Biz öyle konuştuk adet olduğumda herşey ayarlanmış olacak dediler
Ben ayın 3 yada 4 gibi adet olucam ve tedaviye başladığım zaman eş zamanlı dönor de tedaviye ilaç almaya başlıyor onlar bunu hesaplamıştır herhalde

İspanyada hangi merkeze gitmişsin cnm.. orayı çok tavsiye eden var.. topiğin başlarındada bazı arkadaşlar gitmiş İspanyaya.. memnun kalmışmıydın..
İspanyada İVF nin Alicante deki merkezine gittim.Onlarda cok yogun avrupa ulkelerinden cok musterileri var.Basari oranlari cok yuksek oldugu icin ispanyayi sectik ama iki transferdede sonuc husran.yuzde 80 sans vermislerdi ama malesef yuzde 20 lik dilime dustum.aslinda bir embriyom daha var ama bir embriyo icin o kadar hormon ilaci almak istemiyorum hem sansim daha dusuk hemde ucuncu transfer olcagi halde fiyatta yardimci olmuyorlar.tutmazsa yuzde 50 sini iade edeceklermis.bu teklif beni cik sinirlendirdi.İspanya tamamen kanunlarla hareket ediyor bu yonu cok iyi kotu olansa en fazla iki embriyo transfer ediyorlar buda onlarin yasasiymis.HİT e gelince Dr alaninda basarili oldugu icin dusunuyorum ama iletisim problemi dusundurucu henuz tam anlamiyla karar vermis degilim

herkese merhaba, 40 yaşındayım. 4 başarısız tüp bebek sonrası, düşük over azlığı nedeniyle, sizler gibi çeşitli araştırmalar ve uzun bir düşünme dönemi ardından HİT'e yönlendik. Kasım ayından İstanbul'da bir görüşme sonrası , şubat ayında tedaviye başladık. Doktor çok yoğun, işini profesyonel yapıyor kimseyi kandırmıyor umut vaadetmiyor. Hayırlısı deyip girmek lazım. Tedavi sonucunda umutlarımızın bittiği yerde ikiz gebelikle başarılı bir tedavi geçirdim. Şu an 8 haftalık hamileyim, darısı hepinizin başına. Doktora inanın ve güvenin. Hepinizin gönlüne göre olur inşallah
Geri kac tane embriyo kaldi ve tedavi surecinizi biraz yazarmisiniz

Biz öyle konuştuk adet olduğumda herşey ayarlanmış olacak dediler
Tedavin hayirlisi olsun canim.banada ilginc geldi donoru onceden ayarlamalari gerekmiyormu bende onceden ayarlamislardi.Sana benzeyen ya da istedigin kraterlerdeki donoru nasil bulcaklar hemen tabi dondurulmusvyumurtalari kullanacaklarsa sorun yok.gelde guven bunlara

Benimde kafam karıştı şimdi hangisi doğru söylüyor anlamadım şimdi yarın arayıp sorucam
Cnm orasi bana ve arkadasima desi ki tup yaptirmazdan en az iki ay once hacer verin biz bir ay icinde doboru bulalim. Ve sizin adetlerinizzin denk gelmesi ilac ilac verelim dediler. Bunlarin hepsi yalancii

Tedavin hayirlisi olsun canim.banada ilginc geldi donoru onceden ayarlamalari gerekmiyormu bende onceden ayarlamislardi.Sana benzeyen ya da istedigin kraterlerdeki donoru nasil bulcaklar hemen tabi dondurulmusvyumurtalari kullanacaklarsa sorun yok.gelde guven bunlara
Ah canim ah ben bu merkezleri anlamiyorum ayni merkez bize iki ay once haber verin dedi.

Canımm bana resmini yolla dediler bu hafta içi tam 1 ay var transfere belki ayarlayacaklar bilmiyorum yarın kobuşucam size haber veririm

Cnm orasi bana ve arkadasima desi ki tup yaptirmazdan en az iki ay once hacer verin biz bir ay icinde doboru bulalim. Ve sizin adetlerinizzin denk gelmesi ilac ilac verelim dediler. Bunlarin hepsi yalancii
Canımm bilmiyorummm zaten güven konusunda sorun yaşıyorum baksana bide bu çıktı

Canımm bana resmini yolla dediler bu hafta içi tam 1 ay var transfere belki ayarlayacaklar bilmiyorum yarın kobuşucam size haber veririm
Cnm transfere bir ay var tamam ama donor ilac kullanacak yumurtasi toplanacak spermle bulusacak sana oyle transfer edecek. Senin de benimde bir haftamiz kaldi kandirmayalim kendimizi. Aslinda olmasi gereken sey bu. Donorle bizim adet tarihimiz ayni gune denk gelmeli ama nerdee buna uyan bir merkez dogusada guvenmiuorum artik

