Kabul ettiler mi bende sorayım ben sibel hanımla görüştüm galiba isimler birbirine karışıyor artık o kadar çok kişiyle muhattap oldum ki :)))
+905488506570 DAMLA hm
dedi herbiri bebeklerini sağlıkla kucaklasınlar emin ellerdediler
her perşembe britishte 40 hekim ve bilim koordinatörleri bir araya toplanarak zor vakaları tartışıyorlar
onunçin damla hm benim adet olunca provoluk yapılacak tedavimin tüm bilgilerinide istiyor perşembe benide konuşacaklar
kızlar tüm istedikleri testleri britişe gönderin ve tüm yaşadıklarınızı söyleyin bilgileri artsın sizin hakınızda

Ben de 10 yildir bu kulupteyim ve birgun donasyonum olacak diye hep sizleri takip ettim..
Gelelim durumuma..
HiT ismini 6 sene once duydugumda donasyonumu ona yaptiracgm demistim ve sonrasinda olumsuz yorum okusam bile vardir bir hayir diye dönmedim,nitekim yasim 37 ve 3,5 yillik evliyim, 2001den beri de donasyon teshisiyle yasiyorum,
Nitekim 23 ocakta HiT'te 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi ilk tedavim, 8.gun kanda 48 cikti, 10.gun 39 cikti, 13.gun ise 5.89 ve kaybettim..
Transfer rahime 6mm ile nakledildi ama 4.gunu 10mm olmustu rahmim,yani sebebini neye baglamaliyiz bilmiyorum,hem bu konuda tecrubeniz bilginiz varsa paylasmanizi rica ediyorum hem de 2 adet dondurulmusum var, hit vucutta hormonlar varken tekrar hemen baslanmasini tavsiye ediyorm demis,ama sizin bu konudaki dusunceleriniz neler arkadaslar,beklenmeli mi baslanmali mi..
Evet ilk olsa bile cok uzuldum, zaten hazir degildim ki onun sahane gulusune,yumuk yumuk ellerine, dissiz agziyla beni gorunce gulusune, geceleri uyandirmasina dedim,ama icten demedim,icim kan aglamakta.. hepsinin sonuna hayir yalan,seni sevmedigim yalan diyip duruyorum..
Deferli gorusleriniz icin smdiden Allah razı olsun,gonlunuzce olsun..
çok geçmiş olsun arkadaşım üzülme allah büyük hepimiz burada az yukarı az aşağı aynı şeyleri yaşadık
6 mm dedin rahim kalınlığı olmuş transfer sırasında bunu sana halilmi dedi?
çünkü unutma halil her zaman 3-4 mm aşağı ölçü diyorki kardeşine müşteri kakalasın o fizik tedavisine
bir beni başlardan oku görürsün neler yaşadım halilde
4 defa denedim o adamda

Karar veren arkadaslarim hayirli ugurlu olsun i sallah.
Zaza indirim ekibine beni de ekler misin.
% 10 15 guzel indirim. Ben firdevsten yana kayiyordum ama maddiyat da onemliydi bu kararda.indirim olursa british i tercih ederim. Damlanin tel no not aldim ben de arayacağım fakat indirim listesi de guzel bir destek olur

Ben de 10 yildir bu kulupteyim ve birgun donasyonum olacak diye hep sizleri takip ettim..
Gelelim durumuma..
HiT ismini 6 sene once duydugumda donasyonumu ona yaptiracgm demistim ve sonrasinda olumsuz yorum okusam bile vardir bir hayir diye dönmedim,nitekim yasim 37 ve 3,5 yillik evliyim, 2001den beri de donasyon teshisiyle yasiyorum,
Nitekim 23 ocakta HiT'te 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi ilk tedavim, 8.gun kanda 48 cikti, 10.gun 39 cikti, 13.gun ise 5.89 ve kaybettim..
Transfer rahime 6mm ile nakledildi ama 4.gunu 10mm olmustu rahmim,yani sebebini neye baglamaliyiz bilmiyorum,hem bu konuda tecrubeniz bilginiz varsa paylasmanizi rica ediyorum hem de 2 adet dondurulmusum var, hit vucutta hormonlar varken tekrar hemen baslanmasini tavsiye ediyorm demis,ama sizin bu konudaki dusunceleriniz neler arkadaslar,beklenmeli mi baslanmali mi..
Evet ilk olsa bile cok uzuldum, zaten hazir degildim ki onun sahane gulusune,yumuk yumuk ellerine, dissiz agziyla beni gorunce gulusune, geceleri uyandirmasina dedim,ama icten demedim,icim kan aglamakta.. hepsinin sonuna hayir yalan,seni sevmedigim yalan diyip duruyorum..
Deferli gorusleriniz icin smdiden Allah razı olsun,gonlunuzce olsun..
Merhaba arkadaşım
Çok geçmiş olsun. Bence hiç bekleme hemen 2. Ye başla derim. Ben de HIT te yaptırdım pozitif aldım umarım sağlıklı devam eder. Şansın bol olsun.

