Bende 11 defa kendi yumurtalarımı denedim artık bıktım her defasında negativ aldığımda3 senedir deniyorum sayısız opu oldum sadece bir kere döllenme oldu 3. Gün transfsr oldum ama tutmadı. Çok uğraştık maddi manevi son noktamıza kadar. Benim için önemli olan evlat sahibi olmaktı hep ama içimde keşke kalmasın diye son kursunuma kadar direndim canım.
Evlat bizim canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil inanki. Rahim de sıkıntı da kalmadı bak inş yakında güzel haberleri alacalsın sende. Benim de şimdi en korktuğum kimyasal boş gebelikler flan inş öyle birşey olmazBende 11 defa kendi yumurtalarımı denedim artık bıktım her defasında negativ aldığımda
hata 2 defada kimyasal gebelik oldu
yumurtalar gitti diye geldik donasyona şimdide rahim zarı yapışmaları
öyle şeyleri kafana yakın burakmaEvlat bizim canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil inanki. Rahim de sıkıntı da kalmadı bak inş yakında güzel haberleri alacalsın sende. Benim de şimdi en korktuğum kimyasal boş gebelikler flan inş öyle birşey olmaz
İnşallah zazacım inşallahöyle şeyleri kafana yakın burakma
her şey yolunda gidicek kan değerin çok sağlıklı artış olmuş
içini rahat tut
Belim kasıklarım ağrıyor baya normal midir bu acabaöyle şeyleri kafana yakın burakma
her şey yolunda gidicek kan değerin çok sağlıklı artış olmuş
içini rahat tut
Belim kasıklarım ağrıyor baya normal midir bu acaba[/QUOT
gebelikte olan en doğal bir şeyBelim kasıklarım ağrıyor baya normal midir bu acaba
Belim kasıklarım ağrıyor baya normal midir bu acaba[/QUOT
İnşallahh canım benimGebesin artık canım normal tabi benim de belim çok ağrıyor sıra zazada artık ondan da güzel haber gelecek inşallah
Biz de hamilelik haftası nasıl hesaplanıyor acabaGebesin artık canım normal tabi benim de belim çok ağrıyor sıra zazada artık ondan da güzel haber gelecek inşallah
Bende 11 defa kendi yumurtalarımı denedim artık bıktım her defasında negativ aldığımda
hata 2 defada kimyasal gebelik oldu
yumurtalar gitti diye geldik donasyona şimdide rahim zarı yapışmaları
canım arkadaşım geçmiş olsun.Kizlar sizinde mideniz cok agriyormu benim midem beni olduruyo resmen .da 7hafta .4gunluk hamileyim neden bukadar midem afriyo .sizinde boyle sikayetiniz oldumu
negatif olasîlıkları düşünmemeye gayret et.Vucut her şeye tepki verebiliyo.Senin kendi yumurtalarında amh ın kaçtı ?İnşallahh canım benim
Amh ım 0.16 ydı canımnegatif olasîlıkları düşünmemeye gayret et.Vucut her şeye tepki verebiliyo.Senin kendi yumurtalarında amh ın kaçtı ?
benimde 0.35 bende kendi yumurtamla denemiştim.malesef olmadı.2.50 in altında zor oluyormuş.Bende Rabbim nasip ederse ocak ayında donasyon yaptırıcamAmh ım 0.16 ydı canım
Canım herşey nasip kısmet ne yapalım bizimde anne olma şansımız bu ise böyle olacak. Biz zaten güzel anneleriz :))benimde 0.35 bende kendi yumurtamla denemiştim.malesef olmadı.2.50 in altında zor oluyormuş.Bende Rabbim nasip ederse ocak ayında donasyon yaptırıcam
Ben o merkezden olumsuz da aldım arkadaşım Ama kalkıp birşey demedim çünkü o merkezlerde o sırada belki de transferi olan arkadaşlar var kimsenin moralini bozmak istemem..sekiz kere neden üst üste aynı merkezde deniyorsun madem olumsuz bence burda da bi sıkıntı var. yoksa benim merkezim değil savunmaya geçeyim ..her merkezin olumlu olumsuz yanları var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?