Bilmiyorum ki herşey kontrolde çıkar galibatebrik ederim darisi basimiza bu arada ikiz galiba
bence bahceciye gît zehra hanim à gercekten 1 numaralar benim icinSlm arkadaşlar ben sizlerin uzun zamandır takipçisiyim ve aranıza katılmaya karar verdim 2015 de biz Ada tüb bebekte yumurta donasyonu yapptırdık ve 12 günün sonunda kan tahlilim 25 çıkmıştı sevinrek doktorla görüştüm pozitif dedi bana biraz değer düşük gelmişti ama değerler artış gösterdi ve kesemizi gördük bir taneydi kesemiz herşey iyi kese düzgündü ama bir hafta sonra kontrole gittimizde kalp atışlarını duyamadık ve sevincimiz kısa sürdü malasef kaç sene sonra hamile kalmıştım doktorum biraz daha bekleyelim belki geriden geliyodur dedi ama malasef duyamadık doktorum kürtaj tavsiye etmedi düşük haplar verdi onla düşürdüm canım çok yandı o kadar tutsun diye dualar ettim iğneler oldum kendi ellerimle düşürdüm maddi manevi olarak yeni toparlanmaya başladık yine gitmeyi düşünüyoruz ama merkez konusunda kararsısız kafam çok karışık güven sıfır Ada Tüp yaşadıklarımdan sonra merkez konusunda yardımınıza ihtiyacım var kızlar burdaki doktorum Dünya Tüp Berk Angün tavsiye ediyor ama öncekinde Ada Tüp o tavsiye etmişti o yüzden çok kararsızımm
Merhaba bahceci zehra onar diye internet ten yaz cikarBahçeci kliniğiylee nasıl iletişim kurabilirim acaba oraya gidenler yardımcı olabilermi
0542 8542625 sibel hanim in numarasi araBahçeci kliniğiylee nasıl iletişim kurabilirim acaba oraya gidenler yardımcı olabilermi
0542 8542625Bahçeci kliniğiylee nasıl iletişim kurabilirim acaba oraya gidenler yardımcı olabilermi
normal Canim insallah bu sefer olur benimde 10 unda transferimi zehra hanim yapti 4 tane de dondurulmusun var simdi 22 haziran à kadar bekliyorum tabiki bekleyebilirsemTamam canım çok sağol
Bahçeci zehra hanım şahsım adına memnun kaldım.11 haftalık hamileyim olmasaydı gene ona giderdim.4950 euro uçak konaklama yokÜç kere Tüp bebek denemem oldu ama yumurta utrasonda görünüyo ama toplama günü boş çıkıyo doktorum donasyon önerdi değişmez dedi hep boşçıktı birtane bile çıkmadı artık bende yoruldum donasyona karar verdik
Beklemek en zoruymuş, dayanamadım dün 4. Günü idrarda baktım tek çizgi sabredemiyorum, kasıklarımda bazen batmalar oluyor, çok gazım var, test günün 22 haziranda geçmiyor zaman geçmiyorHatunlar neler yapiyosunuZbekleme asamasi nasil gidiyor ,zaman gecmiyor dimi hic
Zehra Hanım yaptıran arkadaşlar fiyat konusu hakkında yardımcı olabilirmisiniz
normalde 7ci gunu cikmaya baslar hayattim uzme kendini gec yapismis ta olabilir 22 si en onemlisiBeklemek en zoruymuş, dayanamadım dün 4. Günü idrarda baktım tek çizgi sabredemiyorum, kasıklarımda bazen batmalar oluyor, çok gazım var, test günün 22 haziranda geçmiyor zaman geçmiyor
Blast embriyo ise anca 8. Gün salgılanır..3.gün ise daha da geç.4. Gün daha çok erken canımnormalde 7ci gunu cikmaya baslar hayattim uzme kendini gec yapismis ta olabilir 22 si en onemlisi
Kuzum cikmaz idrarda hemen,neyaptin daha 4.gunun masallah bak gecmis zaman.bendede 4.gunu hafif boyle kasik agrim vardi.gazimda vardi.7.gunu dayanamadik esimle gittik kan verdik.degeri gorunce śok olduk.dr a bile sordum bi hata var bunda diyeBeklemek en zoruymuş, dayanamadım dün 4. Günü idrarda baktım tek çizgi sabredemiyorum, kasıklarımda bazen batmalar oluyor, çok gazım var, test günün 22 haziranda geçmiyor zaman geçmiyor
Kızlar Firdevs Hanımın klinığiyle gorüştüm konaklama dahil 5600 Euro diyolar dondurulmuş kalırsa 600 euroya donduruyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?