Kızlar 2 gundur benden sanki su boşnıyor neden acaba

Sağol arkadaşım inş transfer olduk bakalım

. Şimdi oteldeyim karnımda ağrı var tuvaletimi yapamadım henüz ıkınsam azcık yapacam ama ıkınamıyorum korkudan birde bende huzursuz bağırdak sendromu da var gazım da var etkiler diye çol korkuyorum
hiç korkma ne hıkınma ne hapşırma tutunan embriyolarına yan etki vermez ama kabızlık olmasın diye bol su tüket
sabah aç mideyle bir bardak ılık su iç
güzel haberlerle bize umut ol

umut14 canım arkadaşım ben iyim çok şükür tedavim biraz uzadı ama yinede yola devamdayız
sen nasılsın
bonçuk nasıl

Yok cnm 6.7. Gun yaklasik diyolar ama embiryolarin tutunmasi transfer gunu dahil ilk uc gun ben dun burdaki dr sordum oda aynisinI soyledi .artik hakkimizda hayirlisi cnm .ben hep sunu diyodum 1.2.3 hangisi olursa kabulumdur yeterki saglikli kucagima almayi rabbim nasip etsin .ha kardes istersem seneye takrar gidip yaptircam bakalim artik hayirlisi arkadaslar

hiç korkma ne hıkınma ne hapşırma tutunan embriyolarına yan etki vermez ama kabızlık olmasın diye bol su tüket
sabah aç mideyle bir bardak ılık su iç
güzel haberlerle bize umut ol
Ikınmıyorum dikkat ediyorum ama transfer somrası çişimi çok tuttugum için zor yaptım çişimi sanki damla damla akıyor ve ister istemez bir ıkınma oldu mu diye de düşünüyorum ay ne zormus arkadaşım valla bu süreç umarım allah nasip etmiştir hepimize

Slm cnm cisini falanda tutma ve kabiz olmamak icin bol bol sebze ye cnm .corba ic ve gunde 8bardak su icmeyi ihmal etme bence

umut14 canım arkadaşım ben iyim çok şükür tedavim biraz uzadı ama yinede yola devamdayız
sen nasılsın
bonçuk nasıl
Sonu guzel olsun varsin biraz daha uzasın.Emin adimlarla ilerlemek daha iyi.Bizde iyiyiz cok sukur yolu yariladik insallah yolun sonunda bebegimizi saglikla kucagimiza aliriz.Cok yakinda sen ve diger arkadaslarda bebeklerine kavusur insallah.

Diğer testlerdenmi alsam
erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yapmalısın henüz ancak o gösterir bence.bende 5. gün embriyosunu erken gebelik testiyle ve 7. gün yaparak görmüştüm.ama olmasaydı bir sonraki gün tekrarlayacaktım.benim kendi yumurtamda tedaviyle.aslında olacak gibi sizin.birde öteki testler göstermeyebilir şu an onlardan ise testiniz sakin olun testi yenileyin.müjdeli haberlerle inş.

erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yapmalısın henüz ancak o gösterir bence.bende 5. gün embriyosunu erken gebelik testiyle ve 7. gün yaparak görmüştüm.ama olmasaydı bir sonraki gün tekrarlayacaktım.benim kendi yumurtamda tedaviyle.aslında olacak gibi sizin.birde öteki testler göstermeyebilir şu an onlardan ise testiniz sakin olun testi yenileyin.müjdeli haberlerle inş.
Geçen gün aynı testle yaptım 20 dk sonra renk belirdi. Bu seferde çıkması lazım diye düşündüm ama malesef

Geçen gün aynı testle yaptım 20 dk sonra renk belirdi. Bu seferde çıkması lazım diye düşündüm ama malesef
tamam ama 5 liralık test demiştin onu.bugün yaptığın sabahki ilk idrarla mı yapıldı ?? bu saatlerde ise ve 5 liralık testse 12 13. gün 15. gün çıkıyor onlar.denedim onları da :) benim dondurulmuş embriyoydu, beta hcg değerim yüksekti, o sebeple de erken çıktı.

tamam ama 5 liralık test demiştin onu.bugün yaptığın sabahki ilk idrarla mı yapıldı ?? bu saatlerde ise ve 5 liralık testse 12 13. gün 15. gün çıkıyor onlar.denedim onları da :) benim dondurulmuş embriyoydu, beta hcg değerim yüksekti, o sebeple de erken çıktı.
Yine beş tl test şimdi yaptım. Geçen günde saat 5.30 gibi yaptım acaba tutunamadımı

Bende 7. Günde bakmıştım
Grazzcım arkadaşın da dediği gibi erken çıkaran testlerden alıp sabah ilk idrarınla yap ya da artık iyice emin olmak istiyorsan yarın kanda baktır artık senin de 10. Gün olcak sanırım varsa çıkar içini ferah tut bazen geç tutunma olduğunda geç çıkıyormuş belki öyledir

Geç
Grazzcım arkadaşın da dediği gibi erken çıkaran testlerden alıp sabah ilk idrarınla yap ya da artık iyice emin olmak istiyorsan yarın kanda baktır artık senin de 10. Gün olcak sanırım varsa çıkar içini ferah tut bazen geç tutunma olduğunda geç çıkıyormuş belki öyledir
Geçen gün hafif belirti oldu mutlu oldum şimdi çıkmayınca çok uzuldum çıkması lazımdı diye düşünüyorum 3 gün sonra ne değişecek

Back
X