Sagol canim icim rahatladi sayend3 istemedigimi soyliycem umarim baski yapmazlar .evet korkma kanda zaten yanlis cikiyor sen soyleme bos ver ayrintili ultrason cok onemli ense kalinliklari tabi bu dedigim cogul ggebelikler icin gecerli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim icim rahatladi sayend3 istemedigimi soyliycem umarim baski yapmazlar .evet korkma kanda zaten yanlis cikiyor sen soyleme bos ver ayrintili ultrason cok onemli ense kalinliklari tabi bu dedigim cogul ggebelikler icin gecerli
Çok güzel açıklamışsın canım insan umut için giriyor ama maalesef bu umudumuzu para için kullanmaya çalışıyorlarÖncelikle bu forumlarda senelerdir uyeyim çok güzel arkadaşlıklar edindim çok güzel bilgiler edindim ama şunu soylemeliyimki ilk defa bu kadar seviyesizlikle karşılaştım.@minehaker arkadaşımın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.hepimizin kader birliği ettiği acısını sevincini paylaştığı bu forumda gerçek dışı kişilerin olduğu bariz ortada.ve kimsenin kimseye hakaret edip merkez adı verip merkez karalamaya hakkı yok.bu yüzden yasin yanında kurunun yanlarının adil olduğunu düşünmüyorum.sevgili sayfa yöneticilerinin olayları kişileri araştırıp uyarı yada diğer işlemleri ona göre yapmalarını rica ediyorum.kaldiki burada yapılan dr ve merkezlere yapılan merdivenleri gibi yorumlar dava konusu bile olabilir.Lütfen burdaki arkadaşlık ve bilgibl alisverisimizi yıpratacak kişileri kabul etmiyelim
Öncelikle bu forumlarda senelerdir uyeyim çok güzel arkadaşlıklar edindim çok güzel bilgiler edindim ama şunu soylemeliyimki ilk defa bu kadar seviyesizlikle karşılaştım.@minehaker arkadaşımın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.hepimizin kader birliği ettiği acısını sevincini paylaştığı bu forumda gerçek dışı kişilerin olduğu bariz ortada.ve kimsenin kimseye hakaret edip merkez adı verip merkez karalamaya hakkı yok.bu yüzden yasin yanında kurunun yanlarının adil olduğunu düşünmüyorum.sevgili sayfa yöneticilerinin olayları kişileri araştırıp uyarı yada diğer işlemleri ona göre yapmalarını rica ediyorum.kaldiki burada yapılan dr ve merkezlere yapılan merdivenleri gibi yorumlar dava konusu bile olabilir.Lütfen burdaki arkadaşlık ve bilgibl alisverisimizi yıpratacak kişileri kabul etmiyelim
Teşekkür ederiz o zaman .polemik derken ortada hakarete veren konuşmalar hatta ozeldende sürmüştür.ilginize teşekkür ederiz o zaman sikayetlerimiz gözönüne alınmasından ötürü .biz teşekkür ederizSayın akideciknane,
burası 600 bine yakın üyesi olan, 1 milyona yakın konunun açıldığı ve 50 milyon civarı mesaj yazılmış bir sitedir.
Kurallar gereği polemik yasaktır, kim polemiğe girerse uyarı alır, ortada bir polemik vardı polemiğe giren 3 üye de uyarı aldı ki burası kurallarla yönetilen bir yerdir. Sizler arkadaşlık ilişkilerinize göre bizse kurallara göre davranıyoruz.
Bir merkez bir doktor vb hakkında karalama veya reklam mesajlarını lütfen yorumların altındaki "Şikayet Et" butonuna basarak bildiriniz, sizler bildirmezseniz hangi üye ne mesaj yazmış yazdıkları kurallara veya yasalara aykırı mı takip edemeyiz, lütfen bizden yardımlarınızı esirgemeyiniz.
Saygılarımla...
Hakaret vb türde özel mesaj atıldığında o özel mesajları da şikayet et butonuna basarak bildirebiliyorsunuz.Teşekkür ederiz o zaman .polemik derken ortada hakarete veren konuşmalar hatta ozeldende sürmüştür.ilginize teşekkür ederiz o zaman sikayetlerimiz gözönüne alınmasından ötürü .biz teşekkür ederiz
Hayirli olsun.saglicakla kucagina al insallh.baslama sureciniz nasil oldu.siz kendinizmi arastirip gidiyorsunuz oradakilerlemi gorusuyorsunuz yumurta toplama transfer surecleri nasil gelisiyor.ozelden yada buradan anlatabilirmisiniz.Murat Ekrem benimde doktorumdu kendisinden Allah razı olsun ben menmun kaldım
Çok teşekkür ederiz ilginize iyi aksamlarHakaret vb türde özel mesaj atıldığında o özel mesajları da şikayet et butonuna basarak bildirebiliyorsunuz.
