Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok tutunma ağrısı öyle oluyormuşArkadaşlar transferden sonra diş sızısı gibi sol kasık ağrısı normal mi? Hep kendini hatırlatıyor hep orda ve ağrı baldırıma vuruyor. Of ya çok gerginin
Amin canım inşallah. Allah güldürsün yüzümüzüDaha çok tutunma ağrısı öyle oluyormuş
Burda bir çok arkadaşlarda öyle olmuş ve sonuçları güzel olmuş
İnşallah sendede öyle olsun
Bunlar bir tedavi sırasında mı oluyor?Kızlar bir şey soracağım,
Ben aslında şimdiye kadar 1-2 güm kaymalar olsada düzenli adet oluyorum..Ama geçen ay 12. günümde histereskopi oldu ve doktorum estrofem başladı. Sonra det oldum, 14 gün tekrar estrofem kullandırdı..Yani 1 aya yakın hiç aralıksız estrofem kullandım..14. gün estrofemi bırakıp tarlusa başladım, 6 gün kullandım biteli bu gün 12 gün oldu hala edet olamadım..Doktoruma sordum çok açıklamadan 1 hafta daha bekle dedi..İlk defa böyle bişi başıma geldi, acaba menopozama girdim, yada ciddi bir kist mi oluştu..Bu bir hafta nasıl geçecekSizin başınıza geldi mi böyle birşey, bayağı endişelendim.
Yani 3 adet emb. transfer edildi dimi zaza..Süper, birbirlerini desteklesinler güzelce yer bulsunlar kendilerine...Canlar transferim oldu zonda çok rahat geçti rahim içine hatırlatımki benim önceki transferlerim ağrı acı ve kanamayla oluyordu
Transfer sırası aklımı bir şey karıştırdı
9 donmuş embriyom vardı bunları üç bilsket donduruyorlar ilk üçlü uygun değilmiş embriyolog dedi ikinci üçlüyü çözmüşler ondan 4bc 4 bc transfer edilecek dedi
Transfer sırası hemşire birini transfer etik dedi ve bekletiler ikinciyide transfer etiler
Embriyoloğa sordum dedi transfer sırası bir embriyo geri dönmüş bunlarda hem onu yeniden transfer etmişler ve destek üçün 2 kaliteli embriyoyuda koymuşlar
Yani 4bc 4 bc ve iki
Artık en düzünü Allah biliyorda
Yok canım rahim filmi çektirdiğimde rahim ağzına yakın yapışıklık çıtı, onun için histereskopi oldum..Yani ön hazırlık diyelim..Ben daha başlayamadım henüz donorü bekliyorum...Bunlar bir tedavi sırasında mı oluyor?
Anladım cnm ama ben kist ya da menapozla ilgili birşey olduğunu düşünmüyorum. Bana düzenli bir tedaviye başlamışlar ve devam ettiriyorlar gibi geldi. Adet düzensizliği ilaçla ilgilidir kuvvetle ihtimal. Estorofem adet geciktirir diye biliyorum ama.Yok canım rahim filmi çektirdiğimde rahim ağzına yakın yapışıklık çıtı, onun için histereskopi oldum..Yani ön hazırlık diyelim..Ben daha başlayamadım henüz donorü bekliyorum...
İnşallah öyledir atemissi, transfer olmadan menopoz olmasın diye dua ediyorum, nedense içimden öyle geliyor..Estrofem üzerine adet söktürücü tarlusal (suni progesteron) da kullandım ama gelmedi..Bayagı şişti elim ayagım kocaman oldu, patyacagım yakında sanırım :)Anladım cnm ama ben kist ya da menapozla ilgili birşey olduğunu düşünmüyorum. Bana düzenli bir tedaviye başlamışlar ve devam ettiriyorlar gibi geldi. Adet düzensizliği ilaçla ilgilidir kuvvetle ihtimal. Estorofem adet geciktirir diye biliyorum ama.
Bir daha dünyaya gelirsem erkek olmak istiyorum. Gerçekten :)İnşallah öyledir atemissi, transfer olmadan menopoz olmasın diye dua ediyorum, nedense içimden öyle geliyor..Estrofem üzerine adet söktürücü tarlusal (suni progesteron) da kullandım ama gelmedi..Bayagı şişti elim ayagım kocaman oldu, patyacagım yakında sanırım :)
Ne kolay işleri dimi, bizim gibi hormonal dalgalanmalar, şişkinlikler hiç bir şey yok...Üstüne feodal toplumlarda bir o kadarda kıymetliler :)Bir daha dünyaya gelirsem erkek olmak istiyorum. Gerçekten :)
Canım bir test yapsana ne olur ne olmazKızlar bir şey soracağım,
Ben aslında şimdiye kadar 1-2 güm kaymalar olsada düzenli adet oluyorum..Ama geçen ay 12. günümde histereskopi oldu ve doktorum estrofem başladı. Sonra det oldum, 14 gün tekrar estrofem kullandırdı..Yani 1 aya yakın hiç aralıksız estrofem kullandım..14. gün estrofemi bırakıp tarlusa başladım, 6 gün kullandım biteli bu gün 12 gün oldu hala edet olamadım..Doktoruma sordum çok açıklamadan 1 hafta daha bekle dedi..İlk defa böyle bişi başıma geldi, acaba menopozama girdim, yada ciddi bir kist mi oluştu..Bu bir hafta nasıl geçecekSizin başınıza geldi mi böyle birşey, bayağı endişelendim.
Canım embriyoloğun yüzü kızardı 3 defa odama çağırdım açıklaması böyleydi 2 embriyodan biri geri dönmüş bizde hem onu yeniden ve bir tanede destek olsun kalitesi düşüğü transfer ettikZaza öncelikle geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah dualarımızı kabul etsin. Sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza.
Hastaneden çıktın mı? Bir detaylk bilgi tekrar istesene ben anlamadım
Ahh Zazacım olurmu dersin, 1 hafta daha bekleyeyim yine olmazsa o zaman test yapayım, artık negatifleri görmeye yüreyim dayanmıyor :)Canım bir test yapsana ne olur ne olmaz
Ama testin negativ olsa 3-5 güne adet olucaksın
ay hadi hayırlısı olsun bir an önceCanım embriyoloğun yüzü kızardı 3 defa odama çağırdım açıklaması böyleydi 2 embriyodan biri geri dönmüş bizde hem onu yeniden ve bir tanede destek olsun kalitesi düşüğü transfer ettik
Yani toplam 3 embriyo 4bc 4bc ve 2 kaliteli
Her halde embriyonun biri şırıngada kalmış ben öyle anladım onu yeniden yanına bir arkadaşla geri rahime transfer ettiler
Canım embriyoloğun yüzü kızardı 3 defa odama çağırdım açıklaması böyleydi 2 embriyodan biri geri dönmüş bizde hem onu yeniden ve bir tanede destek olsun kalitesi düşüğü transfer ettik
Yani toplam 3 embriyo 4bc 4bc ve 2 kaliteli
Her halde embriyonun biri şırıngada kalmış ben öyle anladım onu yeniden yanına bir arkadaşla geri rahime transfer ettiler