Sağol canım inşallah sen de ilk denemene anne olursun.
Benim de biri kız,biri erkek ikizlerim 19 hftalık oldular,Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
Sen de,bizler de, isteyen herkes te bir daha ki anneler gününü bebeklerimizle kutlarız inşallah.
İstediğin soruyu sorabilirsin bana,buradan da,özelden de ,seve seve cevaplarım.
Sağol canım inşallah sen de ilk denemene anne olursun.
Benim de biri kız,biri erkek ikizlerim 19 hftalık oldular,Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
Sen de,bizler de, isteyen herkes te bir daha ki anneler gününü bebeklerimizle kutlarız inşallah.
İstediğin soruyu sorabilirsin bana,buradan da,özelden de ,seve seve cevaplarım.
merhaba arkadaşlar ben de 7 yıllık evliyim 4 tüp bebek denemesinin ilkinde hamilelik oldu yumurta kalitesi düşük olduğu için devam etmed, sonraki denemelerde ise embriyo oluşmadığı için transfer olmadı, ben de donasyonu için firdevs hanıma gitmeyi düşünüyoruz, fakat bölgedeki dr.ları çok araştıramadım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

merhaba arkadaşlar ben de 7 yıllık evliyim 4 tüp bebek denemesinin ilkinde hamilelik oldu yumurta kalitesi düşük olduğu için devam etmed, sonraki denemelerde ise embriyo oluşmadığı için transfer olmadı, ben de donasyonu için firdevs hanıma gitmeyi düşünüyoruz, fakat bölgedeki dr.ları çok araştıramadım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Öncelikle inşallah ilk denemende sen de pozitifi görür,sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Canım sen bizim topiğe yazdığında,ben sana bilgi vermiştim,sanırım okumadın henüz.
Özelden de dilediğin soruyu sor,seve seve cevaplarım.

Canım bak sana özelden de bayağı uzun ve açıklamalı bilgi mesajı gönderdim,okursun.Yeni üye olduğundan belki sen mesaj atamıyorsundur.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Forumu ve yazdıklarınızı uzun zamandır takip ediyorum. 1 2 ay önce son tüp bebek denememi yaptım ve sonuç negatif 39 yaşındayım doktorum tek çarenin donasyon olduğunu söyledi. Uzun süre kendime gelemedim toparlanamadım. Sonra bir bebeğimin olmasını çok istediğimi ve bunun için ne gerekirse yapacağım konusunda kendime söz verdim. Bir çok merkez araştırdım tüp bebek çok hasaas bir konu donasyon ondan daha hasaas bir konu. en sonunda bahçeci kıbrısa karar verdik. Zehra hanımla telefonda görüştük sağolsun herşeyi bir bir açıkladı.Şimdi allahın izniyle tedaviye başlayacağız. Diyebilirimki asla umudunuzu kaybetmeyin ve inanın. Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerimi sizinle paylaşırım. Dualarınızı eksik etmeyin.

hayırlı olsun canım bende bahçeci kıbrıstayım. İnşallah bu ay başlıyıcaz tedaviye kısmetse.

Merhaba canım ben çok araştırdım merkezleri sonund bahçeci kıbrıdta karar kıldık. Doktorum zehra hanım kendisiyle görüştük sağolsun çok ilgilendi ve detaylıca açıkladı herşeyi. kısmetse bu ay başlıyoruz. seçmemizin bir başka nedenide laboratuvar oldu gerçektn iyi bi laboraturları var. inşallah senin için en güzeli olsun canım.

Mrb arkadaşlar doktor konusunda kesinlikle çok iyi arastirin derim. Bu işler maddi ve manevi olarak bizleri çok yipratiyor. İlk defa yaptiracak olan arkadaşlar mutlaka tutmama ihtimaline karsi ikinci kez ne kadar indirim yapıldığını ve mutlaka embriyo dondurma işleminin yapılıp yapılmadığını sorsunlar. Kalacak yer konusunda da kendiniz ayarlayabilirseniz daha avantajli oluyor. Merkezlerin onerilerine gore kendiniz seçim yapın. O konuda da firsatcilik yapabiliyorlar. Bilginize...

kızlar merhaba,

tedavi ücretleri ortalama ne kadar oluyor. benim fsh 23 24 lerde. yumurtam az. up bebek deneedim ama 1 yumurta toplantı o da dollenmedı yasım 33. ama korkuyorum zamanım azalıyor diye. sizce ne yapmalıyım

Canım fsh yükselmiş ama senin yaşındaki birinin hala kendi yumurtasıla anne olma şansı var. nasıl oluyorsa yaşdan dolayı daha kaliteli olabiliyor. bence biraz daha dene sonra bunuolmazsa yaparsın ne de olsa
ben 2 yumurta toplanıpta hamile kalan çok gördüm. bende umutsuzluk çok yoğundu olmadı ama herkes farklı. bakış ve inanç çok önemli. kızın biri 2 yumurta toplandı kesin hamleyim dedi ve hmile kaldı. biri 3 yumurta toplandı transfer günü f1 tenalaştı şekeri yükselmiş.6 ay sonra trasferi yapıldı biliyorum kesin tıtacak dedi. inaepte diye bak ama önce dene.ağına derim. olmazsa kıbkrıs zaten cncı çok fazlaydı. o yüzden inan olacak diye.
iyi şanslar

Tatlım gidip görüşmen gerekmiyor zaten. telefonda görüşmenyeterli. Ben dünya tüp bebek merkezinde yaptırdım. doktorum çok tatlı bir insan. yapılan işte iyi görünüyor. izmir'de de çok tatlı bir başka doktor ayarladılar takiplerimi yapmak için. memnun kaldım . şu an çok umutluyum ve beklemedeyim.

