Kesin ikiz-))Kızlar 161 çıktı kan sonucum
Kesin ikiz-))
MaşAllah
Zazacım benim de 10. Gün değeri 345 ti daha kese görmeye gitmedim ekoya kesin ikiz demişsin benim için ne düşüyorsun merak ettimKesin ikiz-))
MaşAllah
hayirli olsun arkadasim insallah kucagina alirsinKızlarrr ağlıyorum durduramıyorum kendimi
tebrikler massallah cok sevindim allah burdaki herkeze nasip etsinKızlar 161 çıktı kan sonucum
Sağol canım inşallahhhhayirli olsun arkadasim insallah kucagina alirsin
canlarım rabbim kaç tane verirse versin yeterki sağlıklı olsunlarZazacım benim de 10. Gün değeri 345 ti daha kese görmeye gitmedim ekoya kesin ikiz demişsin benim için ne düşüyorsun merak ettim
canım kardeşim inşallah sağ salim doğumunu yap ve meleğine kavuş
Zazacım çok sevindim inşallah yakında da senin haberlerini alacağız o zamancanım kardeşim inşallah sağ salim doğumunu yap ve meleğine kavuş
ben dün yine histeroskopi oldum doktor çok güzel dedi
rahim içi yapışıklık yok artık
bu ayı atlatıcaz adet olunca başlayacam tedaviye inşallah
Canım benim yaş 34. Valla hiç bilmiyorum sadece bekarken myom ameliyatı olmuştum açık ameliyat onun dısında ameliyatım yok. Ama oda yumurtalıklara zarar verecek bir yerde değil. Sebebini inan hiç bilmiyorum hep düzenli regl oldum hiç şüphelenmedim evlenince çocuk istediğimizde gerçeklerle yüzleştikekocum senin yaşın kaç gülüm
yumurta rezervin neden azalmış
çok şükür gebesin inşallah sağ salim doğur melekleriniCanım benim yaş 34. Valla hiç bilmiyorum sadece bekarken myom ameliyatı olmuştum açık ameliyat onun dısında ameliyatım yok. Ama oda yumurtalıklara zarar verecek bir yerde değil. Sebebini inan hiç bilmiyorum hep düzenli regl oldum hiç şüphelenmedim evlenince çocuk istediğimizde gerçeklerle yüzleştik
İnşallahh canım o kadar şey yaşadık ki hala inanamıyoruz ki bu duruma değer nasıl olacak yüskelecek mi kese ydi kalp atısıydı inş güzel ilerler hepimiz güzel haberler alırızçok şükür gebesin inşallah sağ salim doğur meleklerini
Nerde olmustun ameliyatı benim ameliyatı hep dr şar iyi buldu 3 myom alındı benden de . Ama rahime hiç zarar verilmemiş dediler hepbende 4 sene önce miyom ameliyatı oldum açık ondan sonra rahim içi yapışıklıklar meydana geldi
9 dan fazla miyom aldı doktor hepside rahimin dış kısmında ama her halde kaba dikişi rahim iç zarına denk getirmiş en düzünü allah bilir ama rahim iç zarı problemi bu ameliyat sonrası oldu
benim amelyatımı recai babuçcu yaptı gatanın profu ama eli ağır oldu-)Nerde olmustun ameliyatı benim ameliyatı hep dr şar iyi buldu 3 myom alındı benden de . Ama rahime hiç zarar verilmemiş dediler hep
aslında gençsin hiç kendi yumurtanla denedinmiNerde olmustun ameliyatı benim ameliyatı hep dr şar iyi buldu 3 myom alındı benden de . Ama rahime hiç zarar verilmemiş dediler hep
3 senedir deniyorum sayısız opu oldum sadece bir kere döllenme oldu 3. Gün transfsr oldum ama tutmadı. Çok uğraştık maddi manevi son noktamıza kadar. Benim için önemli olan evlat sahibi olmaktı hep ama içimde keşke kalmasın diye son kursunuma kadar direndim canım.aslında gençsin hiç kendi yumurtanla denedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?