• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım, şimdi üçüncü için tedaviye başladım kıbrısta hangi merkezde yaptırırsanız yaptırın size rutin bir tedavi uyguluyorlar, ben bu sefer yoluma şu şekilde devam ediyorum dost tavsiyesi; öncelikle vucuduzda enfeksiyon varmı ona baktırın kan testleri ile çıkıyor crp gibi öncelikle bu enfeksiyondan kurtulun. Vitaminlerinize baktırın ama bunu bir endokronoloji hekimle yapın b12 eksikliğim vardı b12 eksikliği kan pıhtılaşma soruna sebeb oluyor ne kadar kan sulandırıcı kullansanızda kıbrısta dr. önerdiği doz yeterli gelmemiş. Bol bol su için su çok önemliymiş ben mide ameliyatımdan ötürü hiç içmiyordum neredeyse, troyid veya şeker hastalığınız var ise tedavi olup öyle yapın şeker hastalığım yüzünden ilk kimyasal gebeliğim bu yüzden oldu. Transferden sonra maydonoz, ananas, kekik rahimi kasacak besinlerden uzak durun... Kan sulandırıcı illaki kullandıracaklar faydasını görmek için k vitamini içeren yiyeceklerden uzak durun...bağışıklık sistemi çok önemli özellikle adet göremeyen arkadaşlar yani bende vucuduzda çalışmayan bir mekanizmanız var vucud buna elverişli değil alışık olmadığı bir olduğu için ve beyaz kan hücreleriniz fazla ise vucuduz savunmaya geçiyor emriyoyu yabancı madde diye atıyor öncelikle mercimek ve fıstıktan uzak durun beyaz kan hücrelerini yükselmeyin ve bunları baskılayın ben serum tedavisi almaya başladım inşallah Allah herkese gönlündekini verir
Serum tedavisi nasıl oluyor açıklar mısınız

Ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım, şimdi üçüncü için tedaviye başladım kıbrısta hangi merkezde yaptırırsanız yaptırın size rutin bir tedavi uyguluyorlar, ben bu sefer yoluma şu şekilde devam ediyorum dost tavsiyesi; öncelikle vucuduzda enfeksiyon varmı ona baktırın kan testleri ile çıkıyor crp gibi öncelikle bu enfeksiyondan kurtulun. Vitaminlerinize baktırın ama bunu bir endokronoloji hekimle yapın b12 eksikliğim vardı b12 eksikliği kan pıhtılaşma soruna sebeb oluyor ne kadar kan sulandırıcı kullansanızda kıbrısta dr. önerdiği doz yeterli gelmemiş. Bol bol su için su çok önemliymiş ben mide ameliyatımdan ötürü hiç içmiyordum neredeyse, troyid veya şeker hastalığınız var ise tedavi olup öyle yapın şeker hastalığım yüzünden ilk kimyasal gebeliğim bu yüzden oldu. Transferden sonra maydonoz, ananas, kekik rahimi kasacak besinlerden uzak durun... Kan sulandırıcı illaki kullandıracaklar faydasını görmek için k vitamini içeren yiyeceklerden uzak durun...bağışıklık sistemi çok önemli özellikle adet göremeyen arkadaşlar yani bende vucuduzda çalışmayan bir mekanizmanız var vucud buna elverişli değil alışık olmadığı bir olduğu için ve beyaz kan hücreleriniz fazla ise vucuduz savunmaya geçiyor emriyoyu yabancı madde diye atıyor öncelikle mercimek ve fıstıktan uzak durun beyaz kan hücrelerini yükselmeyin ve bunları baskılayın ben serum tedavisi almaya başladım inşallah Allah herkese gönlündekini verir

Selam cnm ben senin yazdığın herşeye baktıran pipiriklerdenim:)
Bende serum alıcam sen nerde alıyorusun?
Birde ne kadar arayla verdi doktorun ?
Senin doktorun kimdi unuttum kusura bakam

Serum tedavisi nasıl oluyor açıklar mısınız
Eczaneden alıyorum smoflipit 22 tl felan reçetemle herhangi bir hastanede taktırıyorum haftada bir kez kalp atışını duyana kadar takılıcakmış normal kliniklerde yaptırırsanız pahalıya geliyor ben doktoruma reçete yazdırıp kendim aldım ama yumurta fıstık gibi allerjisi olana yapmıyorlar

Selam cnm ben senin yazdığın herşeye baktıran pipiriklerdenim:)
Bende serum alıcam sen nerde alıyorusun?
Birde ne kadar arayla verdi doktorun ?
Senin doktorun kimdi unuttum kusura bakam
Doktorum zehra hanım canım, adet olduğum hafta ilk serumumu aldım kalp atışını duyana kadar alıcam reçete yazdırdım eczaneden alıyor herhangi bir hastanede taktırıyorum

Doktorum zehra hanım canım, adet olduğum hafta ilk serumumu aldım kalp atışını duyana kadar alıcam reçete yazdırdım eczaneden alıyor herhangi bir hastanede taktırıyorum

Aaa çoğu klinik kendi yerinde yaptırıyor..
Zehra hnm mı sana yazdı aynı klinikdeyiz gerçi bende haftaya başıcam..
İntralipid serum değil mi?
Aynı şeyden bahsediyoruz..
Bide cd56 kaç senin cnm?
Bnm bayağı yüksekdi transferden sonra dahada yükseliyor..

