bu şeytan yüzlü profil resmi değişseydi çok mutlu olurduk-))Sakin olalım ve üsluplara dikkat edelim demiştim lütfen rica ediyorum.
Bu şekilde devam ederseniz üsluplara dikkat etmemek polemiğe girmekten uyarı alırsınız.
Artık başka çaren kalmadıysa işin o kısımlarını fazla da düşünmeyeceksin canım eşini ikna etmek biraz zor olabilir erkekler özellikle de sorun kendilerinden kaynaklandığında önce iyi karşılamıyorlar bunu ama zamanla kabul ettirebilirsin o da yumuşayacak ve evlat sahibi olmak isteyecektir bunu organ bağışı gibi görmekten başka şansımız yok sperm ya da yumurta donasyonu yerine Allah korusun böbrek donasyonu da yaptırmamız gerekebilirdi sonuçta bu bir tedaviArkadaşlar merhaba yeni üyeyim bişey sorcam bizde sperm donasyonu düşünüyoruz ama biraz araştırma yapınca caiz olmadıgını öğrendım kafam çok karışık sizler nasıl karar verdınız eşinizin tepkisi noldu lütfen yardımcı olun çok çaresızım
Buketcim hiç anlayamadım canım ne olduArkadaslar bugun 5.gun ve progestron 5 cikti igneye baslayacagim hemen moral oldu 0 umidim kalmadi acikca hamile olmam zor artik
kuzum öncelikle yeniden gözün aydınBu arada kızlar biz bugün kesemizi gördük çok şükür doktor bulantılarım için
Dramamine diye bir bulantı hapı yazdı sabah akşam aç karnına al dedi ama eve gelip prospektüsü okudum hamilelikte sadece gerekli durumlarda kullanın yazıyor gerçi midem de hafif ya da ağır sürekli bulanıyor ama sizce ne yapmalıyım? Size ne önerdi doktorlarınız? Zazacım bi eczacı olarak senin de fikrini almak isterim
her halde halil beyin hastasısınız bir tek onda var transferin 5 günü E2 P4 analizleriArkadaslar bugun 5.gun ve progestron 5 cikti igneye baslayacagim hemen moral oldu 0 umidim kalmadi acikca hamile olmam zor artik
Transferin 5.gunu bugun progesteron testi istiyor dr.dusuk ise igneye geçiyor fitili iptal ediyor geçen seferde düşük cikti ve bebekler tutunamadı bu sefer daha düşük ciktiBuketcim hiç anlayamadım canım ne oldu
Insallah canim olursa mucize olurher halde halil beyin hastasısınız bir tek onda var transferin 5 günü E2 P4 analizleri
bir arkadaşımızda progesteron 4 le ikizlere gebeydi
umutunu yitirme
Merhaba acaba hangi doktor 5.gün progesteronunuza bakıyor acaba?Arkadaslar bugun 5.gun ve progestron 5 cikti igneye baslayacagim hemen moral oldu 0 umidim kalmadi acikca hamile olmam zor artik
Canım ümidini yitirme ne olur o zaman tutmadı diye şimdi de tutmayacak diye bişey yok rabbimin işi buInsallah canim olursa mucize olur
Sagol canim benim hayirli sonuclar insallahCanım ümidini yitirme ne olur o zaman tutmadı diye şimdi de tutmayacak diye bişey yok rabbimin işi bu
Endişeni anlıyorum ama sakin olmaya gayret et.Belki bebekler tutunma çabasındadır şuan stresin onlara yardımcı olmaz tam tersi zorlar.Rabbim hayırlısını versinInsallah canim olursa mucize olur
Sagol canim hayirlisi takibiEndişeni anlıyorum ama sakin olmaya gayret et.Belki bebekler tutunma çabasındadır şuan stresin onlara yardımcı olmaz tam tersi zorlar.Rabbim hayırlısını versin
Transferin 5.gunu bugun progesteron testi istiyor dr.dusuk ise igneye geçiyor fitili iptal ediyor geçen seferde düşük cikti ve bebekler tutunamadı bu sefer daha düşük cikti
Canım çol sevindim darısı bana inşallah bende haftaya salı çağırdı dr kese için umarım sorunsuz geçer herşeyBu arada kızlar biz bugün kesemizi gördük çok şükür doktor bulantılarım için
Dramamine diye bir bulantı hapı yazdı sabah akşam aç karnına al dedi ama eve gelip prospektüsü okudum hamilelikte sadece gerekli durumlarda kullanın yazıyor gerçi midem de hafif ya da ağır sürekli bulanıyor ama sizce ne yapmalıyım? Size ne önerdi doktorlarınız? Zazacım bi eczacı olarak senin de fikrini almak isterim
Buket öyle düşünme hiç ben çok kere 40-50 lileri gördüm de neg aldım arkadaşım 6 ile hamile haldı amaArkadaslar bugun 5.gun ve progestron 5 cikti igneye baslayacagim hemen moral oldu 0 umidim kalmadi acikca hamile olmam zor artik
canım bolvitamincim.Bebişinin kesesini görmüş olman ne güzel :) 1 tane sanırım dimi , ne hoş. Dondurulmuş embriyoların varmı ileride kardeş yapmak için ?Artık başka çaren kalmadıysa işin o kısımlarını fazla da düşünmeyeceksin canım eşini ikna etmek biraz zor olabilir erkekler özellikle de sorun kendilerinden kaynaklandığında önce iyi karşılamıyorlar bunu ama zamanla kabul ettirebilirsin o da yumuşayacak ve evlat sahibi olmak isteyecektir bunu organ bağışı gibi görmekten başka şansımız yok sperm ya da yumurta donasyonu yerine Allah korusun böbrek donasyonu da yaptırmamız gerekebilirdi sonuçta bu bir tedavi
Orası öyle tabi ama insanoğlu korkularımız cok hayırlıdı olsun bizim gibi düşünen herkes için ne dıım çaresısıxArtık başka çaren kalmadıysa işin o kısımlarını fazla da düşünmeyeceksin canım eşini ikna etmek biraz zor olabilir erkekler özellikle de sorun kendilerinden kaynaklandığında önce iyi karşılamıyorlar bunu ama zamanla kabul ettirebilirsin o da yumuşayacak ve evlat sahibi olmak isteyecektir bunu organ bağışı gibi görmekten başka şansımız yok sperm ya da yumurta donasyonu yerine Allah korusun böbrek donasyonu da yaptırmamız gerekebilirdi sonuçta bu bir tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?