Ben 2017 mayıs ayında yaptırdım. ne yazık ki negatif ile sonuçlandı. 40 yaşındayım. benim fsh değerim 4 sene kadar önce 70 üzeri çıktı ve bununla başladı süreç. düşürülmeye çalışıldı ama bir kere yüksek değer görüldü mü inişe geçse de bişey farketmiyormuş. o zamanki doktorum bana durumun ciddiyetini yeteri kadar söylemediği için yumurta dondurma gibi bir durumum da olmadı. bir de o zaman daha bekardım. evlendiğim 2 sene oldu. zaten fsh değerim yükselişe geçtikten sonra regl dönemleri şaşmaya başladı. donasyon kararını da çabucak verdim yaşımdan dolayı. sağolsun eşim de kararı bana bıraktı. doktoru da bu site üzerinden okuduklarımdan karar verip gittim. ama işte dediğim gibi negatif oldu. bunun sebebini maalesef açıklayamıyorlar. kısmet değilmiş deniyor. yüzde 80 lik oranda 20 de kaldım. donasyondan sonra da menopoza tam anlamıyla girdim ve regl tamamen kesildi.ateş basmaları falan başladı ve şimdi hormon ilacı içiyorum regl olmak için çünkü kaç doktora sordumsa hepsi de yaşın çok erken , ilaç almalısın dedi. donasyon işlemi gerçekten yüksek meblağlara dayalı ne yazık ki ve bir daha yaptırabilir miyim bilemiyorum. inşallah senin için herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun arkadaşım. biraz uzun oldu ama içimi döküverdim :) Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için inşallah..