Merhaba
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama başka çarem kalmadı. Bu siteden bulamazsam aradığımı başka bir yerden bulamam heralde.
ben 36 yaşındayım. 16 yıl bebeğim olması için çalıştım. Yumurta çatlatma, aşılama her yolu denedim bebek sahibi olamadım.
Allah'ın gücüne gitmesin bazı dönemler isyan bile ettim. İlk başta yumurtalarım çok sağlıklıydı. Her şey yolundaydı sonra bu süreçlerde
yıprana yıprana yumurtalık rezervim tükenmiş tamamen. Türkiye de bir hastanede
tüp bebek işlemi uyguladılar bana hemde yumurtalık rezervimin
olup olmadığını kontrol etmeden ve işlem başarısız oldu. Maddi manevi çok tükendim en sonunda kıbrısta bir merkez buldum. Eşimin kardeşi doktor onun yönlendirmesiyle gittim. Çok kötü durumdaydım çok zordu anne olmam ama Yumurta
donasyonuyla Allah'ıma çok şükür anne olabildim.Şimdi 1.5 aylık dünyalar güzeli bir kızım var ama ailemizin başından felaketler eksilmedi.
Şimdide kız kardeşim için taşıyıcı anneye ihtiyacımız var çünkü doğuştan rahmi yok. Ben olacaktım ama eşim buna sıcak bakmadı.
Benim donasyon yaptığım merkeze gideceğiz taşıyıcı annelik için ama merkez bize eğer taşıyıcı anneyi siz bulursanız daha uyguna gelir dedi.
Taşıyıcı anneyle fiyatı siz belirlersiniz denildi bize. (maddi olarak çok iyi durumda olmadığımızı bildiklerinden sağolsunlar bu teklifi yaptılar)
Bende taşıyıcı anne tanıyan, bağlantısı olan birilerini arıyorum şimdi.
Bildiğiniz biri varsa benimle iletişime geçer misiniz? Allah razı olsun şimdiden.
Uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen.