Hakkında hayırlısı olsun cnm Firdevs de yaptırdım şu an hamileyim bi kaç arkadaş daha var yaptıran memnun kalan bence merkezi iyi araştır burdan tam olarak yazamıyorum ama arkadaşımızın birisi bi yerde yaptırdı ses arda düşükleri oldu Türkiye de ki doktorlar yumurtaya bağlamış nedenini Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun
Ben de FİRDEVS hocada yaptıracağım kısmet olursa, ilkinde mi tuttu siZin Bebek, 3 embriyo transferi mi yapıldı acaba

Hakkında hayırlısı olsun cnm Firdevs de yaptırdım şu an hamileyim bi kaç arkadaş daha var yaptıran memnun kalan bence merkezi iyi araştır burdan tam olarak yazamıyorum ama arkadaşımızın birisi bi yerde yaptırdı ses arda düşükleri oldu Türkiye de ki doktorlar yumurtaya bağlamış nedenini Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun cnm Firdevs de yaptırdım şu an hamileyim bi kaç arkadaş daha var yaptıran memnun kalan bence merkezi iyi araştır burdan tam olarak yazamıyorum ama arkadaşımızın birisi bi yerde yaptırdı ses arda düşükleri oldu Türkiye de ki doktorlar yumurtaya bağlamış nedenini Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun[/QUO

Ben de firdevse yaptırıcam gibi görünüyor şuan umarım sizin gibi güzel haberlerle dönerim stres var tabi maddi manevi zor süreç Allah yardımcımız olsun

Ben de firdevse yaptırıcam gibi görünüyor şuan umarım sizin gibi güzel haberlerle dönerim stres var tabi maddi manevi zor süreç Allah yardımcımız olsun
Ne zaman düşünüyorsunuz ben mayıs gibi düşünüyorum, adetimle ilaca başlayacağım Rabbim yardımcımız olsun

Arkadaşlar tam yumurta donasyonuna hazırlanırken, kabullenmeye çalışırken eşimin hiç canlı spermi kalmadığını öğrendik. Görüştüğümüz iki doktorda embriyo transferi mecbur dedi. Umarım buna mecbur kalmayız ama aranızda embriyo donasyonu yaptıran oldu mu? Kafayı yemek üzereyim...

Arkadaşlar tam yumurta donasyonuna hazırlanırken, kabullenmeye çalışırken eşimin hiç canlı spermi kalmadığını öğrendik. Görüştüğümüz iki doktorda embriyo transferi mecbur dedi. Umarım buna mecbur kalmayız ama aranızda embriyo donasyonu yaptıran oldu mu? Kafayı yemek üzereyim...
Sevgili Mina, ben yaptirmadim ama konu hakkinda bilgim var. Embriyo donasyonu ile, sadece yumurta donasyonu arasinda teknik ve tibbi islem acisindan hicbir fark yok. Genetik olarak farklari da zaten tahmin edersin, yumurta bagiscisi ile baska bir sperm bagiscisi sperm ve yumurtasi teknik olarak birlestirilecek ve embriyo olusturulacak, saniyorum her iki donor u de esin ve sana benzeyen birilerinden secerler. cocugunuzun genetigi sen ve esinden farkli olacak, hepsi bu. donorler size ve esine ne kadar cok benzerse, cocugunuzun dis yapisi da size benzer olabilir, ama donorler ne kadar cok size benzemis olsa da dis gorunus olarak, genetik bir loto cekilisi gibidir, hic benzemeyede bilir. Bol sans.

Sevgili Mina, ben yaptirmadim ama konu hakkinda bilgim var. Embriyo donasyonu ile, sadece yumurta donasyonu arasinda teknik ve tibbi islem acisindan hicbir fark yok. Genetik olarak farklari da zaten tahmin edersin, yumurta bagiscisi ile baska bir sperm bagiscisi sperm ve yumurtasi teknik olarak birlestirilecek ve embriyo olusturulacak, saniyorum her iki donor u de esin ve sana benzeyen birilerinden secerler. cocugunuzun genetigi sen ve esinden farkli olacak, hepsi bu. donorler size ve esine ne kadar cok benzerse, cocugunuzun dis yapisi da size benzer olabilir, ama donorler ne kadar cok size benzemis olsa da dis gorunus olarak, genetik bir loto cekilisi gibidir, hic benzemeyede bilir. Bol sans.

