Umarım canım o kadar şey yaşadım ki en son donasyona karar verdim işte ama işte benim sanki hüç olmaz gibi geliyor ne yapsam ne etsem olmas gibi bu fikrin gerginliğini atamıyorum
Budefa olucak arkadaşım
Son va güzel sonuçlu
Pozitiv düşün
Haydi allaha emanet ol bebişlerinle

Arkadaşlar idrar testinde eğer negativ olursa 10 dakika veya 15 dakika sonra pozitife donermi

Arkadaşlar idrar testinde eğer negativ olursa 10 dakika veya 15 dakika sonra pozitife donermi
dönmez benim bildiğim.erken gebelik testi var sanirim 40 tl idi.fiyatı.onu alıp sabah ki ilk idrar da bakılıyor.
Onun harici testler yanlış çıkabiliyormuş

Allahim yarabbim ve günler yasadik nerden nerelere geldik zor işler zorr başından sonuna kadar zor zor .ama sonucu değer mi?değmez miıii bence ömrünün yarısına değer.uğraşın imkanlar sağlık elverdiği sürece uğraşın herşeye değer herseye

testi 15 dk sonra çöpe atarken sanki ikinci çizgi gozume çarptı onun için sordum
Olabilir grazcim2kanda yeni yeni sağlanıyorsa 10 -15 dk sonra silikte olsa çıkabilir, sen en iyisi kan yaptır, kesin az da olsa bisiler cikar:dua:

Günaydın kızlar günaydın canım arkadaşlarım grazcım ben detaylı yazmamıştım o gün ama ilk idrar testi yaptığımda ilk başta çizgi olmadı ellerimi yıkadım toparlandım tam testi çöpe atacaktım baktım silik bi çizgi emin de olamadım banyom loş biraz çıktım iyice baktım giderek koyulaştı ve benim de testim beş liralık ucuz testlerdendi ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım tekrar bu sefer net çıktı hemen ama unutma benim 9. Ve 10. Günlerdi iki gün bile olsa farkeder bebişler yeni tutunuyor çünkü şimdi sen kan vermeye üşenirsen acele etmek istemezsen burda arkadaşların da bahsettiği erken sonuç çıkaran gebelik testlerinden bi tane al sabah ilk idrarınla yap varsa bişey mutlaka çıkarır

Bu arada canım arkadaşlarım biliyorsunuz bu dönemde sıcak banyo yasak dün duş aldım ama beş dk şipşak kuru temizleme desem yeridir korkumdan hemen çıktım ;) ama banyom buhar olmuştu suyu çok sıcak yapmasam da korktum içime sıkıntı girdi sabah oldu uyandım midem hala bulanıyor ama kasıklarım ağrımıyor bişey olmamıştır değil mi çok korkuyorum bi akıl verin sizler bu süreçte banyo işini n’aptınız saçlarım çok uzun mesela kestirsem iyi olur mu daha hızlı banyo yapmak için

Back
X