MAGUSA TIPTA HALİL İBRAHİM TEKİN
VALLAHİ KIBRISTA BİLDİĞİN SÖMÜRME MERKEZLER HEPSİNE BAKINCA HİT DAHA İNSAFLI
Normalde 5. Gün embriyosu yani blast embriyo rahimde hemen tutunabilen ama tutunamadığındada şansı olmayan embriyo demişti doktor. 3. Gün embriyosu tutunma günü daha fazla yani anne karnında iki gün daha yaşama hakkı var.. belki bu açıdan 3. Gün demiştir ya da 5 e gidemeyeceğini düşündüğü içindirEvet sperm donasyonu olacak. Ama 3. Gun embriyosu olarak donduracaklar. Benim de kafam karisti ama Zehra hanim 3. Uygundur dedi
Canim bence hayırlısıyla sonuc guzel olacak masallah.sen hangi merkezde ne donasyonu yaptirmistinKızlar transferimin 8. Günü. Test yaptım .iki blast embriyo konulmuştu. Sizce sonuç nedir?
Hit de yaptırmıştım.. kan testi sonucu yok daha yaptırmadım bir de kalp atışları kese veya keseler görülmeden insan yine de inanamıyoCanim bence hayırlısıyla sonuc guzel olacak masallah.sen hangi merkezde ne donasyonu yaptirmistin
Yumurta donasyonuHit de yaptırmıştım.. kan testi sonucu yok daha yaptırmadım bir de kalp atışları kese veya keseler görülmeden insan yine de inanamıyo
Merhaba.. Ben de Berk Bey'de yumurta donasyonu yaptırdım geçtiğimiz Mayıs ayında..Doktor ve çalışanlar güleryüzlü iyi insanlar..Benim olumsuz sonuçlandı ama tamamen kısmet bu işler..Slm arkadaşlar ben sizlerin uzun zamandır takipçisiyim ve aranıza katılmaya karar verdim 2015 de biz Ada tüb bebekte yumurta donasyonu yapptırdık ve 12 günün sonunda kan tahlilim 25 çıkmıştı sevinrek doktorla görüştüm pozitif dedi bana biraz değer düşük gelmişti ama değerler artış gösterdi ve kesemizi gördük bir taneydi kesemiz herşey iyi kese düzgündü ama bir hafta sonra kontrole gittimizde kalp atışlarını duyamadık ve sevincimiz kısa sürdü malasef kaç sene sonra hamile kalmıştım doktorum biraz daha bekleyelim belki geriden geliyodur dedi ama malasef duyamadık doktorum kürtaj tavsiye etmedi düşük haplar verdi onla düşürdüm canım çok yandı o kadar tutsun diye dualar ettim iğneler oldum kendi ellerimle düşürdüm maddi manevi olarak yeni toparlanmaya başladık yine gitmeyi düşünüyoruz ama merkez konusunda kararsısız kafam çok karışık güven sıfır Ada Tüp yaşadıklarımdan sonra merkez konusunda yardımınıza ihtiyacım var kızlar burdaki doktorum Dünya Tüp Berk Angün tavsiye ediyor ama öncekinde Ada Tüp o tavsiye etmişti o yüzden çok kararsızımm
ARKADAŞIM DÜNYA TÜP B MERKEZDE BERK BEYE YAPTIRDI 3 GÜNLÜK EMBRİYO TRANSFER EDİYOR KALAN EMBRİYO DONDURULMASINA İLAVE ÜCRET İSTİYOR NEGATİV OLUNCADA GERİYE DÖNÜŞ BİLE YAPMADISlm arkadaşlar ben sizlerin uzun zamandır takipçisiyim ve aranıza katılmaya karar verdim 2015 de biz Ada tüb bebekte yumurta donasyonu yapptırdık ve 12 günün sonunda kan tahlilim 25 çıkmıştı sevinrek doktorla görüştüm pozitif dedi bana biraz değer düşük gelmişti ama değerler artış gösterdi ve kesemizi gördük bir taneydi kesemiz herşey iyi kese düzgündü ama bir hafta sonra kontrole gittimizde kalp atışlarını duyamadık ve sevincimiz kısa sürdü malasef kaç sene sonra hamile kalmıştım doktorum biraz daha bekleyelim belki geriden geliyodur dedi ama malasef duyamadık doktorum kürtaj tavsiye etmedi düşük haplar verdi onla düşürdüm canım çok yandı o kadar tutsun diye dualar ettim iğneler oldum kendi ellerimle düşürdüm maddi manevi olarak yeni toparlanmaya başladık yine gitmeyi düşünüyoruz ama merkez konusunda kararsısız kafam çok karışık güven sıfır Ada Tüp yaşadıklarımdan sonra merkez konusunda yardımınıza ihtiyacım var kızlar burdaki doktorum Dünya Tüp Berk Angün tavsiye ediyor ama öncekinde Ada Tüp o tavsiye etmişti o yüzden çok kararsızımm
Evet benimki de 3.embriyosuydu ve donmuşunuz yok dediler.. Ama biraz geç de olsa Berk Bey dönüş yaptı ve detaylı bir şekilde konuştuk.. Artı tekrar deneme konusunda da elinden gelen indirimi yapabileceğini söyledi..Sakın ola ki dediklerim koruma amaçlı algılanmasın ben ne yaşadıysam tamamen onu anlatıyorum..ARKADAŞIM DÜNYA TÜP B MERKEZDE BERK BEYE YAPTIRDI 3 GÜNLÜK EMBRİYO TRANSFER EDİYOR KALAN EMBRİYO DONDURULMASINA İLAVE ÜCRET İSTİYOR NEGATİV OLUNCADA GERİYE DÖNÜŞ BİLE YAPMADI
BİR MERKEZKİ EMBRİYOLARI 5 GÜNE GETİREMİYORSA DEMEKİ LABARATUVAR ÇOKTA GELİŞMEMİŞ
ARKADAŞIMADA İSRAR ETİKDEN SONRA GEÇ DÖNDÜ VE YAPACAK BİR ŞEY YOK DEDİ VE İKİNCİ DENEMEYE 500 EURO İNDİRİM YAPTIEvet benimki de 3.embriyosuydu ve donmuşunuz yok dediler.. Ama biraz geç de olsa Berk Bey dönüş yaptı ve detaylı bir şekilde konuştuk.. Artı tekrar deneme konusunda da elinden gelen indirimi yapabileceğini söyledi..Sakın ola ki dediklerim koruma amaçlı algılanmasın ben ne yaşadıysam tamamen onu anlatıyorum..
YUHH DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM YANİÇok sağolun kızlar donndurulmuş kalırsa 500 Euro istiyolar ayrıca beşinci gün embriyosu istersen 1200 Euro oluyo paket dahil konaklama filan 5000 euro da işlem yani toplam 6700 ediyo bize çok geldi kızlar napcaz hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
HER ŞEY DOKTORUN ELİNDE SADECE UĞRAŞMAK İSTEMİYOR DİREK MÜHASEĞE YÖNLENDİRİYORAnlattım başımıza gelenleri ama zaten doktorla fiyat görüşülmüyor muhasebeci var o da yapabilcem bişey yok diyor
Canim gerilerde okuyamadim sen sperm donasyonu mu ? Yumurta mi?Zehra Hanım yaptıran arkadaşlar fiyat konusu hakkında yardımcı olabilirmisiniz
ben 7 ile hamile kaldım şimdi bebeğim 2 aylık olacak yeter ki Rabbim ol desinkizlar ne olursunuz cevap verin endometre 7mm ile hamile kalinirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?