- 6 Nisan 2017
- 511
- 572
- 23
canim ben bahceci zehra hanimda yaptirdim tavsiye ederim cok basarililar 6 tane 5 ci gun embriyom oldu 2 tanesini 10 unda transfer ettik bekliyorumKızlar benim erken menopozum vardı doktorum donasyon önerdi bahceciyi istanbuldan duydum kıbrıstaki merkezide iyi dediler ama araştırdım ama bulamadım nolur bna yardımcı olun
sagol aycicegim akideciknane m benim aldik geldikAy kızlar seviyorum sizin canim Benim78 Ben uğur melegm arkadasim onlaysaniz alın meleklerinizi gelin.dualarim sizinle
bence ikiz massallahKızlar transferimin 8. Günü. Test yaptım .iki blast embriyo konulmuştu. Sizce sonuç nedir?
merhaba bir sorum olacakti edrometren kacti transfer gunu ben korkuyorum benim 10 unda oldu transferim 7 mm idiDaha kan vermedik aslında normal kan günü cuma..inş artarak devam eder..eşim ısrarla yaptırmadı idrarı da ben beklemekten cok sıkıldım ve bunaldım bi nebze olsun rahatlamak için yaptım..vücudumu dinlemekten bunaldım bir de okadar uzun yolculuklar yaptım ve hiç yatmadım nerdeyse..ikinci günüm paso uçağı bekleyerek yolda geçti iki sefer uçağa dört kez de arabaya binmek zorunda kaldım ..ama demekki dinlenmek de pek önemli değil olacağı varsa oluyor allahın izniyle..tabi yine de garanti değil hiçbirşey..
canim ben bahceci zehra hanimda yaptirdim tavsiye ederim cok basarililar 6 tane 5 ci gun embriyom oldu 2 tanesini 10 unda transfer ettik bekliyorum
evet geriye 4 tane 5 ci gun embriyomuz kaldi ve dondurduk fiyatlarda birsey diyememdiğer kalanlar donduruldu sanırım..
cnm dondurma ücreti ne kadar?
Rahim kalınlığım 12.6 mm dimerhaba bir sorum olacakti edrometren kacti transfer gunu ben korkuyorum benim 10 unda oldu transferim 7 mm idi
Ama 7 m üstü uygun demişlerdiRahim kalınlığım 12.6 mm di
evet geriye 4 tane 5 ci gun embriyomuz kaldi ve dondurduk fiyatlarda birsey diyemem
500 euros dondurma verdim
de sinir bence 7mm bakalimAma 7 m üstü uygun demişlerdi
benim bahceci oyle aliyor baska kilinikleri bilemem anlamindabişey diyemem derken: )
hayir 2 veya3 kere canim gidiliyor eger kibris dersen ben bahceciye bir sperm ve yumurta toplama gunu ve birde transfer gunu gittimmerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisinde her gün hastaneye gidiliyormu .
toplam 2 kere gittimhayir 2 veya3 kere canim gidiliyor eger kibris dersen ben bahceciye bir sperm ve yumurta toplama gunu ve birde transfer gunu gittim
benim bahceci oyle aliyor baska kilinikleri bilemem anlaminda
bende bahçecide yapıyorum ondan sordum sanada :)
toplam 2 kere gittim
Tabi sınır 7 mm ve üzeri uygun..daha düşük olanlar da da tuttuğu olmuş..içini ferah tutde sinir bence 7mm bakalim
Adetin kaçıncı günü ilaçlara başlanıyor
ben adetin2 ci gunu basladim ama normalde 3 cu gunuAdetin kaçıncı günü ilaçlara başlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?