ohh rahatlatın beni yoksa onudA kafaya takmıştım
Anormal morfoloji %95 di

4.000 çıktı sayı bir bi kere 7.000 çıktı ama daha üstü çıkmamıştı. İleri hareketli fln bundarda çok iyi değildi. Ama tüp bebek yapıyoruz biz dedi genetik test temiz olduğu için 1 adet sperm yeter bana demişti doktorum.

Genetik testlerden mi bahsediyorsun? Galiba hamileyim :) şuan henüz alışamadım. Dilim dönmüyor hala . 15 gün sonrası için çağırdı doktor . Kese bebek kalp atışı kaç tane hepsini görelim diye. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Sanırım bir çeşit genetik test oluyor. Dna hasar testi diye geciyor. Normalde bakılan spermiyogramda kalite sayı vs belli oluyor. Bizde sayı kalite hız herşey normal. Ama dna da hasarlı sperm oranı normalin üzerinde. Bu sorundan genellikle tüp bebek tedavisinde 5. Gune az giden embriyolar olduğunda, düşük olduğunda vs bakılıyor.

Evet hamilesin :) pozitif gördükten sonra beklemekte çok zor sanırım biz daha o aşamaya gelemedik :)

benim eşiminde dna hasarı çıktı ama doktor tüp bebeğe yeterli sayısı var dedi
sigarayı burak dedi ama zıkımı burakamıyor,
zaten sigarayı bir buraksa direk hem dna hasarı düzelir hem sayısı artar
bizimkinin sperm sayısı 5-7 mln
Zaza eğer sperm dna hasar testi sonrasi dna lar hasarlı çıktıysa mutlaka vitamin vs kullanıp sperm lerin özel seçen ımsı gibi yontemlerle yaptırın. Okuya okuya sora sora tip okumuş gibi olduk:) bizi bizden başka kimse anlayamaz

Sanırım bir çeşit genetik test oluyor. Dna hasar testi diye geciyor. Normalde bakılan spermiyogramda kalite sayı vs belli oluyor. Bizde sayı kalite hız herşey normal. Ama dna da hasarlı sperm oranı normalin üzerinde. Bu sorundan genellikle tüp bebek tedavisinde 5. Gune az giden embriyolar olduğunda, düşük olduğunda vs bakılıyor.

Evet hamilesin :) pozitif gördükten sonra beklemekte çok zor sanırım biz daha o aşamaya gelemedik :)
anladım bizim 5. Güne gidiyordu. hatta beklesen 10. Güne gelir demişti bir keresinde doktor. Ama yumurta sağlıklı değildi işte
Her aşama zor biliyoruz hepimiz artık. Tecrübe ede ede sabrımız sağlığımız bozuluyor. Allah ellerimizden tutsun, bu aşamaları daha sonra ki aşamaları tes zamanda inşallah

Zaza eğer sperm dna hasar testi sonrasi dna lar hasarlı çıktıysa mutlaka vitamin vs kullanıp sperm lerin özel seçen ımsı gibi yontemlerle yaptırın. Okuya okuya sora sora tip okumuş gibi olduk:) bizi bizden başka kimse anlayamaz
Eczane bizim evde artık folik asir,e vitamini,argilerin,emodex,astaksantin ve daha neler neler

Bak canım ben hiti duydum ve direk ora gitim araştırmadan ama ilk giderken iyi paraya bakarak her şeyi iyi yapıyorlar
ama negativ olunca resmen eteklerinden yapışıyoruz
artık bize değer vermiyorlar
desem bir hit öyle haksızlık olur
her yer öyle aslında
birde bazen düşünüyorum belkide problem bende eşimde adamı haksız çıkardım
ama bir yerde direnirken dahada kötü oluyor her halde
iyi indirim yapıyor adam allah var yeni donöre 1000 euro aldı benden
bende olmadı ama okadar arkadaşlara yardım etti ve onlar bebelerine kavuştu
belkide şansızlık bende
Mesela ben donmuşlara bile 1500 euro ödedim Firdevste

Arkadaşlar Bu clexane iğneyi yapan varmı? Günde 2 kez yapıyorum. Ve morarma oluyor ama bazı insanlar normal derken bazı insanlar iğne morartmaz sen yanlış yapıyorsun diyor? En doğrusunu siz bilirsiniz diye soran dedim?

kızlar iki merkezle görüştüm hem firdevs hm merkezinde irem hanımla çook içten kadın anlayarak dinledi ve bir donörden nasıl 12 blast oluşur diye soru sorarak dahada halil gildeki ikinci donöre şübhem oldu artık en düzünü allah biliyor
mehmet kaptanın hemşiresiylede görüştüm oda dinledi ve yarın doktorla beni görüştürücek
içime daha yakın firdevs hm oldu
ama yarın bir mehmet beylede konuşucam
ama ikiside 3 ay dinlen
hata irem dedi adet olunca söyle bazı testler istiyicez
Zazacım ben de Firdevs te yaptım, bana da 12 yumurta toplandı dediler. Ben geçen sene 44 yaşında tüp bebek tedavisi görürken benden 9-10 yumurta toplanıyordu, yarı yaşımdaki kızdan nasıl 12 yumurta toplanır? Şunu demek istiyorum, bence hepsi aynı,
Ama tedbili mekanda ferah var, bir de baştan böyle şeyleri konuşunca farklı oluyor. Ben de Hit e geçmeyi düşünüyorum mesela

Arkadaşlar Bu clexane iğneyi yapan varmı? Günde 2 kez yapıyorum. Ve morarma oluyor ama bazı insanlar normal derken bazı insanlar iğne morartmaz sen yanlış yapıyorsun diyor? En doğrusunu siz bilirsiniz diye soran dedim?
Transfer sonrası ben de yapıyordum ve morarıyordu, bence ciltle ilgili

Ben yapıyorum canım benimse göbek mosmor normal o yanlıs yaptığından değil

morarıyor çok normal eğer çok morardıysa göbek geç bacağa
ilk iğneyi vurmadan buz koy yerine sonra iğneyi vur ardından yine 3 dakikalık buz morda olmuyacak ağrıda
dene

Zazacım ben de Firdevs te yaptım, bana da 12 yumurta toplandı dediler. Ben geçen sene 44 yaşında tüp bebek tedavisi görürken benden 9-10 yumurta toplanıyordu, yarı yaşımdaki kızdan nasıl 12 yumurta toplanır? Şunu demek istiyorum, bence hepsi aynı,
Ama tedbili mekanda ferah var, bir de baştan böyle şeyleri konuşunca farklı oluyor. Ben de Hit e geçmeyi düşünüyorum mesela
canım aslında yumurta sayının çok olması çokta iyi şey deyil ilacın dozunu fazla vererek çok yumurta ve daha az kalite çünkü her sağlıklı kadın fiziolojı olarak ayda 1 veya 2 yumurta veriyor
halilin eteyinden tutunca artık çok buz dağına dönüyor
inan negativi duydular biri bile aramaz

Bir fizyoterapist bana demir ignesi yapmisti. Yapmadan once poponun igne vuracagi yerine birkac saplak atiyor. Aciyi hissetmiyorsun belki morarmaya da etkisi olur.. tabii ilacin icerigi de morarmayi etkiliyorsa bilemem

Back
X