Cnm transfere bir ay var tamam ama donor ilac kullanacak yumurtasi toplanacak spermle bulusacak sana oyle transfer edecek. Senin de benimde bir haftamiz kaldi kandirmayalim kendimizi. Aslinda olmasi gereken sey bu. Donorle bizim adet tarihimiz ayni gune denk gelmeli ama nerdee buna uyan bir merkez dogusada guvenmiuorum artik
Sana ne dediler peki canım

canımm sakın sakına murat berksoya gitme.. hiçkimseye bir doktor için gitme demem çünkü kimin nerede fayda göreceği belli olmaz ama murat berksoy bu konuda yanlış isim.. ben 7 ay gittim.. bahçeci göndermişti.. bana demişlerdiki bu doktora gitmezsen asla çocuğun olmaz başka çaren yok.. 7 ayda 14 defa gittim 10.000 tl sadece ıvır zıvır ilaçlarına testlerine ve boş sohbetlerine verdim, muayene bile yapmadı bir defa.. biliyorsun kendisi tüp bebek doktoru değil sadece bir aile hekimi, anlaşmalı eczanesine ve kendi içindeki laboratuvarına para kazandırma derdinde, peşindende halite paslayıp birazda ona para kazandırma derdinde.. yine sen bilirsin ama boşuna gitmiş olursun hiçbir faydasını görmezsin.. aylarca günde 35 tane ilaç içirtti, sayesinde tüm vücudumu polipler kistler kapladı.. ve o doktora gitmeden önce her tedavimde en az 3-5 yumurta toplanırken o adama gittikten sonra 1 tane 2. kalite yumurta zor toplandı ve elde var sıfır..

okadar çok maduru varki kendisinin asla fayda göremezsin.. tonla arkadaşla tanıştım bu sayfalarda ona gidipte sorunlar yaşayan ve hiç fayda görmeyip elinde nekadar parası varsa boş sohbete veren..
Bizim maduriyetimizi kullanip paraya ceviren ne cok dr var.kimsenin bizlerin sagligini ve cuzdanimizi dusundugu yok.parayi anladikta bari bir nebzede olsa bizim sagligimizi dusunseler batarlarmi.bizler bu tur hortumcu dr lara karsi cok dikkatli olaliyiz .
m bu tur olaylari yasayanlarda birbirimizi uyaralim.birinin cani yandiysa digerlerinin yanmasin

Benimde kafam karıştı şimdi hangisi doğru söylüyor anlamadım şimdi yarın arayıp sorucam
Canım rahat ol,yarin arayıp sureci sorarsin. Bana da söylenen bir buçuk ay öncesinde onlara kararımi bildirirsem yeterli olacağı idi. Onlar donoru bulduklarında sana bildiriyor ve donorun adet tarihini sana gore ayarliyorlar,sonra da ikiniz de adet olduğunda donör hormon ilaçları kullanmaya başlıyor ve seni ve esini cağırıyorlar. Burada sorman gereken donmus yumurta kullanıp kullanmadıkları. Merak etme senin isteğine gore ilerler tedavi. Arar sorarsin.

Ah canim ah ben bu merkezleri anlamiyorum ayni merkez bize iki ay once haber verin dedi.
Ben hicbir merkezin freş yumurta kullandigina inanmiyorum ispanya yida dahil ediyorum ellerine dusmusuz ne deseler ona inanip onu uyguluyoruz baska caremizmi var :((

İcini rahat tutmaktan baska care yok tedavi baslayinca stres yapma olcagi varsa donmuslarlada olur.olumlu yonlerini bulmaya bak artik

Ben hicbir merkezin freş yumurta kullandigina inanmiyorum ispanya yida dahil ediyorum ellerine dusmusuz ne deseler ona inanip onu uyguluyoruz baska caremizmi var :KK43:(
Cnm sen gectigin yollati anlatirmisin ben ve benim gibi ilk i yasayacak arkadaslara da tecrube olsun tedevi asmasi ne ilaclar kullandin adetin kacinci gunuydu rahim kalinligi kam mmm di kac transfer koyuldu transfer siraainda neler yasadin anlatirmisin rica etsem

Ben hicbir merkezin freş yumurta kullandigina inanmiyorum ispanya yida dahil ediyorum ellerine dusmusuz ne deseler ona inanip onu uyguluyoruz baska caremizmi var :KK43:(
Senin İspanya da ne kadar surede haber verdiler donörun bulunduğunu?

Back
X