- 9 Eylül 2013
- 476
- 661
- 103
10-12 saat sure ucan 7 aylik hamile arkadas biliyorum .saglikli ve zamaninda dogurdu..ama.siz dr a sorun istersenizKizlar 5 aylik hamile iken uçak yolculugu yapmak tehlikeli midir ? Memlekete gidicem ama hersey yolunda giderken bi sorun olursa diye korkuyorum .
Aminkızlar maşallah allah nazardan korusun son zamanlar topiğimizde mutlu sonuçlar artıyor
inşallah hepimizin yüzü gülsün
hamileler sağ salim bebelerine kavuşsun
Tebrikler..gözünüzaydın olsun:)Sağolun canlarım inşallah çok heyecanlıyım inanamıyorum ki hala
Sağol canım inşallahTebrikler..gözünüzaydın olsun:)
Sağol canım benim bende şoktayım inan halaEkocum inanılmaz mutlu oldum ne güzel yaa hayırlı olsun uğurlu sayfamızın yeni hamilesi :)
Amin cankm hepimiz inşaşlahHayırlı olsun canım.. çok sevindim.. Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah :)
Mağusa tıp merkezi serap hoca ya gittimTebrikler canım Afedersiniz öncesini bilmiyorum ama hangi doktora gittiniz acaba ve ilaçlarınız nedir hazırlanma şekliniz nedir acaba
Aynen bunu da anlamış olduk:)amiiin kuzum
sana dedimi ovulasyon testi gösterdiyse kesin hamilesin
çok mutlu oldum
Canım tekrar tebrikler sağlıkla kavuşursun inşallah inan insan görünce böyle pozitifleri acaba benimde olurmu diyor Sana estrofem vermedimi acabaMağusa tıp merkezi serap hoca ya gittim
İst da hazırlayan dr um transferden 1 hafta önce b12 folik asit clexan progestan başalttı hala devam ediyorum onlara
Bu arada canım magosa tıp merkesi halil beyin kliniği değilmi yoksa başka bir yermi acaba?Aynen bunu da anlamış olduk:)
Verdi canım 3 tane gündeCanım tekrar tebrikler sağlıkla kavuşursun inşallah inan insan görünce böyle pozitifleri acaba benimde olurmu diyor Sana estrofem vermedimi acaba
Valla o konıda farklı şeyler var ama klinikler ve dr lar hakkında yorum yapmıyorum canım kimseyi etkilemek istemem çünkü ama orası :)Bu arada canım magosa tıp merkesi halil beyin kliniği değilmi yoksa başka bir yermi acaba?
Canım yok ben aynı klinikmi diye merakımdan sordum serap hanımı ilk defa duydum çünkü halil beye ben gittim negatifimi Aldım oturuyorum şimdide senin pozitifi duyunca ve mogosa tıp diyince ben hiç görmedim demek aynı klinikte ama farklı çalışıyorlar Anladım çok teşekkür ederim cevapların içinValla o konıda farklı şeyler var ama klinikler ve dr lar hakkında yorum yapmıyorum canım kimseyi etkilemek istemem çünkü ama orası :)
Canim cok guzel bir haber Allah tamamina erdirsin insallah bizlerede dua et canim hamile arkadasimKızlarrr ağlıyorum durduramıyorum kendimi
Canim bugun senin 9 gunun degilmi belkide ikizler geliyor insallah Allahim hayırlısıylaKızlar 161 çıktı kan sonucum
Etmezmiyim canım ben inşallah güzel devam eder hepimi için canımCanim cok guzel bir haber Allah tamamina erdirsin insallah bizlerede dua et canim hamile arkadasim
İnşallah canım ne güzel olur :) evet 9. GünCanim bugun senin 9 gunun degilmi belkide ikizler geliyor insallah Allahim hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?