- 14 Haziran 2014
- 101
- 107
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım SABIRLAR diliyorum. Kelimelerin yetersiz kaldığı bir gün. Sen nerede yaptırdın canım. Miyom operasyonun nasıl geçmişti. Rahim kalınlığın nasıldı. Allah yardımcın olsun. Yılma, sabret canım sende bir gün çok istediğin bebeğine kavuşacaksın.Bir kez daha hüsran var benim hikayemde...Bu kez de sonuç cok düşük çıktı, yarın yine test yapicaz ama yüzde 90 negatif çikacak dedi doktorum..tutunmada gecikmiş benim yumoş..iki ay sonra yine...Allahım bana ve bekleyen herkese sabır ver...çok üzgünüm.
Biliyorum biz ne desek Anlamsız ama zamanını bekliyor demek ki Meleğin hamile hâlimle sana ve bu yolda emek veren Herkese dua ediyorum inan inşallah daha fazla bekletmez seni miniğinBir kez daha hüsran var benim hikayemde...Bu kez de sonuç cok düşük çıktı, yarın yine test yapicaz ama yüzde 90 negatif çikacak dedi doktorum..tutunmada gecikmiş benim yumoş..iki ay sonra yine...Allahım bana ve bekleyen herkese sabır ver...çok üzgünüm.
Bir sebebi yok aslında ,kalınlaşma da bir problem yoktu hatta 10 un üzerindeydi, miyom ameliyatım sadece ileride sorun olmasın diye yapılmıştı rahmimden uzaktı miyomum, doktorum sadece sanşsızlık dedi . 3 tane 5. gün konmuştu ve dölleCanım SABIRLAR diliyorum. Kelimelerin yetersiz kaldığı bir gün. Sen nerede yaptırdın canım. Miyom operasyonun nasıl geçmişti. Rahim kalınlığın nasıldı. Allah yardımcın olsun. Yılma, sabret canım sende bir gün çok istediğin bebeğine kavuşacaksın.
Yazarken yollayı vermişim. embriolardan 9 uda 5. güne gitmişti yani sağlıklıydı, fiziksel bir problem yok ben de ama şansızlık, nerde yaptırdığımı söyleyip kimseyi etkilemek istemem 6 donmuşum var iki ay sonra yine deneyeceğim , dün kötüydüm ama kendime geldim sonuna kadar deneyeceğim bu olmazsa başka yerde bir daha, lütfen benim sonucum kimsenin moralini bozmasın inşallah iki ay sonra ben de mutlu haberle yazarım..Bir sebebi yok aslında ,kalınlaşma da bir problem yoktu hatta 10 un üzerindeydi, miyom ameliyatım sadece ileride sorun olmasın diye yapılmıştı rahmimden uzaktı miyomum, doktorum sadece sanşsızlık dedi . 3 tane 5. gün konmuştu ve dölle
Harika canım, böyle ol. Yılma. Bende 2 defa negatif sonuç almıştım. Moral olarak pek iyi değildim. doktorumu değiştirdim. Hatta ilk muayenede bana ne yapmışlar sana böyle dedi ve Ağladım. Histereskopi ile rahmimi mahvetmişler. 4.7 mm kalınlık ile 'mucize' olarak hamileyim. Allah tamamına erdirir ve sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Sende anne olacaksın inşallah.9
Yazarken yollayı vermişim. embriolardan 9 uda 5. güne gitmişti yani sağlıklıydı, fiziksel bir problem yok ben de ama şansızlık, nerde yaptırdığımı söyleyip kimseyi etkilemek istemem 6 donmuşum var iki ay sonra yine deneyeceğim , dün kötüydüm ama kendime geldim sonuna kadar deneyeceğim bu olmazsa başka yerde bir daha, lütfen benim sonucum kimsenin moralini bozmasın inşallah iki ay sonra ben de mutlu haberle yazarım..
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eylesin.Harika canım, böyle ol. Yılma. Bende 2 defa negatif sonuç almıştım. Moral olarak pek iyi değildim. doktorumu değiştirdim. Hatta ilk muayenede bana ne yapmışlar sana böyle dedi ve Ağladım. Histereskopi ile rahmimi mahvetmişler. 4.7 mm kalınlık ile 'mucize' olarak hamileyim. Allah tamamına erdirir ve sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Sende anne olacaksın inşallah.
Cok gecmis olsun.Bir kez daha hüsran var benim hikayemde...Bu kez de sonuç cok düşük çıktı, yarın yine test yapicaz ama yüzde 90 negatif çikacak dedi doktorum..tutunmada gecikmiş benim yumoş..iki ay sonra yine...Allahım bana ve bekleyen herkese sabır ver...çok üzgünüm.
9
Yazarken yollayı vermişim. embriolardan 9 uda 5. güne gitmişti yani sağlıklıydı, fiziksel bir problem yok ben de ama şansızlık, nerde yaptırdığımı söyleyip kimseyi etkilemek istemem 6 donmuşum var iki ay sonra yine deneyeceğim , dün kötüydüm ama kendime geldim sonuna kadar deneyeceğim bu olmazsa başka yerde bir daha, lütfen benim sonucum kimsenin moralini bozmasın inşallah iki ay sonra ben de mutlu haberle yazarım..
herkese merhabalar. grubu en başından takip etmiyorum maalesef ama son dönem yazılanları okudum, kah üzüldüm kah sevindim. gördüğüm kadarıyla herkes çok çileli dönemler geçirmiş. umarım kısa sürede muratlarınıza erer, çok iyi birer anne olur, hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz.
ben kıbrıs'taki tedavi sürecini merak ediyorum. özellikle menopoza girmekte veya girmiş olan arkadaşların durumunu. bende şöyle, çek doktorum 2 ay düzenli regl olmam için östrojen hapı verdi, sonra donörle senkronize olmamız için doğum kontrol hapına geçildi. ayrıca medikal olarak gerekli olmasa bile histeroskopi tavsiye ediyor. hemen arkasından yapılan transferde embriyonun tutunması kolaylaşıyormuş.
sizin tedavi nasıl? bunlara hiç gerek olmadan direk protokole mi başlanıyor?
Cok gecmis olsun. Nerde yaptirdiginizi soyler misiniz?Tesekkur ederim9
Merhaba arkadaşlar yeni tedaviye başladım 6. Tüp bebek 2 donasyon olacak bana dua edin dualarınıza iyi dileklerinize ihtiyacım var
Hayırlı olsun canım allah sıkı sıkı tutunmayı nasip etsin inşallah. Denne bu yeni estrofem başladım 4 gündür donör de hazırlanıyorDualarımız senınle ben de pazar gunu 3 tane embriyomu aldım simdi test gunumu bekliyorum
Hangi aşamadasın şuan?
Senin de hayirli olsun sekerim hangi merkeze gidiyosun ? Merak ettigin her konuda yardimci olmaya calisirimHayırlı olsun canım allah sıkı sıkı tutunmayı nasip etsin inşallah. Denne bu yeni estrofem başladım 4 gündür donör de hazırlanıyor