Bende 11 defa kendi yumurtalarımı denedim artık bıktım her defasında negativ aldığımda
hata 2 defada kimyasal gebelik oldu
yumurtalar gitti diye geldik donasyona şimdide rahim zarı yapışmaları

Bende 11 defa kendi yumurtalarımı denedim artık bıktım her defasında negativ aldığımda
Evlat bizim canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil inanki. Rahim de sıkıntı da kalmadı bak inş yakında güzel haberleri alacalsın sende. Benim de şimdi en korktuğum kimyasal boş gebelikler flan inş öyle birşey olmaz

öyle şeyleri kafana yakın burakma
her şey yolunda gidicek kan değerin çok sağlıklı artış olmuş
içini rahat tut

Zaza histereskopiden sonra (histereskopim 12. gün oldu) doktor bana 14 gün esrofem verdi ve adetimin 26 günü kontrole çağırdı, progesteron ve e2 de bakalım dedi. Sana da estrofem veriyor mu doktorun, sanırım rahim zarını beslemek için..Ama döngü sonu hiç kontrole gitmemiştim bana biraz tuhaf geldi ...Tarih karşıklığımı yaşıyorlar diye endişeleniyorum açıkçası....

Kizlar sizinde mideniz cok agriyormu benim midem beni olduruyo resmen .da 7hafta .4gunluk hamileyim neden bukadar midem afriyo .sizinde boyle sikayetiniz oldumu

Arkadaşlar bende donasyonla hamile kalanlardanım. Bir ara sayfaya baktım hamile kalanlar kaçıyor deneyimlerini paylaşmıyorlar diye bir arkadaşın sitemini gördüm, bende sorusu olan varsa yardımcı olayım dedim ama merkezin ismi geçince bana demediğini bırakmadı bazı arkadaşlar reklamdan başlayıp daha neler neler... gerçekten olumlu veya olumsuz bence deyimlerimizi paylaşalım karar karşı tarafın elinde. Bizim zaten morale birbirimize ihtiyacımız var yoksa ne işi var bu kadar kadının burda. Dertleşecek kadar yakınsak birbirimize karşıda daha ılımlı olalım. Hoşçakalın güzel kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…