Ben geçen
Bir de dünyada hiçdeneyen yok mu baştaki sayfaları çok hızlı geçtim öncelerde oraya giden de varmış baya ama artık gidilmiyor mu acaba oraya hiç

Merhaba
Ben geçen yıl denedim canım dünya tüp bebekte. Tavsiye etmiyorum. Doktorumun tavsiyesi ile gittim 3 tane 3. Gün embriyo verdiler dondurulmuşunda yok dediler kimyasal oldu. Indirim istediğimîzde tekrar yaptırırsak diye 1 kuruş bile inmediler.
Ben de kendi araştırmalarım ile HIT e gittim şu an transferimin 7. Günü yarın yani Cumartesi 8. Gün olacak.

Kızlar bu arada bana geçen cuma 3 tane 5. Gün embriyosu verildi, onlar 2 ben 3 istedim. Bugün 7. Gündü kasıklarımda çok ağrı oluyor, bacağımda çekilme var bir de kaşınıyorum sürekli uyuz gibi, bunu yaşayan oldu mu?

Kızlar bu arada bana geçen cuma 3 tane 5. Gün embriyosu verildi, onlar 2 ben 3 istedim. Bugün 7. Gündü kasıklarımda çok ağrı oluyor, bacağımda çekilme var bir de kaşınıyorum sürekli uyuz gibi, bunu yaşayan oldu mu?
Nazende bu gün 8. gün kan baktırsan artık görme ihtimalin çok yüksek..İnşallah yavrular annelerine tutunmuştur...

Daha çok tutunma semptomuna benziyor kasık ve bacak ağrısı inşallah anneye sım sıkı tutunuyorlar güzel kardeşim
Allahım eziyetlerini elinde koymasın

Hazan hiç birisinde gebelik olmadımı kimyasal bile?
Bide sana dönüş yaptılarmı olumsuz neden oldu diye?
Septumu ne zaman açtılar?
Benim septumlar bir kaç defa histeroskopiden sonra açıldı
Yine oluşucak diye ödüm kopuyor

3 donasyon
Hit..negatif
Firdevs...dış gebelik
Firdevs...negatif
Açıklama yok.
Hitle görüşmedim zaten.
Dondurulmuş embriyo kullandı diye çok bozulduydum..
Firdevs te hiç birşey demedi.
Bir an şirinlikten eser kalmadı..
Sessizliğe büründüler canım..
Septumu açılalı 5 yıl falan oldu..
ASlında histeroskopi ile baktırıpta gitmem en doğrusu ama..
Bakalım cesarete gelirsem baktırırım. .
Bakalım hayırlısı artık ...

3 donasyon
Hit..negatif
Firdevs...dış gebelik
Firdevs...negatif
Açıklama yok.
Hitle görüşmedim zaten.
Dondurulmuş embriyo kullandı diye çok bozulduydum..
Firdevs te hiç birşey demedi.
Bir an şirinlikten eser kalmadı..
Sessizliğe büründüler canım..
Septumu açılalı 5 yıl falan oldu..
ASlında histeroskopi ile baktırıpta gitmem en doğrusu ama..
Bakalım cesarete gelirsem baktırırım. .
Bakalım hayırlısı artık ...
canım sende az çekmedin inşallah budefa son olsun her nerede yaptırsan güzel sonuçla bitsin
kuzum firdevste negativ her halde dondurulmuşlarla oldu değilmi

İnşallah bebişler sana tutunuyorlardır canım inşallah bize de umut olursun güzel haberlerini bekliyoruz

Ben tecrubeme dayanarak aslındaa hepinizin bildiği şeyleri tekrar söylemek istiyorum.

1-Ön hazırlık çok önemli..Doktorların söylediğine çok bakmayıp yapılması gereken tüm tetkiklerinizi tam yaptırrın.En ufak bir soru işaretiniz kalmasın.
2-Bulunduğunuz yerdeki takibinizi yapan doktor mutlaka tüp bebek uzmanı ve çok iyi bir doktor olsun.
3-Donasyonla ilgili seçtiğiniz hastanenin labaratuvarına ve embriyoloğa çok önem verin araştırın..
4-mutlaka 5.gün embriyosu olmasını isteyin
5-Hiçbir zaman emin olamayacağız ama donörün daha önce mutlaka hamile kalmış olmasını sorgulayın
6-Meme kontrolünüzü ihmal etmeyin,en ufak bir değişimi gözlemleyin

Nacizane SEVGİLER

Kızlar bu gün heyecanlı gün, donorden iyi haberler geldi, süreç başlıyor... İnşallah bir aksilik olmazsa Martın ilk haftası tranferim olabilir gibi görünüyor... Transfer martta olup tutarsa terazi burcu olacak minnoş :) Hesaplara başladım bile...Hayal kurmak çok güzel...

