yok asla sana bugüne kadar ne sorduysam cvb aldım kendi kendime ben acaba çok mu meraklı yada ne bileyim normal biri değilmiyim diye düşündüm aslında net yanı başımda bulabilirim sorduğum soruların cvp alırım ama sen sağlıkçı olduğun için sana sormak dahada doğru dur dedim yoksa bi problem yok yani bunaltıyormuyum sorularımla falan diye kızıaaa onuda nerden çıkardın sabah sabah??ben sana birşey demedimki canım ne zaman bana soru soran birine cevap yazmadım ki?? neden durup durup duruken böyle birşey söylediğini anlamadım doğrusu..
yok asla sana bugüne kadar ne sorduysam cvb aldım kendi kendime ben acaba çok mu meraklı yada ne bileyim normal biri değilmiyim diye düşündüm aslında net yanı başımda bulabilirim sorduğum soruların cvp alırım ama sen sağlıkçı olduğun için sana sormak dahada doğru dur dedim yoksa bi problem yok yani bunaltıyormuyum sorularımla falan diye kızı
merhaba arkadaşlar tedaviye başlayanlara ve gidecek olanlara allah kolaylık versin...
aymencim ben biraz nette araştırdım şu an hiç iyi değilim rahim kalınlaşması için bir sürü şey yazılmış hepsinin ortak sonucu bu riski bir durum...
senin histereskopinde anestezi almıştın değil mi... birde beim için histerskopi sırasında bir işlem gerekirse klinik ortamında bu yapılabilir mi bülent beyin kliniğinden bahsediyorum yoksa hastane ortamı olsa daha mı iyi...
gittiğim doktor dışında başka bir dr. daha gitmek istiyorum bu bülent veya yücel bey olabilir..
şuan çocukla ilgili hiçbirşey düşünemiyorum sadece tek istediğim sağlığım...
arkadaslar transferim cumaya kısmetse yarın HIT gıdıyom sonuç olumlu olması dilegiyım olmazsada yapacak bıse yok yazarım sızlere sonucu ıyı bakın kendinize
Günaydınnn kızlar
Şöyle özetleyelim 5 nisan gibi iiki arkadaş hit e gidiyor. Biri seldaselda ( ön görüşme için )
Diğeri yavrum34 hit abi ziyareti için değil mi ??
Off ya Aymoşum ne kadar güldürdün beni yaaa yine Neyse hayırlısı kızlar da haklı dediğin gibi. Senin gibi bir danışman buradayken! Neyse Yavruya da hoşgelmiş diyorum Hayırlı olsun transferi de.
Rowina sen de egzantriksin yani. Burada sorulur mu isim cisim saklamak isteyen olur olmaz ki kızcağız saklamış işte Meraklı kadın .
canım hayırlısı olsun inş ıyı haberlerını duyarız bende ay sonu hıte gıdıcem
Hoşbulduk efsune bu forum sensiz olmaz kendini çok özletme. Geçmiş olsun yosun umarım önemli birşeyleri yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?