- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
Serum tedavisi nasıl oluyor açıklar mısınızBen iki kez kimyasal gebelik yaşadım, şimdi üçüncü için tedaviye başladım kıbrısta hangi merkezde yaptırırsanız yaptırın size rutin bir tedavi uyguluyorlar, ben bu sefer yoluma şu şekilde devam ediyorum dost tavsiyesi; öncelikle vucuduzda enfeksiyon varmı ona baktırın kan testleri ile çıkıyor crp gibi öncelikle bu enfeksiyondan kurtulun. Vitaminlerinize baktırın ama bunu bir endokronoloji hekimle yapın b12 eksikliğim vardı b12 eksikliği kan pıhtılaşma soruna sebeb oluyor ne kadar kan sulandırıcı kullansanızda kıbrısta dr. önerdiği doz yeterli gelmemiş. Bol bol su için su çok önemliymiş ben mide ameliyatımdan ötürü hiç içmiyordum neredeyse, troyid veya şeker hastalığınız var ise tedavi olup öyle yapın şeker hastalığım yüzünden ilk kimyasal gebeliğim bu yüzden oldu. Transferden sonra maydonoz, ananas, kekik rahimi kasacak besinlerden uzak durun... Kan sulandırıcı illaki kullandıracaklar faydasını görmek için k vitamini içeren yiyeceklerden uzak durun...bağışıklık sistemi çok önemli özellikle adet göremeyen arkadaşlar yani bende vucuduzda çalışmayan bir mekanizmanız var vucud buna elverişli değil alışık olmadığı bir olduğu için ve beyaz kan hücreleriniz fazla ise vucuduz savunmaya geçiyor emriyoyu yabancı madde diye atıyor öncelikle mercimek ve fıstıktan uzak durun beyaz kan hücrelerini yükselmeyin ve bunları baskılayın ben serum tedavisi almaya başladım inşallah Allah herkese gönlündekini verir