Cevabın için çok teşekkür ederim Peymanca. Embriyo transferi hakkında bilgim var ama beni üzen şey şu yumurta donasyonunda en azından eşimden gelen bir genetik vs. olacaktı. Şimdi ikimizden de birşey olmayacak. Gerçi en son tedavimiz 4-5 ay önceydi böyle bir sorun yaşamamıştık. Bu arada ne oldu da spermler bu hale geldi bilmiyorum. Haftaya bir ürologa gideceğiz umarım düzeltilebilir bir durumdur. Merak ettiğim işin manevi ve kabulleniş kısmı. Ben illaki bize de benzesin demiyorum ama (mesela ben esmerim benim dışımda ailemde herkes Sarışın ve renkli gözlü). Allah yardımcımız olsun. Hepimizin yanında olsun, dualarımızı kabul etsin Allah...

Kızlar nasılsınız bende bu ilaçlarla offf cylo progylova iğrenç ya elim ayağım uyuşuyor sinir yapıyor,birde içini okudum pıhtı mihti offff yarabbim ne zor,ben bahçeci zehra imla yolacikicam

Arkadaşlar merhaba ben Yeni üye oldum, bizim durumumuz azosperm. Sperm donasyonu düşünüyoruz, Kıbrıs da merkez önerirmisiniz..tabi bu sürece çok zor geldik.. ama karar verdik, ve kime güveneceğimi bilmiyorum ve çok korkuyorum.. bileniniz yaşayanız varsa anlatabilir mi ? Neler yapmalıyız ?

Arkadaşlar merhaba ben Yeni üye oldum, bizim durumumuz azosperm. Sperm donasyonu düşünüyoruz, Kıbrıs da merkez önerirmisiniz..tabi bu sürece çok zor geldik.. ama karar verdik, ve kime güveneceğimi bilmiyorum ve çok korkuyorum.. bileniniz yaşayanız varsa anlatabilir mi ? Neler yapmalıyız ?
ben firdevs ve murat önel ile görüştüm ikisinden biri olacak tam karar veremedim açıkçası yaklaşınca tekrar görüşücem hazirana doğru

Kime güveneceğiz peki biz ?
Baksana burda bile aracilar var.ne kadar yanlış buraya uye olup girip bizim duygularımızı kaygılarımızı görüp yardımcı olacağını söyleyenler sanki bizim için mi danışmanlık yapıyorlar ?yoksa bizLeri düşünüp amme hizmetimi.kim gerçek kim yalan iyice paranoya oldum.

Kimse bizim hislerimixi ne acılar çekip bu yollara dusdugunuzu anlamıyor herkes kendi ticari kaygisinda .elbette bu işin bir bedeli var oldukca da pahalı ama bizim 10 kez deneme şansımız yok bunu anlatan insanlar laxim merkezler.gercekden canım sıkıldı zaten kararı zor aşaması zor zorda zor.merkezlerin ticari tuzaklarida cabasi. Lütfen kimsenin duygularinla oynamayın.Allah hepimize hayirlisini versin kardeşlerim.

Kimse bizim hislerimixi ne acılar çekip bu yollara dusdugunuzu anlamıyor herkes kendi ticari kaygisinda .elbette bu işin bir bedeli var oldukca da pahalı ama bizim 10 kez deneme şansımız yok bunu anlatan insanlar laxim merkezler.gercekden canım sıkıldı zaten kararı zor aşaması zor zorda zor.merkezlerin ticari tuzaklarida cabasi. Lütfen kimsenin duygularinla oynamayın.Allah hepimize hayirlisini versin kardeşlerim.

Evet hemen mesaj atıyorlar böyle yapınca orada yaptıracağım varsa bile oralarda yaptırmak istemiyorum..

Merhaba kızlar donasyonla gebe kalanlardanim 3tane blasttokist embriyo uygulandı ve ucu de tutmus maşallah fakat doktorum eğer ucu de tutarsa birini aldırman lazm demsti ve de zaten şuan kendi memleketimdeki doktorum üçüncü kesenin yapısı bozuk dedi kendi başına gidedebilir dedi gitmezse aldırman lazm dedi böyle bir durum yaşayan var mi

Back
X