Tebrikler canım Afedersiniz öncesini bilmiyorum ama hangi doktora gittiniz acaba ve ilaçlarınız nedir hazırlanma şekliniz nedir acaba
Mağusa tıp merkezi serap hoca ya gittim
İst da hazırlayan dr um transferden 1 hafta önce b12 folik asit clexan progestan başalttı hala devam ediyorum onlara

Mağusa tıp merkezi serap hoca ya gittim
İst da hazırlayan dr um transferden 1 hafta önce b12 folik asit clexan progestan başalttı hala devam ediyorum onlara
Canım tekrar tebrikler sağlıkla kavuşursun inşallah inan insan görünce böyle pozitifleri acaba benimde olurmu diyor Sana estrofem vermedimi acaba

Valla o konıda farklı şeyler var ama klinikler ve dr lar hakkında yorum yapmıyorum canım kimseyi etkilemek istemem çünkü ama orası :)
Canım yok ben aynı klinikmi diye merakımdan sordum serap hanımı ilk defa duydum çünkü halil beye ben gittim negatifimi Aldım oturuyorum şimdide senin pozitifi duyunca ve mogosa tıp diyince ben hiç görmedim demek aynı klinikte ama farklı çalışıyorlar Anladım çok teşekkür ederim cevapların için

Kızlar adetin 26. Günü progesteron neden yaptırılır benim bildim 21. 22. 23. Günler yaptırılır ? Foktor benden 26. Günü istemiş gibi görünüyor yanlislik olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…