Bir kez daha hüsran var benim hikayemde...Bu kez de sonuç cok düşük çıktı, yarın yine test yapicaz ama yüzde 90 negatif çikacak dedi doktorum..tutunmada gecikmiş benim yumoş..iki ay sonra yine...Allahım bana ve bekleyen herkese sabır ver...çok üzgünüm.

Cok uzuldum pailera pailera ben de bugun sorcaktim ama test gunun yarin diye hatirliyorum
Acaba sebebi ne?
Off cok zor yaaa... Bir de donasyon olunca insan kesin tutacakmis gibi hissediyo...
Neyse durmak yok yola devam...

Bir kez daha hüsran var benim hikayemde...Bu kez de sonuç cok düşük çıktı, yarın yine test yapicaz ama yüzde 90 negatif çikacak dedi doktorum..tutunmada gecikmiş benim yumoş..iki ay sonra yine...Allahım bana ve bekleyen herkese sabır ver...çok üzgünüm.
Canım SABIRLAR diliyorum. Kelimelerin yetersiz kaldığı bir gün. Sen nerede yaptırdın canım. Miyom operasyonun nasıl geçmişti. Rahim kalınlığın nasıldı. Allah yardımcın olsun. Yılma, sabret canım sende bir gün çok istediğin bebeğine kavuşacaksın.

Biliyorum biz ne desek Anlamsız ama zamanını bekliyor demek ki Meleğin hamile hâlimle sana ve bu yolda emek veren Herkese dua ediyorum inan inşallah daha fazla bekletmez seni miniğin

Canım SABIRLAR diliyorum. Kelimelerin yetersiz kaldığı bir gün. Sen nerede yaptırdın canım. Miyom operasyonun nasıl geçmişti. Rahim kalınlığın nasıldı. Allah yardımcın olsun. Yılma, sabret canım sende bir gün çok istediğin bebeğine kavuşacaksın.
Bir sebebi yok aslında ,kalınlaşma da bir problem yoktu hatta 10 un üzerindeydi, miyom ameliyatım sadece ileride sorun olmasın diye yapılmıştı rahmimden uzaktı miyomum, doktorum sadece sanşsızlık dedi . 3 tane 5. gün konmuştu ve dölle

9
Bir sebebi yok aslında ,kalınlaşma da bir problem yoktu hatta 10 un üzerindeydi, miyom ameliyatım sadece ileride sorun olmasın diye yapılmıştı rahmimden uzaktı miyomum, doktorum sadece sanşsızlık dedi . 3 tane 5. gün konmuştu ve dölle
Yazarken yollayı vermişim. embriolardan 9 uda 5. güne gitmişti yani sağlıklıydı, fiziksel bir problem yok ben de ama şansızlık, nerde yaptırdığımı söyleyip kimseyi etkilemek istemem 6 donmuşum var iki ay sonra yine deneyeceğim , dün kötüydüm ama kendime geldim sonuna kadar deneyeceğim bu olmazsa başka yerde bir daha, lütfen benim sonucum kimsenin moralini bozmasın inşallah iki ay sonra ben de mutlu haberle yazarım..

9

Yazarken yollayı vermişim. embriolardan 9 uda 5. güne gitmişti yani sağlıklıydı, fiziksel bir problem yok ben de ama şansızlık, nerde yaptırdığımı söyleyip kimseyi etkilemek istemem 6 donmuşum var iki ay sonra yine deneyeceğim , dün kötüydüm ama kendime geldim sonuna kadar deneyeceğim bu olmazsa başka yerde bir daha, lütfen benim sonucum kimsenin moralini bozmasın inşallah iki ay sonra ben de mutlu haberle yazarım..
Harika canım, böyle ol. Yılma. Bende 2 defa negatif sonuç almıştım. Moral olarak pek iyi değildim. doktorumu değiştirdim. Hatta ilk muayenede bana ne yapmışlar sana böyle dedi ve Ağladım. Histereskopi ile rahmimi mahvetmişler. 4.7 mm kalınlık ile 'mucize' olarak hamileyim. Allah tamamına erdirir ve sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Sende anne olacaksın inşallah.

Harika canım, böyle ol. Yılma. Bende 2 defa negatif sonuç almıştım. Moral olarak pek iyi değildim. doktorumu değiştirdim. Hatta ilk muayenede bana ne yapmışlar sana böyle dedi ve Ağladım. Histereskopi ile rahmimi mahvetmişler. 4.7 mm kalınlık ile 'mucize' olarak hamileyim. Allah tamamına erdirir ve sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Sende anne olacaksın inşallah.
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eylesin.
Su an kim ile devam ediyorsunuz?
Doktorunuz ve kurumun adini verir misiniz?
Tesekkur ederim

Cok gecmis olsun.
Neden tutanamamislar?
Nereye yaptirdiniz?
Doktorunuz kim?
Ben de ekimde yaptiracagim o nedenle cok soru soruyorum.
Tesekkur ederim.

