- 9 Eylül 2014
- 357
- 190
- 53
- 35
Kardes tamam anladik 10kere yazmana gerek yokki parami aliyosunuz bu isten bilmiyorum ama israrci olanlara guvenmiyorum yazmak isteyen yazar zatenBu konuda en yasal en uygun yer tiflis özelden yazın bilgi veriyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardes tamam anladik 10kere yazmana gerek yokki parami aliyosunuz bu isten bilmiyorum ama israrci olanlara guvenmiyorum yazmak isteyen yazar zatenBu konuda en yasal en uygun yer tiflis özelden yazın bilgi veriyim
Adres telefon ve fiyatlar nasıl acaba. ? iyi doktor ismi bilen varsa bilgi verebilir misiniz. ?
Ben cok çektim çok araştırdım millette bilsin istedim nasıl laf konuşuyorsun sen parami aliyon diye ne bilEcem burdan kim gidecek oraya arti ben özel yazdım zannediyorum size ne oldu niye dokunduKardes tamam anladik 10kere yazmana gerek yokki parami aliyosunuz bu isten bilmiyorum ama israrci olanlara guvenmiyorum yazmak isteyen yazar zaten
Gercekten aklim mantigim almiyor. Size ait olmayan yumurta veya spermle hamile kalmayi nasil kabul edersiniz? Kocanizin baska bir kadindan cocuk yapmasiyla ayni sey bu.
Ikincisi yumurtasini aldiginiz kadinlarin kendi cocuklarina kardes doguruyorsunuz
Gayrimesru bir suru cocuk.. soybagi bozulmus. Anasi ya da babasi belli degil
Olur da birgun karsilasip evlenirlerse bu veballe nasil yasarsiniz...
Peki inanci islam olanlar; ayette acik acik nikah bagi bulunan kari kocaya cocuk yapma hakki verilmesine ragmen nasil cesaret ettiniz... gercekten cok korkuyorum. Nesli belli olmayan birsuru cocuk ortada... kardes evliliklerinin onu aciliyor.. allah vermiyorsa sabretmemiz gerekmez mi...
Benim ilk hamileliğim doğal yolla olmuştu onda çıkmıştı down sendromu tüp bebek donasyon falan edildi yaniCok enteresan butun testler yapiliyor diye biliyoruz oysaki hangi merkezdi bu
Ne olmuş. ? Anlatirmisin? Hiçbir bilgim yokTiflis mi ? Gürcistan yani,ne kadar güvenebiliriz ki,ayrıca ben donorumun de turk olmasını ısterım,niye başka bir ülke nin genini kullanayım ki,dinini bilmem,dilini bilmem bişeyini bilmem,olacaksa Kıbrıs da olsun.Bu arada ada tup bebegın basına gelenlerı duydunuz sanırım,verda hanım için burda çok ıyı dıye konusanlar vardı ama gazete ve tv de hıcte oyle olmadıgı cıktı karsımıza.Allah hayırlılarıyla karşılastırsın.Ben size diyorum çok arastırdım ve orada ki en eski,iyi merkez Lefkosa Tup Bebek diye.
Hee anladim canim bnde kac gundur dusunuyorum hayirlisi olsunBenim ilk hamileliğim doğal yolla olmuştu onda çıkmıştı down sendromu tüp bebek donasyon falan edildi yani
Nasıl bu kadar net önerebiliyorsunuz? Olumlu sonuç mu aldınız? Neyi iyi?Ben suan tüp bebek yapıyorum asla kibrisi tavsiye etmiyorum cojk pahalı tiflisi tavsiye ederim özelden yazın lutfen
Slm ben kimseye bişey tavsiye etmiyorum kibrista taşıci anne kullansin iz bile doğum yasak mecbur tifliste doğum olacak yasal yer orasi bende orda başladım ben 3 kaitci veya ticaretci değilim kibris diyenler kaç kişinin dolandirildiginida söyleyin ne kadar yasal kibris doğum varmi yokkNasıl bu kadar net önerebiliyorsunuz? Olumlu sonuç mu aldınız? Neyi iyi?
Ben yanıltıcı olmamak için olumlu sonuç aldığım merkezi yazmadım , bu öyle ince bir konu ki, bana olumlu olan başkasına farklı olur, her sorana içinizden kime güvenirseniz diyorum,
Benim Tiflisde de deneyimin var , olumsuz bir şey yazmadım negatif olduğu halde , ama hem Kıbrısı hem orayı görmüş biri olarak, neyi bu kadar tavsiye ettiğini bilemedim..
Arkadaşlar hep söylüyorum ama gidecekler için, merkezleri arayın konuşun , gerekirse gidip görün, doktorunuzun ne tavsiye ettiğine bakın, kalbiniz nereye derse oraya gidin.
Donor unu Türk istiyorsan alıp götür yanında buda var tercih herkezin kendinin hangi bebek ne bilerek doğuyor ki meleka nasıl buyutursen o olurNe olmuş. ? Anlatirmisin? Hiçbir bilgim yok
Ada Tup Bebegin doktoru Verda Tunçbilek ve ekibi 6-7 aylık hamilelikleri sonlandırılırken yakalanmışlar ve merkez kapatılmış,doktoru falanda tutuklamışlar.Butun gazetelerde televizyonlarda cıktılar.Nasıl bir civdanları varki bunu yapabiliyorlar,ben nasıl guvenıpte bu kisilere spermimi yumurtamı teslim ederdim.Allah kimseyi şaşırtmasın ama bu kadarıda günah yani,haksızmıyım.Ne olmuş. ? Anlatirmisin? Hiçbir bilgim yok
Ben donorumu görmek istemem ki,eşimi ve o kadını koluma takıp nasıl götürücem,o kadar da değil.Yok yabancı ülke bana göre değil hiç,ucuz diyede kalkıp orlara gidemem,bir kere Türke Türkten başka dost yoktur demişler.Donor unu Türk istiyorsan alıp götür yanında buda var tercih herkezin kendinin hangi bebek ne bilerek doğuyor ki meleka nasıl buyutursen o olur
Niye hamilelikleri sonlandıriyorlarki? Ne maksatlaAda Tup Bebegin doktoru Verda Tunçbilek ve ekibi 6-7 aylık hamilelikleri sonlandırılırken yakalanmışlar ve merkez kapatılmış,doktoru falanda tutuklamışlar.Butun gazetelerde televizyonlarda cıktılar.Nasıl bir civdanları varki bunu yapabiliyorlar,ben nasıl guvenıpte bu kisilere spermimi yumurtamı teslim ederdim.Allah kimseyi şaşırtmasın ama bu kadarıda günah yani,haksızmıyım.
Cok basit canım gitmezsinBen donorumu görmek istemem ki,eşimi ve o kadını koluma takıp nasıl götürücem,o kadar da değil.Yok yabancı ülke bana göre değil hiç,ucuz diyede kalkıp orlara gidemem,bir kere Türke Türkten başka dost yoktur demişler.
Pardon ya donuru istesende gostermiyotlarkiCok basit canım gitmezsin
Evet görülmemesi lazım zaten,ben neden donörumu kendim götürücem.Neyse herkes kendi seciminde özgür sonuçta,benim düşüncem bu şekilde sana tedavinde mutluluklar dilerim.Pardon ya donuru istesende gostermiyotlarki
Herkes bizim gibi çocuk diye yana yakıla ugraşmıyor,bazılarıda kendiliğinden hamile kalıyor ve doguma yakın vazgeciyor.Doğsa yaşayacak kadar büyük bebeklerini aldırıyorlarmış işte bu merkezde.Niye hamilelikleri sonlandıriyorlarki? Ne maksatla