her ne karar versen yolun açık olsun canımKızlar Brithis benden de i,stedi kan sayımları rahim filmi, eşimden sperm analizi herşey istenildi.
Bu hafta bütün testler yapılacak sonuçlar alınacak. Sonra karar verilecek.
inşallah gülümYumurta büyütme başlayacak Zaza, sonra 5. günde donduralacaklar, Şubatın sonu gibi dondurulmuş olurlar.....Bende Şubatın 17-18 i gibi adet olurum..Martın 10-11 gibi bir aksilik olmazsa transfer olur sanırım..
Ayy hadi inşallah bir aksilik olmasın kuzum, sırayla anne olucaz inşallah.. Donosyan hamileleri, anneleri topiğimi kursak sonrasında :)inşallah gülüm
güzel sonucunla güzel kapılar aç bizede
her halde bir aksilik çıkmasa ardındanda ben geliyorum
Direk Murat Bey e mi soruyorsun zaza..Benimde 3 katman sıkıntım var..kızoşlar her perşembe britişte 40 doktorun ve bilim adamların tartışması oluyor zor vakaları üzerinde her ne probleminiz varsa sorun
mesela benim miyom amelyatı sonrası ve histeroskopi sonrası rahim içi estrofem tedavisi sırasında sıvı biriktiriyor onu sorucam
hepimizin yaramıza merhem bulunsun inşallah
ben damlaya yazdım istersin hem murat beye hem damlaya yaz az para harcamıyoruz işin başından problemlerimize çare bulsunlarDirek Murat Bey e mi soruyorsun zaza..Benimde 3 katman sıkıntım var..
Dna yapılmadı hic bir sorun yok deniliyor sasirdim artik ya rabbim yardımcınız olsunEnnur cum senin sorunun neydi..Rahim iyi takip edildimi..Eşinin spermleri ne dna hasar testi yaptırdınmı..Neden olmuyormuş, açıklama yaptılarmı ?
Evet yumurta donasyonuYumurta donasyonumuydu cnm?
Ne dönüşü hayirlisi dediler tmm sizler indirimden bahsediyorsunuz banada bilgi verirseniz sevinirimenurelif hoşgeldin aramıza
rahim içi sorunun yok inşallah
benim sana tavsiyem iyi bir doktor takibinde ol iyice seni araştırsın hem imunoloji hem rahimi hem hormonlarını
kıbrısta en iyi ekip britişte bahçecinin hastanesi hem güçlü ekip hem yeni teknolojileri
nerede yaşıyorsun
negativ alınca hiç dönüş yaptılarmı sana sorunun ne diye
Ne kadarki canim benim cok pahalı bir işlem bunlarEnnurelif gecmis olsun .cabuk kavusursun insallah yavruna. British icin indirim talep ediyiruz. Sen de mesaj at durumunu belirt. Indirim iste
Size ne kadar dediler canimNe kadarki canim benim cok pahalı bir işlem bunlar
Hep beraber indirim isteyelim ne kadar indirim yaparlar ki acabaBana 5500 euro dediler ama indirim talep edecegim. Insallah hayirlisi olur
Mavi seni senkronize etmiyorlar mı donörle? Neden embriyolarını dondurup sonra transfer yapacaklar?Yumurta büyütme başlayacak Zaza, sonra 5. günde donduralacaklar, Şubatın sonu gibi dondurulmuş olurlar.....Bende Şubatın 17-18 i gibi adet olurum..Martın 10-11 gibi bir aksilik olmazsa transfer olur sanırım..
Donmuş Transferini uygun gördüler canım..Doğal Siklusumu bozmadılar..Ama bana genelde öyle yaptıklarını söylediler..Mavi seni senkronize etmiyorlar mı donörle? Neden embriyolarını dondurup sonra transfer yapacaklar?
Zellita hayırlı uğurlu olsun, hep beraber başarıcaz :)Ben de British ten yuzde 15 indirim aldim ve karar verdik. Haziran da yolcuyuz nasip olursa. Otel ve ucak konusunda ne dusuwnuyorsunuz. Benim yaza denk gelecegi icin biraz pahali olacak sanirim. Yoksa onlarin da paket fiyatları var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?