Ooo bayağı şey istemiş Murat Bey :) Yok benden pek bişi istemedi slında, sadece standart herkezden istedikleri testleri yaptım gönderim, onlarda da sorun olmadığı için extra bir şey yapmadım.Benim İst. da ki takip eden doktorum Cem Celik (sende onda tüp denemişsin sanırım). O histereskopi yaptı 2 aya yakın hormon terapisi uyguladı..Onun dışında ERA vb hiç bir şey istemedi..Bu durumları Murat Bey e anlattım, oda bu ilk tranfer yapmaya gerek yok bence dedi..Sonra CGH yapalımmı diye sordu, gereklimi Hocam dedim, aslında tıbbi olarak gerek yok, ozaman yapmayalım dedi..Aslında bu durumda histereskopi dışında bana pek bir şey yapılmamış oldu :) Murat Bey aslında senin doktorun Cem Bey, onun söylediklerine uyacağız dedi... Bende acaba diğer ERA, CD56 vb gereklimi diye kendi kendime hep sorup duruyorum..
Bizde biraz olsun güvenli tarafta kalmak için donörden recombine test istemiştik, ilk donorümüz sağlıklı gelmedi, 1 hafta önce yeni donör seçtik şimdi onu sonuçlarını bekliyoruz..Sanırım daha 2.5 haftası var..Eğer sağlıklı gelirse onunla başlayacağız...Sanırım 1,5 ayımız daha var başlamak için..Bakalım inşallah Murat Bey hepimize uğurlu gelir...