzireceğiz,her an her saniye biz onun için uykusuz kalacağız.Yani onun anne ve babası Tamamıyla biziz ,bu konuda için rahat olsun.Ben çok mutluyum,umarım kucağıma da almamı nasip eder Rabbim.Umarım anne olma mutluluğunu sen de yaşarsın tatlım.
Canım bence hiç belirti aramayın.Çünkü kişiden kişiye değişiyor ve bir kişi de hiç belirti yokken,diğerinde çok belirti olabiliyor.Kanbar arkadaşım ne gibi belirtilerin oldu transferden sonra test gününe kadar bizimle paylaşır misin? Benim gibi test gününü bekleyen başka arkadaşlar var mı paylaşalım stres oluyor insan .bende hiç belirti yok
amin inşallah umutcumİyiyim canim arastirma icindeyim yeni donasyon yaptirmak icin.senin rahim kalinliginda iyiymis insallah bu kez problem cikmadan bebisleri almaya gidersin
inşallah canım,çok istiyorum burdan hamile haberimi vermeyiMaşallah bu kez herşey çok iyi gidiyor,güzel haberlerini bekliyorum.
Transferin hayırlı olsun canım inşallah tutunur.sıkı sıkı bebeginCnm evet 3. Kez oldu.1. Pztf 2.ngtf şimdi tekrar denedik. Bu sabah yapıldı Transferim inşallah tutar .geri sayım başladı. Hadi hayırlısı rabbim bizi mahçup etmesin.siki sıkı tutunurlar inşallah .Dua edin .umarım herkes güzel haberler verir burda .
Teşekkür ederim cnm ama hiç belirti yok stres oluyorum inşaallah güzel haberler alırım bakalım artık 25 test gunum sonucu inşaallah pozitif olur dua ediyorum sizde edin lütfenTransferin hayırlı olsun canım inşallah tutunur.sıkı sıkı bebegin
Inşallah güzel haberlerini alırız senin de.Teşekkür ederim cnm ama hiç belirti yok stres oluyorum inşaallah güzel haberler alırım bakalım artık 25 test gunum sonucu inşaallah pozitif olur dua ediyorum sizde edin lütfen
inşallah canım,çok istiyorum burdan hamile haberimi vermeyi
allah nasip ederse
Güzel haberlerinizi bekliyorum .Herkese iyi aksamlar
Dualarımız seninle canım belirtilere takılma her bünye aynı değil rahat ol olucağını düşün canımTeşekkür ederim cnm ama hiç belirti yok stres oluyorum inşaallah güzel haberler alırım bakalım artık 25 test gunum sonucu inşaallah pozitif olur dua ediyorum sizde edin lütfen
Sağol ablacım inşallahGüzel haberlerinizi bekliyorum .
canım hayırlı olsun herkes bir değil onun için belirti bekleme, bende de hiç olmamıştı belirti onun için moralini bozma sakınTeşekkür ederim cnm ama hiç belirti yok stres oluyorum inşaallah güzel haberler alırım bakalım artık 25 test gunum sonucu inşaallah pozitif olur dua ediyorum sizde edin lütfen