- 6 Nisan 2017
- 511
- 572
- 23
evet bekliyoruzİlkbahar nerdesin merakta bıraktın biziii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bekliyoruzİlkbahar nerdesin merakta bıraktın biziii
bende seni çok özledim canımcanım papatyam seni çok özledim
Merhaba..ben de erken menopoza girenlerdenim.mayıs ayında donasyon yaptırdım ama ne yazık ki kimyasal gebelik ile sonuçlandı.yaşım 40. dediğine benzer bir durumu donasyonumu yapan doktorum anlattı.erken menopoza girip donasyon ile ikizlerini doğurduktan sanırım 5 sene sonra kendiliğinden hamile kalan birinin olduğunu. Allah ol dediği zaman hiçbirşey engel değil gerçekten. senin adına da çok sevindim..çok şanslısın :) bebişine ve sana Allah sağlık sıhhat versin inşallah.. sevgiler..Hanımlar herkese merhaba. Ben erken menopoz hastasıyım ve donasyonla hamile kaldım çok tatlı bir Bebişim var ( rabbim isteyenlerede nasip etsin ). Doğumdan sonra adetlerim düzene girdi. Bir ara fsh değerimi ölçtürdüm 57’lerden 10 düşmüş şuan dahada düşmüş olabilir . Benim gibi bir durum yaşayanınız var mı? Böyle geri dönüş yaşan var mı? Merakla cevaplarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim sanada en kısa zamanda evlat nasip etsin. İnşallah dediğin gibi olur bir bebişimin daha olmasını çok istiyorumMerhaba..ben de erken menopoza girenlerdenim.mayıs ayında donasyon yaptırdım ama ne yazık ki kimyasal gebelik ile sonuçlandı.yaşım 40. dediğine benzer bir durumu donasyonumu yapan doktorum anlattı.erken menopoza girip donasyon ile ikizlerini doğurduktan sanırım 5 sene sonra kendiliğinden hamile kalan birinin olduğunu. Allah ol dediği zaman hiçbirşey engel değil gerçekten. senin adına da çok sevindim..çok şanslısın :) bebişine ve sana Allah sağlık sıhhat versin inşallah.. sevgiler..
İnşallah canım.. çok sağol :)Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim sanada en kısa zamanda evlat nasip etsin. İnşallah dediğin gibi olur bir bebişimin daha olmasını çok istiyorum
Masallah.. saglikla kucaginiza alin darisi basimiza tum isteyenlere❤Canim.evet sonucum pozitif rabbim isteyen herkese bu heycani ve sevinci yasatsin
sinucun kac ? cok memnun oldumCanim.evet sonucum pozitif rabbim isteyen herkese bu heycani ve sevinci yasatsin
Canim hayirli olsun sonucun cok sevindim senin kaçıncı gun embriyosu idi kac tane embriyo transfer ettilerCanim.evet sonucum pozitif rabbim isteyen herkese bu heycani ve sevinci yasatsin
Çok çok sevindim hayırlı olsun canımCanim.evet sonucum pozitif rabbim isteyen herkese bu heycani ve sevinci yasatsin
İnşallah senin gibi o günleri görürüz canım..belki de kendiliğinden hamile kalırsın ..Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim sanada en kısa zamanda evlat nasip etsin. İnşallah dediğin gibi olur bir bebişimin daha olmasını çok istiyorum
Çok sevindim ilkbahar, allah tamamına erdirsin arkadaşım.. .Canim.evet sonucum pozitif rabbim isteyen herkese bu heycani ve sevinci yasatsin
Masallah.. saglikla kucaginiza alin darisi basimiza tum isteyenlere❤
Çok sevindim ilkbahar, allah tamamına erdirsin arkadaşım.. .
Canim hayirli olsun sonucun cok sevindim senin kaçıncı gun embriyosu idi kac tane embriyo transfer ettiler
kan tahlili sonucun kac arkadasim ikizmi degilmi soyleyeyimBenim 3tane embiryo 3 gun embiryosuydu buyuk ihtimalle ikiz diyo dr ama kesin sonuc 15 gun sonra ultrasonda belli olacak ins .boyle guzel haberleri sizde en kisa zamanda alirsiniz ins .rabbim herkesin kucagini evlatla doldursun
Gözün aydın arkadaşımBenim 3tane embiryo 3 gun embiryosuydu buyuk ihtimalle ikiz diyo dr ama kesin sonuc 15 gun sonra ultrasonda belli olacak ins .boyle guzel haberleri sizde en kisa zamanda alirsiniz ins .rabbim herkesin kucagini evlatla doldursun