Ben tecrubeme dayanarak aslındaa hepinizin bildiği şeyleri tekrar söylemek istiyorum.

1-Ön hazırlık çok önemli..Doktorların söylediğine çok bakmayıp yapılması gereken tüm tetkiklerinizi tam yaptırrın.En ufak bir soru işaretiniz kalmasın.
2-Bulunduğunuz yerdeki takibinizi yapan doktor mutlaka tüp bebek uzmanı ve çok iyi bir doktor olsun.
3-Donasyonla ilgili seçtiğiniz hastanenin labaratuvarına ve embriyoloğa çok önem verin araştırın..
4-mutlaka 5.gün embriyosu olmasını isteyin
5-Hiçbir zaman emin olamayacağız ama donörün daha önce mutlaka hamile kalmış olmasını sorgulayın
6-Meme kontrolünüzü ihmal etmeyin,en ufak bir değişimi gözlemleyin

Nacizane SEVGİLER
Hepsine katılıyorum canım, özellikle donorun daha önce ki transferlerinin sonucu çok önemli...

Kızlar bu gün heyecanlı gün, donorden iyi haberler geldi, süreç başlıyor... İnşallah bir aksilik olmazsa Martın ilk haftası tranferim olabilir gibi görünüyor... Transfer martta olup tutarsa terazi burcu olacak minnoş :) Hesaplara başladım bile...Hayal kurmak çok güzel...

Hayal kurmadan hiçbir şey olmaz.Senin güzel heyecanın bana da geçti..Çok güzel haberler alacağız inşallah

hayallerin gerçek olsun canım kardeşim
haydi ilk sen git ve güzel sonuçla bizede moral ol inşallah

Hayal kurmadan hiçbir şey olmaz.Senin güzel heyecanın bana da geçti..Çok güzel haberler alacağız inşallah

hayallerin gerçek olsun canım kardeşim
haydi ilk sen git ve güzel sonuçla bizede moral ol inşallah

Sağolun teşekkürler, amin kızlar...Hepimizin umutları, hayalleri gerçek olsun..Çokta bir şey istemiyoruz aslında, doğal olanı arzuluyor...Bizimde kısmetimizde olsun inşallah...

canım sende az çekmedin inşallah budefa son olsun her nerede yaptırsan güzel sonuçla bitsin
kuzum firdevste negativ her halde dondurulmuşlarla oldu değilmi

Hayır dondurulmuş değildi. .
Az indirimli aynı fiyatı verdik..
Ama onlar sizlerin dediği gibi dondurulmuş kullandılarsa artık bilemiyoruz. ..

Gebe arkadaslar:

Canimbenim: British (zehra hanim)
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Bebekim : Hit
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: ?
Snglayz: gyno life :)
Nazende: Hit :)

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British(?)
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British/Hit
Zy2009:gyno life
Morkanatlarim:Yakindogu tup
Tuannakb: ?
Manolyababy: ?
Yasamayananlamaz: ?
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?

Yanlis veya eksik varsa duzeltin ben de yazayim.
Ben de dun rahim filmi cektirdim. Tıp fakultesinde profa gittim. Eski usulle yapti asistani cok acidi ve cok kizdim. Madem asistan yapacak niye profa para verdim.
Rahim iyi fakat sag tup tikali. Donorde tupe ihtiyacim var mi yani actirmak lazim mi oyle kalsin mi. Prof sanirim korktu donor olayindan net cevaplar alamadim.

Yanlis veya eksik varsa duzeltin ben de yazayim.
Ben de dun rahim filmi cektirdim. Tıp fakultesinde profa gittim. Eski usulle yapti asistani cok acidi ve cok kizdim. Madem asistan yapacak niye profa para verdim.
Rahim iyi fakat sag tup tikali. Donorde tupe ihtiyacim var mi yani actirmak lazim mi oyle kalsin mi. Prof sanirim korktu donor olayindan net cevaplar alamadim.
Tüp bebekte tüplere gerek yok hatta ikiside kapalı olsa daha iyi olurdu
bazen tüplerden sıvı akıyor kaviteye ve embriyoyu öldürüyor

Arkadaşlar geçen bişi sormuştum net bir cvp alamadım arada kaynamasın tekrar sorayım. Bu tümmmm donasyonlarda hangisi olurla olsun. Hiç bir sağlık. Problemi ile doğan bebek duydunuz mu?

Sagol zazacim. Cok cahilim bu konuda. Actirmayayim o zaman. Sen British kararini verdin ben hala kararsizim ama Firdevs agir basiyo. Hayirlisi

Back
X