İlk donasyonumu Murat Önal'da olmuştum.O da çok düzgün ve karekterli bir doktor.Burdaki doktor yönlendirmişti.2 5.GÜN EMBRİYO Transfer edildi.İstnbulda arkadaşı Aynur hanım hazırladı ve histeroskopi yaptı..Tüp bebekçi olursa daaha iyi oluyor hazırlayan kişi
Sonuç peki gebemisin. Bende aynı doktora gittim 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edıldı 9 gün sonra test yapıcam

Arkadaslar merhaba ;
Araniza yeni katiliyorum ben.Esimde azospermi var.Ve biz bunu ogreneli 7 sene oluyor.Ogrendigimiz andan itibaren surekli caresini aradik,cok yakin doktor tanidiklarimiz olmasina ragmen sonuc alamadik hic.En sonunda bir baska tanidik doktor işimizi Allaha bırakmamızı söyledi.Kaderci yaklaştı duruma bizi üzmemek için.Ancak senelerdir gittiğim kadın doğum doktorum bu donasyondan bahsetti bize.Öncelikle tedirgin olduk ,olmaz yok dedik ama özlemini çektiğimiz çocuk sevgisi ağır bastı ve bu konuyu doktorumuz yineleyince tekrar düşündük ve eşimin de desteği ile araştırmalara başladık.Süreç ile ilgili çok bilgim yok ne yazikki.Malum müslüman toplumlarda böyle olaylara çok iyi bakılmıyor günlerdir araştırıyorum karşıma caiz değilinden,soy bağına kadar kafa karıştırıcı bir ton şey çıkıyor.Neyse ki sizi buldum ve sizler ne yapıyorsunuz,çocuk sahibi arkadaşlar oldumu bu yöntemle?Maddi açıdan nasıl?Manevi açıdan nehissediyorsunuz?Hepsi benim için o kadar önemli cevaplar olucak ki...Ben 34 yaşındayım ve artık kaliteliyumurtalarım açısından son yıllarım.Yardımcı olursanız çok sevinirim ona göre Nisan Mayıs gibi bizde başlamak istiyoruz
Merhaba bizde basladik bizimkide sperm donasyonu olucak gyno life da

Ama gidip yüz yuze filan gorusme olmadi
Anladım zaten ben bugün baya araştırdım da mail yolu ile ya da telefon ile görüşebiliyoruz.Firdevs ekibi ile doktorla tel de bile görüşemedik.Çok yoğunlarmış.Aslında bu kadar ciddi bir durum iken keşke telefonda bir irtibat kurulup konuşabilsek :( Bakalım bende kendi doktorum ile görüşücem inşallah belki önerebiliceği biryer olur

İnsallah olur. Doktorum murat önal onla hic gorusmedim hasta koordinatoru ile gorustum buradaki doktorum gorusuyo murat beyle oyle bagliyolar işi bakalım insallah hepimiz icin guzel sonuclar olur

Bence British. ...
Ama Firdevs e göre çok pahalı sanırsam...
::))
hazancım neden british açıklarmısın
aslında 3 aşağı 5 yukarı her kes aynı işlem yapıyor
nerden baksan aralarında 1000 eu fark var fiyata inanın bıktım paraları çöpe atmaktan

Back
X