Tesekkür ederim cevabın için canım, evet aslında keşke tüm donörlere tüm testleri yapsalar..Bende merkezle bir konuşayım bakalım ektra testlerde neler var..İkili ve üçlü testlerde bence mantıklı çünki sonuçta sperm dede hasar olabilir, donör ne kadar sağlıklı olsa da spermden gelen %50 de risk oluşturmakta...Umarım seninkiler tamamen temiz olur canım...Bence öylede olur, çünkü sağlıksız gebelikler büyük olasılıkla ilk 9 haftada sonlanıyor..

ekocum bir daha kan verme 1 hafta sonra direk ultrasona git sinirlerini koru
allah korusun kanaman olsa daha erkende gide bilirsin ultrasona
ama onuda unutma sağlıksız gebeliği rahim tutsada atıyor
inşallah senin gebeliğin sağlıklıdı

Anladım canım umarım kötü değildir ya sana da biraz kötü geldi ama artıs dimi

Anladım canım umarım kötü değildir ya sana da biraz kötü geldi ama artıs dimi
hiçte kötü değil her şey yolunda rahat ol
bebenide rahat et şimdi sana daha iyi tutunmak istiyor
strese girip kanda adrenalini artırıp küçük pıhtıların oluşmasını artırarak dolaşımı bozuyorsun
ne kendine nede bebene zarar verme

Tamam canımm benim inşallahh

Arkadaşlar merhaba, geçen çarşamba transferimden bu yana rutinimi biraz hafifleterek gün geçiriyorum, dün çok kasık ve bel ağrım, bugün de sırt ağrım oldu ama asıl 3-4 gündür korkunç bir mide asidi yemek borumu cayır cayır yakıyor, anlatamam size. Sanırım kullandığımız progesteron yapıyormuş, hiç önemli değil yansın yeter ki sonu güzel olsun

Benimde aynisi cnm gaviskon surup aliyorum simdi cok sukur iyiyim sende dr sor al ic yoksa agri beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…