- 2 Haziran 2015
- 7
- 3
- 1
- 55
Canım ben dünya tüp bebekta berk beye yaptırdım. 3. gün embriyosuydu. ilk denemem ocak'taydı. ağır bir grip ve kaburgalarımı ağrıtan bir öksürük neticesindenmidir bilmem kimyasal gebelik oldu. bu 4 dondurulmuşla yapıldı. Biri tutmuş görünüyor. umarım devam eder.
İnşallah sağ salim evladını benimm gibi kucağına alırsın sevgili AED. Ben de dünya tüp b ebek merkezi dr berk angün sayesinde anne oldum. Üstelik de tam da umudumu yitirdiğim o anda karşıma çıkardı Yüce Allahım onu! Bir sürü başarısz denemem olmıuştu daha önceden.. ALLAHIMM RAZI OLSUUNN DOKTOR BERK ANGÜN SAYESİNDE EVLADIMIN KOKUSUYLA UYANIRIM HER GÜNE!!!!! UMARIM SİZ DE BENİM GİBİ EVLADINIZA KAVUŞUR VE BU DUYGULARI YAŞARSINIZ...........BU DUYGULAR PAHA BİÇİLEMEZ....... ALLAHIMMM HEPİNİZİN YANINDA OLSUNN. SAKIN UMUDUNUZU YİTİRMEYİNN ARKADAŞLARIMMMMMM
korkuyorum..nolur bana yardım edin.eşimle nereye gideceğimizi bilmiyoruz. kıbrıs nasıl bir yer? eşim birkaç yerle görüştü kıbrıstan. çok kararsızız. kimseye soramıyorum, eşim kimse bilmesin istiyor. görmeden nasıl karar vereceğiz? güvenilir bir yer istiyoruz. tek isteğimiz çocuk sahibi olmak... dünya tüp bebek merkezi nasıl bir yer? doktor nasıl? ben de anne olmak istiyorumm noluuurrr....