Canım fsh yükselmiş ama senin yaşındaki birinin hala kendi yumurtasıla anne olma şansı var. nasıl oluyorsa yaşdan dolayı daha kaliteli olabiliyor. bence biraz daha dene sonra bunuolmazsa yaparsın ne de olsa
ben 2 yumurta toplanıpta hamile kalan çok gördüm. bende umutsuzluk çok yoğundu olmadı ama herkes farklı. bakış ve inanç çok önemli. kızın biri 2 yumurta toplandı kesin hamleyim dedi ve hmile kaldı. biri 3 yumurta toplandı transfer günü f1 tenalaştı şekeri yükselmiş.6 ay sonra trasferi yapıldı biliyorum kesin tıtacak dedi. inaepte diye bak ama önce dene.ağına derim. olmazsa kıbkrıs zaten cncı çok fazlaydı. o yüzden inan olacak diye.
iyi şanslar
Sağol canım yorumun için. Bakalım şimdilerde düşünme asamasindayim sanirim BİRAZ daha kendim denerim. Pazartesi kontrolüm var folikul sayım nasıl olacak bakalım canım

merhaba arkadaşlar uzun zamandır kimse bir şey yazmamış umarım hala katif bir konudur ve soruma yanıt verecek tecrübesi olan bir arkadasım çıkar. gelelim konuya
3 yıl once kıbrısda bir yumurta donasyonu denedim doktorun ismini vermicem ama basarısız oldu cunku rahim duvarım gerekli kalınlığa ulaşmadan bana nakli yapmış ve ebriyolar tutunamadı şimdi bir kez daha denemeye karar verdik ancak para biriktirdik bu sefer HİT ile görüştüm fridevs hanımla rahim duvarını kalınlaştırıcagız ilk önceliğimiz bu dedi tedavi başladık ilaçlara cevpa alamazsak rahim duvarına b,r çizik atılacak ve ordaki hücreler canlandırılacak dedi. benim sorum benim durumumu yaşayan birisi var mı bu çizik atma operasyonunu gecirdiniz mi işe yaradı mı bilen varsa yazsın lütfen umudumu kaybediyorum her geçen gün :KK43:

Allahım bana ve herkese anne olma şansını vermesi dualarımla

Sağol canım yorumun için. Bakalım şimdilerde düşünme asamasindayim sanirim BİRAZ daha kendim denerim. Pazartesi kontrolüm var folikul sayım nasıl olacak bakalım canım
bu arada canım bu ay folükül sayın yetersiz bile olsa her ay baktır. e2 de önemli. e2 düşükken doğru zamanda yaptır denemeni. bazı doktorlar acaba bir dahak,i ay yumurtan olacakmı diyip seni ikna ediyorlar. yapma boşuna umut ve para gidiyor. e2 çok önemli denemelerde. yumurta kalitei üzerinde direkt etkili. iyi şanslar

merhaba arkadaşlar uzun zamandır kimse bir şey yazmamış umarım hala katif bir konudur ve soruma yanıt verecek tecrübesi olan bir arkadasım çıkar. gelelim konuya
3 yıl once kıbrısda bir yumurta donasyonu denedim doktorun ismini vermicem ama basarısız oldu cunku rahim duvarım gerekli kalınlığa ulaşmadan bana nakli yapmış ve ebriyolar tutunamadı şimdi bir kez daha denemeye karar verdik ancak para biriktirdik bu sefer HİT ile görüştüm fridevs hanımla rahim duvarını kalınlaştırıcagız ilk önceliğimiz bu dedi tedavi başladık ilaçlara cevpa alamazsak rahim duvarına b,r çizik atılacak ve ordaki hücreler canlandırılacak dedi. benim sorum benim durumumu yaşayan birisi var mı bu çizik atma operasyonunu gecirdiniz mi işe yaradı mı bilen varsa yazsın lütfen umudumu kaybediyorum her geçen gün :KK43:

Allahım bana ve herkese anne olma şansını vermesi dualarımla[/QUOT

canım neden rahim kalınlaşmıyor. estrofem kullanmıyor musun? kullanıyorsan kaç tane?

Canım hiç mi tutunamadı negatifmiydi yoksa düşük mu oldu

Aminn canım bu güzel günde Rabbim anne olmayı isteyen herkeze bu özel duyguyu tattirsin diyorum. Canım tam olarak anlamadım sana rahme çizik atılacak diye kim söyledi? Hit buna karşı ilk etapta böyle biseyin rahmi inceltigini söylüyor. Çok ihtiyaç duyduğunda da rahim filmi veya histereskopi yaptirmayi öneriyor. Doktor seçiminde çok dikkatli ol. Çünkü rahme yapilan her işlem daha kötü sonuçlar ortaya koyuyor. Allah yardimcimiz olsun İnşallah.

Back
X