Tesekkür ederim cevabın için canım, evet aslında keşke tüm donörlere tüm testleri yapsalar..Bende merkezle bir konuşayım bakalım ektra testlerde neler var..İkili ve üçlü testlerde bence mantıklı çünki sonuçta sperm dede hasar olabilir, donör ne kadar sağlıklı olsa da spermden gelen %50 de risk oluşturmakta...Umarım seninkiler tamamen temiz olur canım...Bence öylede olur, çünkü sağlıksız gebelikler büyük olasılıkla ilk 9 haftada sonlanıyor..Ekstre testler yaptırdım donöre, her merkez her donöre rutin testler uyguluyor genetik doktorumla konuştum o donörden artı testler istedi, bazı merkezlerde bu testler bazı donörlere yapılmış bunlara vip donör diye geçiyor ama ne yazikki hepsine uygulamıyorlar benim donörüme yapılmamıştı ben ekstre istedim ama yinede güvenemiyorum bu yüzden ikili ve üçlü testlerimi yaptırıcam
Arkadaşalr sanki artıs iyi değil değilmi
9. Gün 161
11. Gün 318
13. Gün 527
Tabii size hemen mesaj atayım.Ozelden size ulaşmam mümkün mu?
Gayet güzel bence.Bebek annesini seçti ve sıkı sıkı tutundu.Artık herşey kader .Kalbini ferah tutArkadaşalr sanki artıs iyi değil değilmi
9. Gün 161
11. Gün 318
13. Gün 527
Ne bilim canm üzüldüm ya artış sağlıklıdır umarım az gibi deGayet güzel bence.Bebek annesini seçti ve sıkı sıkı tutundu.Artık herşey kader .Kalbini ferah tut
Az geldi ama inş canımGayet güzel bence.Bebek annesini seçti ve sıkı sıkı tutundu.Artık herşey kader .Kalbini ferah tut
üzülmee, sen üzülünce o da üzülür. Şükürler olsun herşey güzelce devam ediyor.mutlu ol : )Ne bilim canm üzüldüm ya artış sağlıklıdır umarım az gibi deinş dediğiniz gibidir
İnşallah canım benimüzülmee, sen üzülünce o da üzülür. Şükürler olsun herşey güzelce devam ediyor.mutlu ol : )
son adet olduğun günden haftalar sayılıyorHftasını nasıl hesaplayacağız transfee tarihine göre mi ben onu anlamadım cnm
ekocum üzüldükce dahada kötü oluyor ikiye katlanması şart değil 1,5 artış bile iyiİnşallah canım benim
Yok bir sabah bir de öğlen vermişim aralarında birwz fark var canımbide eko kanı hep aynı saate mi veriyorsun?
Anladım canım umarım kötü değildir ya sana da biraz kötü geldi ama artıs dimiekocum bir daha kan verme 1 hafta sonra direk ultrasona git sinirlerini koru
allah korusun kanaman olsa daha erkende gide bilirsin ultrasona
ama onuda unutma sağlıksız gebeliği rahim tutsada atıyor
inşallah senin gebeliğin sağlıklıdı
hiçte kötü değil her şey yolunda rahat olAnladım canım umarım kötü değildir ya sana da biraz kötü geldi ama artıs dimi
Tamam canımm benim inşallahhhiçte kötü değil her şey yolunda rahat ol
bebenide rahat et şimdi sana daha iyi tutunmak istiyor
strese girip kanda adrenalini artırıp küçük pıhtıların oluşmasını artırarak dolaşımı bozuyorsun
ne kendine nede bebene zarar verme
Artışların yüzde 80 artması bile normal sayılıyor aynı merkeze ve hep aynı saatte vermen çok önemli çünkü artışlar bir saatte bir bile fark yaratıyor içini ferah tutArkadaşalr sanki artıs iyi değil değilmi
9. Gün 161
11. Gün 318
13. Gün 527
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?