bence bahceciye gît zehra hanim à gercekten 1 numaralar benim icin
Bahçeci kliniğiylee nasıl iletişim kurabilirim acaba oraya gidenler yardımcı olabilermi
Merhaba bahceci zehra onar diye internet ten yaz cikar

Bahçeci zehra hanım şahsım adına memnun kaldım.11 haftalık hamileyim olmasaydı gene ona giderdim.4950 euro uçak konaklama yok

Ben öyle yapdım merkeze 15 dak uzakda sahabe bir apart kiraladık havuzu deniz onunde ful bir daire 35 euro günlük yemek dışarda yedik.araba kliraladik.tatil köyünün idarecisi çocuk çok iyi istersen telefonunu veririm.

Hatunlar neler yapiyosunuZ bekleme asamasi nasil gidiyor ,zaman gecmiyor dimi hic
Beklemek en zoruymuş, dayanamadım dün 4. Günü idrarda baktım tek çizgi sabredemiyorum, kasıklarımda bazen batmalar oluyor, çok gazım var, test günün 22 haziranda geçmiyor zaman geçmiyor

Zehra Hanım yaptıran arkadaşlar fiyat konusu hakkında yardımcı olabilirmisiniz

cnm bende kıbrıs tüpe başladım dün yumurta toplama işlemim oldu..
zehra hnm ekibi ama doktorum hasan bey
inanılmaz ilgililer daha profesyonel olduklarını düşüünüyorum
ve başarı oranlarıda yüsek
öncesinde tüp kliniklerle görüşüp buraya karar verdim ve başladık.
tavsiye ederim cnm

Beklemek en zoruymuş, dayanamadım dün 4. Günü idrarda baktım tek çizgi sabredemiyorum, kasıklarımda bazen batmalar oluyor, çok gazım var, test günün 22 haziranda geçmiyor zaman geçmiyor
Kuzum cikmaz idrarda hemen,neyaptin daha 4.gunun masallah bak gecmis zaman.bendede 4.gunu hafif boyle kasik agrim vardi.gazimda vardi.7.gunu dayanamadik esimle gittik kan verdik.degeri gorunce śok olduk.dr a bile sordum bi hata var bunda diye bizde oylesine gittik cikmaz diye gittik. Cok sukur hersey yolunda simdi.p.tesi kese gormeye gidicez.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin.icini ferah tut.dua et bol bol.yuce rabbime sigin.

Herkes memnun oldugu merkezi tavsiye ediyor ,neguzel.bende dr.mehmet emin bey sayesinde bu duyguyu tattim.ins kucagima almayida nasip eder ins.herkese nasio eder

Siddetlede tavsiye edebilirim.hemsireleride cok iyi,7/24 konusuyorum hep yanimda pozitif enerjilerini verdiler.allah razi olsun,vesile eden arkadasimdan ve drumdan

Kızlar Firdevs Hanımın klinığiyle gorüştüm konaklama dahil 5600 Euro diyolar dondurulmuş kalırsa 600 euroya donduruyorlarmış

Kızlar Firdevs Hanımın klinığiyle gorüştüm konaklama dahil 5600 Euro diyolar dondurulmuş kalırsa 600 euroya donduruyorlarmış

sağlam fiyat vermişler valla..
bence pazarlık yap biraz çok yüksek tutarlar
yum donasyonu mu olacak?
anladığım kadarıyla yum donasyonu daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…