Karar veren arkadaslarim hayirli ugurlu olsun i sallah.
Zaza indirim ekibine beni de ekler misin.
% 10 15 guzel indirim. Ben firdevsten yana kayiyordum ama maddiyat da onemliydi bu kararda.indirim olursa british i tercih ederim. Damlanin tel no not aldim ben de arayacağım fakat indirim listesi de guzel bir destek olur
Damlayı ararken kadınlar klübünden de bilicek ve indiriminide iste

Başladım ben kızlar kanları verdim cuma rahim filmi çekilecek sonra ilaç başlayacak sonra da işlem kısmetse.
British e güvendik bakalım %15 gibi bir indirim ile devam etcez.

Başladım ben kızlar kanları verdim cuma rahim filmi çekilecek sonra ilaç başlayacak sonra da işlem kısmetse.
British e güvendik bakalım %15 gibi bir indirim ile devam etcez.
Süper bende adetimi bekliyorum
Bir denemelik tedavim olucak estrofemle rahim içine bakıcaz sonra asıl tedavim başlıycak inşallah

çok geçmiş olsun arkadaşım üzülme allah büyük hepimiz burada az yukarı az aşağı aynı şeyleri yaşadık
6 mm dedin rahim kalınlığı olmuş transfer sırasında bunu sana halilmi dedi?
çünkü unutma halil her zaman 3-4 mm aşağı ölçü diyorki kardeşine müşteri kakalasın o fizik tedavisine
bir beni başlardan oku görürsün neler yaşadım halilde
4 defa denedim o adamda
Evet sevgili zaza Hit dedi rahmin 5.5mm diye,ve aynen kardesine fizik tedaviye gonderdi..
Ise yaramadi evet,bu arada tum yasadiklarini hep okudum,tekrardan gecmisler olsun Zaza74,
Benim smdi 2 adet dondurulmuş embriyo var Hit,mecburen kullancaz, sence adet olunca ara vermeden baslanmali mi yoksa ne kadar beklenmeli?
Eger yine olmazsa senin gibi bristishe gidelim degil mi..

Merhaba arkadaşım
Çok geçmiş olsun. Bence hiç bekleme hemen 2. Ye başla derim. Ben de HIT te yaptırdım pozitif aldım umarım sağlıklı devam eder. Şansın bol olsun.
Teşekkür ederim ve cok hayirli olsun insAllah, bu arada ilkinde mi pozitif oldu,daha once denemeniz oldu mu,olduysa yenisine baslarken ne kadar ara verdiniz,ben ara vermeli miyim yoksa negatifin pesine tekrar mi baslamaliyim..?

Evet sevgili zaza Hit dedi rahmin 5.5mm diye,ve aynen kardesine fizik tedaviye gonderdi..
Ise yaramadi evet,bu arada tum yasadiklarini hep okudum,tekrardan gecmisler olsun Zaza74,
Benim smdi 2 adet dondurulmuş embriyo var Hit,mecburen kullancaz, sence adet olunca ara vermeden baslanmali mi yoksa ne kadar beklenmeli?
Eger yine olmazsa senin gibi bristishe gidelim degil mi..
Ayy inşAllah 2 adet dondurulmuş embriyoların sana sım sıkı tutunur ve ikizlerin annesi olursun ve çektiyin acıları unutursun canım kardeşim

Teşekkür ederim ve cok hayirli olsun insAllah, bu arada ilkinde mi pozitif oldu,daha once denemeniz oldu mu,olduysa yenisine baslarken ne kadar ara verdiniz,ben ara vermeli miyim yoksa negatifin pesine tekrar mi baslamaliyim..?
Dondurulmuşların transferine para verme
Halil ücretsiz transferler yapmış biliyorum
Damarını tut ve paran yok söyle

Ama benim aeastirdigimda ideal rahim kalunligi.9.11mm olmaliymis ve rahim ici filmi neden cekiyorsunuz anlamadim

Hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.sağlıkla umarım kucağınıza alırsınız. Ve tabiki benim için de dua istiyorum sizden.. çarşamba günü doğum olacak sağlıkla gelir inş kızım. Bu arada arkadaşlar 8.gün değerim 700 küsürlerdeydi ama tek gebelik oluştu. İkiz veya üçüz ya da tekiz her neyse gebeliğiniz umarım sağlıkla devam eder. Hamilelik yolunda annelik yolunda emek sarfeden tüm arkadaşlar umudunuzu asla kaybetmeyin..kötü düşünceleri kafanızdan atın . Bana da dua etmeyi unutmayın:)) doğumdan sonraki düşüncelerimi de paylaşacağım en kısa zamanda..
Allah yardımcın olsun canım hepimize dua et doğum yaparken edilen dualar kabul olurmuş inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım sen de kolayca kızına kavuş inşallah

Back
X