Olumsuz olan Arkadaşlar yeni tedaviye başlamadan önce; ben rahim çizdirme, gebelik aşısı, emriyo glue, emriyo hatching hepsi yaptırdım bir tedavi parasıda bunlara ödedim hiç biri işe yaramadı öncelikle kan pıhtılaşma, kronozom testleri, vitamin testleri, enfeksiyon testleri, bağışıklık sisteminize baktırın çok önemli bunlar temizse diğerlerini isterseniz yaptıra bilirsiniz

Aaa çoğu klinik kendi yerinde yaptırıyor..
Zehra hnm mı sana yazdı aynı klinikdeyiz gerçi bende haftaya başıcam..
İntralipid serum değil mi?
Aynı şeyden bahsediyoruz..
Bide cd56 kaç senin cnm?
Bnm bayağı yüksekdi transferden sonra dahada yükseliyor..
Zehra hoca whatssaptan reçeteyi gönderdi iki tane yazmıştı hangisini bulabilirsen diye biri intralipit diğeri smoflipit ben smoflipiti buldum eczaneye getirtiyorum çok geç saatte yaptırma biraz baş ağrısı yapıyor, benn cd56 testi yaptırmadım önceden kemoterapi gördüğüm için vucud savunmada olduğundan zaten yüksek çıkacaktı direk serum tedavisine başladık

Zehra hoca whatssaptan reçeteyi gönderdi iki tane yazmıştı hangisini bulabilirsen diye biri intralipit diğeri smoflipit ben smoflipiti buldum eczaneye getirtiyorum çok geç saatte yaptırma biraz baş ağrısı yapıyor, benn cd56 testi yaptırmadım önceden kemoterapi gördüğüm için vucud savunmada olduğundan zaten yüksek çıkacaktı direk serum tedavisine başladık

Ben daha önce intralipid almıştım zaten ağrı hiç yapmadı..
Eczaneden alıp yaptırmayı ilk defa sende duydum tabiki inanılmazda ucuzmuş böle..
Bakalım bana ne dicek hasan bey konuşalım bi..
İntralipid içinde soya varmış
Smoflipidi içinde ne var biliyormusun?
Bence arada kan testiyle baktır ucuz bir test öğrenmiş olursun..
Transfer ne zaman belli mi?

Ben daha önce intralipid almıştım zaten ağrı hiç yapmadı..
Eczaneden alıp yaptırmayı ilk defa sende duydum tabiki inanılmazda ucuzmuş böle..
Bakalım bana ne dicek hasan bey konuşalım bi..
İntralipid içinde soya varmış
Smoflipidi içinde ne var biliyormusun?
Bence arada kan testiyle baktır ucuz bir test öğrenmiş olursun..
Transfer ne zaman belli mi?
İçerikleri aynı canım soya lesitini, yumurta felan filan...cdy6 yaptırdım ama onu kabul görmüyorlar cd56 rahimden parça alınarak yapılıyormuş kabul gören bende risk almadım sonuçta önlemini alıyoruz inşallah tabi, rahim kalınlaşırsa bu ay şuan adetimin 9 günü estrofem kullanıyorum bakalım hayırlısı

Arkadaşlar okuyorum paylastiklarınızi bizlere.hic böyle serum.takviyesi yapmadılar

İçerikleri aynı canım soya lesitini, yumurta felan filan...cdy6 yaptırdım ama onu kabul görmüyorlar cd56 rahimden parça alınarak yapılıyormuş kabul gören bende risk almadım sonuçta önlemini alıyoruz inşallah tabi, rahim kalınlaşırsa bu ay şuan adetimin 9 günü estrofem kullanıyorum bakalım hayırlısı
hayirlisiyla seninde guzel haberlerini duyariz mucize istiyorum arkadasim duallarim seninle

Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah bebeklerine kavuşursun, protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et, bol bol yumurta, peynir, yoğurt, et vb. ye karbonhidrattan uzak dur, bol su iç kabız olmamaya çalış, olursan da işlemden önce doktora, hemşireye bildir.

Arkadasim bize doktor serum filan vermedi . Bu ne icin acaba

Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah bebeklerine kavuşursun, protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et, bol bol yumurta, peynir, yoğurt, et vb. ye karbonhidrattan uzak dur, bol su iç kabız olmamaya çalış, olursan da işlemden önce doktora, hemşireye bildir.
Amin canım inşallah tüm isteyenler, dioxinli gıdalar organik yenmeli oda nerden bulurum bilmiyorum bu yüzden süt yumurta organik olmadığı sürece yiyemiycem malesef korkarım, mide ameliyatım yüzünden kabız olmuştum çok ıkınmıştım şimdi aç karna ılık suyla kayısı yemeye başladım canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Back
X