Bu Arada herkese merhaba. Allah hepimize güzel hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Uzun süredir takipteyim sizi aslında, saolsun nc07 ile özelden çok mesajlaştık çok yardımcı oldu

Nasillar hemsireler filan nasil davraniyo para hususunda nasillar biraz anlatir misin sana zahmet
Herkes çok ilgili çok samimi. Nevin hemşire ile iletişimdeyim ben. Her zaman telefonlarıma mesajlarıma cvp verirler. Hatta Murat bey o kadar samimi ve dürüst bir insan ki. Yanlış gördüğü Türkiye tarafının yaptırımda zorladığı şeyler kendisine göre gereksiz ise dürüstçe söylüyor. Yumurta donasyonu yaptırdım. 32 yaşımdayım . Genetik problemimiz var sağlıklı embriyoyu bulamıyoruz. Bende daha fazla sağlığımdan, paramdan olmamak için donasyonu deniyoruz

Herkes çok ilgili çok samimi. Nevin hemşire ile iletişimdeyim ben. Her zaman telefonlarıma mesajlarıma cvp verirler. Hatta Murat bey o kadar samimi ve dürüst bir insan ki. Yanlış gördüğü Türkiye tarafının yaptırımda zorladığı şeyler kendisine göre gereksiz ise dürüstçe söylüyor. Yumurta donasyonu yaptırdım. 32 yaşımdayım . Genetik problemimiz var sağlıklı embriyoyu bulamıyoruz. Bende daha fazla sağlığımdan, paramdan olmamak için donasyonu deniyoruz
İnşallah bebişini saglikla kucagina alirsin. Gyno life da tedavi olan birisinin yazmasi beni cok mutlu etti ayrica heyecanlandirdi bende sabirsizlaniyorum bir an once olsun diye

İnşallah bebişini saglikla kucagina alirsin. Gyno life da tedavi olan birisinin yazmasi beni cok mutlu etti ayrica heyecanlandirdi bende sabirsizlaniyorum bir an once olsun diye
Çok bekledim, çok yoruldum kaç senedir. Bu 3. Denemem. Allahım inşallah güzel, hayırlı olur bu sefer. Ben merkeze henüz gitmedim dediğim gibi transfer cumartesi günü. Cuma akşamdan gideceğim. Eşim sperm vermeye gidip döndüğünde çok beğendiğini temiz olduğunu Murat beyden de çok memnun kaldığını belirtti. Ben de değindiğim gibi dürüstlüğüne çok inandım ve güvenimi sağladı. 2 embriyo transferimiz olacak. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

Amin seninkide simdiden hayirli olsun inşallah en guzel sonucu alirsin saglikli bebislerin olur
Amin sende bir an önce başlarsın ve güzel sonucu alırsın inşallah. Hit de bu konuda çok iyidir tabiki. Bende araştırdığımda hep Halil İbrahim tekin ismi ile karşılaşmıştım. Ama benim Türkiye’deki doktorum Murat beyle çalıştığı için Murat bey oldu ve iyi de oldu. Hit in çok kalabalık olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum ama bu sadece bir önyargı.

Kızlar canlar rahim içi sıvı yok gibi kalınlık 7,6 mm 3 çizgili cem bey gayet iyi dedi ve bugünden progesterona başlıyıcam
inşallah salı transferim var
kızlar dualarınıza muhtacım
inşallah bu defa rabbim yüzümü güldürür
doktorum rahimden çok emin embriyolar iyi olsa artık gerisi allaha kaldı

Kızlar canlar rahim içi sıvı yok gibi kalınlık 7,6 mm 3 çizgili cem bey gayet iyi dedi ve bugünden progesterona başlıyıcam
Insallah canim guzel sonuclar olsun 2018 yili ugur getirsin hepimize

doktorum rahimden çok emin embriyolar iyi olsa artık gerisi allaha kaldı[/QUOTE

Çok güzel, hayırlı olsun arkadaşım, dualarımız seninle...

canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider.. Allah yardımcın olsun..

Gözün aydın olsun, duaların kabul olsun... transferden önce vitaminlerine baktırmayı unutma

İnşallah
herşey gönlünce olur dua edicem sana

inşallah tutar merak ettiğim bır şey var. Rahim kalınlıgını her gun mü baktırıyorsun? Turkiyede ki Dr ıle islemler uzun mu? ultrason 3 boyutlu mu?oku yerde farklı olmaması adına

inşallah tutar merak ettiğim bır şey var. Rahim kalınlıgını her gun mü baktırıyorsun? Turkiyede ki Dr ıle islemler uzun mu? ultrason 3 boyutlu mu?oku yerde farklı olmaması adına
beni takip eden dr ankarada adetin 2,9,11,14 günler ultrasonda baktı
rahimde problem vardı mayıs ayından bu dr tedavi ediyor beni

Back
X