Genel olarak söylemem gerekirse, sizlerin en ufak bir şüphesi bile bize şikayet edip bildirdiğiniz takdirde mutlaka dikkate alınıyor ve inceleniyor, bu konuda müsterih olun lütfen, ufacık bir şüphe duyduğunuz da dahi şikayet etmeniz bizlerin incelemesi için yeterlidir zira ne kadar zorlu bir süreçten geçtiğinizi, umutlarınızı taze tutabilmek adına her yorumu dikkatle takip ettiğinizi biliyoruz, sizlerin duygularıyla oynanmasını istemeyiz izin de vermeyiz lakin dediğim gibi sizlerde bizlerden yardımlarınızı esirgemeyin, aklınızda soru işareti bırakan üye veya yorumları bize bildirin.
Topiğinizi meşgul ettiğim için özür dilerim, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.
Hayırlı olsun gecmis olsun canım, melekler annelerine sıkı sıkı tutundular inşallah..
haydi hayirlisiyla guzel haberlere insallah.nerede baslayacaksiniz nereye gidiyorsunuz bizde yer arastirmasi yapiyoruz.cok kafamiz karisik.Kızlar bende dun adet oldum ve bugun tedaviye basladim hayirlisiyla artik on gun sonra rahim kalinligini olcturecegim heyecan basliyorr
O son hafta heyecan dorukta oluyor ben de geçen hafta öyleydim ama oraya varınca geçiyor inan sen hazırlıklarını yapmaya yoğunlaş son bir haftanı vücudunu hazırlayarak geçir transfer sonra beslenme şeklini şimdiden uygulamaya başla ne kadar ev işin varsa temizlik ütü vs hepsini yap hem oyalar hem de dönüşte yapamayacaksın bebişlerini alıp geldikten sonra heyecan kalmıyor merak etme sadece onlar seninle kalsın diye dua ediyorsunGünaydın güzel anne adayları.. benimde kısmetse transfere bir haftam kaldı çok heyecanlıyım
Bende cumartesş bırakacam diyr söz verdim kendime umarım yapabilirim yapmak zorundayım.Bu arada sigarayı bırakması gereken arkadaşlar mümkünse tranaferden bir süre önce ne yapıp edip bırakın ben bir gün öncesine kadar içtim malesef tabi transfer sabah erkenden oldu sonra bebeklerim için mecburen bir nefes bile içemedim bugün 5 gün oldu sigara çok illet bişey şu anda test gününü beklemekten daha zor sigara içmemek nasıl bi bağımlılıksa artık önceden bırakmaya çalışın
İnşallah başarırsın sigara aklına geldikçe fındık ceviz tüket yoğurt tüketmeye çalışBende cumartesş bırakacam diyr söz verdim kendime umarım yapabilirim yapmak zorundayım.
Elimden geleni yapacağım hamile oldugumu bilsem dayanırım içmem zaten de o stresle beklemek birde sigara içmemek zor olacakİnşallah başarırsın sigara aklına geldikçe fındık ceviz tüket yoğurt tüketmeye çalış
Haklısın benimde hamur işine zaafım var sigaram Yok ama oda sigara gibi kötü bana göre işte o stresin bir çözümünü bulsak olumla yapmaya çalış evrene kitap oku transfer sonrası işimiz çok zor hele benim daha tüp bebeğe bile başlayamadık reglim gelmedi ptesi gideceğimElimden geleni yapacağım hamile oldugumu bilsem dayanırım içmem zaten de o stresle beklemek birde sigara içmemek zor olacak
Neler yaptın başka kıbrıs a mı gittin sen kaldın mı bende cumartesi son kontrole gideceğım herşey yolunda ise çars transfer oacagım cımartesi bırakayım biraz vucudum hazırlansn istiyorumKızlar bu benim ilk denemem ilk tedavim sigarayı bırakıcam derken bile kendi kendimi kandırıyordum eşimden giZli bir iki kaçamak nasıl yaparım diye hesap ediyordum ama transferden sonra gerçekten vicdanım elvermedi çok arıyorum eşim de içiyor arkadaşlarım da çok zorlanıyorum ama imkanım olmasına rağmen elim gitmiyor siz de böyle olacaksınız merak etmeyin sadece önceden bırakabilirseniz kolaylık olur bu arada ben önceden bırakamadım ama çok azalttım günde bir paketten fazla içiyordum yavaş yavaş bir paket on on iki tane beş altı tane diye son iki ayda baya azalttım
Canim guzel hayırlı sonuclar insallahGünaydın güzel anne adayları.. benimde kısmetse transfere bir haftam kaldı çok heyecanlıyım