9

Canım tekrar geçmiş olsun kendini toparlamana sevindim...
Bence de vakit kaybetmeden tekrar denemelisin... Eminim bu sefer hersey yolunda gidecek lütfen umutsuz başlama geçen sefer biraz umutsuz başlamıştın diye hatırlıyorum... Beynine hep olumlu sinyaller gonder
Kendine dikkat et ve sigara içme :)

herkese merhabalar. grubu en başından takip etmiyorum maalesef ama son dönem yazılanları okudum, kah üzüldüm kah sevindim. gördüğüm kadarıyla herkes çok çileli dönemler geçirmiş. umarım kısa sürede muratlarınıza erer, çok iyi birer anne olur, hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz.
ben kıbrıs'taki tedavi sürecini merak ediyorum. özellikle menopoza girmekte veya girmiş olan arkadaşların durumunu. bende şöyle, çek doktorum 2 ay düzenli regl olmam için östrojen hapı verdi, sonra donörle senkronize olmamız için doğum kontrol hapına geçildi. ayrıca medikal olarak gerekli olmasa bile histeroskopi tavsiye ediyor. hemen arkasından yapılan transferde embriyonun tutunması kolaylaşıyormuş.
sizin tedavi nasıl? bunlara hiç gerek olmadan direk protokole mi başlanıyor?

bir de ne ara allah katına geçildi, ne oldu, grup cennetten mi kovuldu nedir anlayamadım :) niye günah olduğunu hele hiç anlayamadım.. organ bağışına karşı mıyız? veya kan nakli gerekirse başkasının kanı diye almayacak mıyız? gerçek saçtan yapılmış peruk takan başörtülü arkadaşlar biliyorum mesela. kimi canını kurtarmak için kimi sosyal şartlar mecbur kıldığı için.. neyse konuyu uzatmak için yazmıyorum aslında, çok şaşırdım, ilk kez böyle bir tepkiyle karşılaştım. bu kadardı. sevgiler selamlar herkese.

herkese merhabalar. grubu en başından takip etmiyorum maalesef ama son dönem yazılanları okudum, kah üzüldüm kah sevindim. gördüğüm kadarıyla herkes çok çileli dönemler geçirmiş. umarım kısa sürede muratlarınıza erer, çok iyi birer anne olur, hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz.
ben kıbrıs'taki tedavi sürecini merak ediyorum. özellikle menopoza girmekte veya girmiş olan arkadaşların durumunu. bende şöyle, çek doktorum 2 ay düzenli regl olmam için östrojen hapı verdi, sonra donörle senkronize olmamız için doğum kontrol hapına geçildi. ayrıca medikal olarak gerekli olmasa bile histeroskopi tavsiye ediyor. hemen arkasından yapılan transferde embriyonun tutunması kolaylaşıyormuş.
sizin tedavi nasıl? bunlara hiç gerek olmadan direk protokole mi başlanıyor?

Merhaba..
Bende menopoz baslangıcı var ben de promolut ile adet gordum sonra estrofeme basladık
Histeroskopi olmadı cunku 6 ay once miyom ameliyatı olmustum rahim içinde...
Simdi sadece gunde 3 adet estrofem içiyorum ara ara rahim kalınlıgı için doktoruma gidiyorum ve kıbrısın cagırmasını bekliyorum
Boyle ıste :) surekli gun sayıyoruz malesef...

9

Cok gecmis olsun. Nerde yaptirdiginizi soyler misiniz?Tesekkur ederim

Merhaba arkadaşlar yeni tedaviye başladım 6. Tüp bebek 2 donasyon olacak bana dua edin dualarınıza iyi dileklerinize ihtiyacım var

Dualarımız senınle ben de pazar gunu 3 tane embriyomu aldım simdi test gunumu bekliyorum
Hangi aşamadasın şuan?
Hayırlı olsun canım allah sıkı sıkı tutunmayı nasip etsin inşallah. Denne bu yeni estrofem başladım 4 gündür donör de hazırlanıyor

Hayırlı olsun canım allah sıkı sıkı tutunmayı nasip etsin inşallah. Denne bu yeni estrofem başladım 4 gündür donör de hazırlanıyor
Senin de hayirli olsun sekerim hangi merkeze gidiyosun ? Merak ettigin her konuda yardimci olmaya calisirim
Test gunum bu persembe gunler gecmek bilmiyor

• Beğen
Reactions: AED
arkadaşlar merhaba ben forma uzun süredir üyeyim ama nerdeyse 1 yıldır giremiyorum aslında eşimi ikna etmek 2 yılımı aldı ben yumurta donasyonu yapacağım tam eşimi ikna ettim tsh ım yüksek çıktı menepozdayım aslında erken menepoz kemoteterapi ve radyoterapi aldım neyse pazartesi tsh ölçtüreceğim normal ise hemen başlayacağım Firdevs hanıma karar vermiştim yazışmalarım görüşmelerim onunla idi ama son anda hit mi olsu berk bey mi ya yanlış karar verirsem diye içim içimi yiyor

Back
X