Zellita hayırlı uğurlu olsun, hep beraber başarıcaz :)

5500 Euro üzerinden % 15 indirim değil mi,yanlış anlamadım.Sibel Hanım size indirim yapacağız dedi ben hiç girmedim o konuya eşime bırakacağım ona göre konuşur en azından .Zira bu konularda çok kötüyüm,genelde konuşmak istediğimde indirim yerine bindirim yapılır bana :)

Bu sayfada en kıdemliniz benim sanırım ama bdn adım listede yok hamile kalanlar
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım, darısı başıma

-))) allah seni güldürsün
sibel hanıma deki kadınlar klübünden her kes indirim yapmısınız bende istiyorum yani 4675 eu

Öylemi ay bilemedim ya doktorum önerdi benimde.Kendisiyle henüz görüşmedim.Peki hamile kalan hiçmi arkadaş yok memnun olan...Ona göre doktorumla görüşücem olmadı.British de karar kılmıştım aslında

canıııııım nasılsın özletin kendini
bebiş nasıl
Selam canımmm, biz iyiyiz çok şükür 5 ayımız bitti .. heyecanlıyız, mide bulantım olmadı ama gaz sancım çok oda mide küçültme ameliyatından ötürü sindirimim kolay olmuyor ama buna rağmen 5 kg aldım, bide 30 haftaya kadar progestron iğneye ve kan sulandırıcı iğneye devam edicez oda gaz yapıyormuş... yinede hamd olsun Allahıma bu günleri gösterdi... Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayallerimiz gerçek olsun, dualarım sizlerle

Mucizeistiyorum seni tabiki biliyorum canim ama aklima gelmemis.kusura bakma.Bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah. Hangi merkezde yaptirmistin. Utanarak sordum ama :)

Ben halilden ilk düşük yaparken prof aydan biri doktorum ankarada beni takip ediyordu ve oda bana berk angünü tavsiye etti olumsuz tedavilerini tam bu sayfanın başlarından oku ve kararını ver

amiiin canım allahım sanada kolay taşımanı sağlasın ve zamanı gelince bebişine kavuştursun
sende çok çektin bu yolda

Arkadaşlar merhaba yeniden Berk Aygün hakkında ne dersiniz?Dünya tüp bebek te?yaptıran hamiş kalan varmı?
Merhaba, uzun süredir yazıları okuyorum ama yazmıyorum. Sana cevap yazmak istedim. Ağustos ayında doktorumun tavsiyesi ile Berk Aygün'e gittim. Bir kaç aksilik oldu nedense hep o aksilikler bizi buldu sonuç negatif oldu. İkinci deneme için indirim istedik. sanırım 250euro civarına bindirim yaptılar. Ben açıkçası önermiyorum.

Allahım iyiki varsınız kızlar açık açık yazıyorsunuz ve bilgilendiriyorsunuz bizi
Allah seninde yüzünü bu yolda güldürsün
Keşke britishle ilgilide yorumlar gelseydi
Mutlu olurduk

Delficim senin olumsuzluğunu nasıl cevaplandırdı berk bey?
Rahim kalınlığı kaçtı transfer öncesi?
Eşinin soerminde problem varmıydı?
Lütven biraz detaylı yazarmısın bizde kendimize bir yol çizelim

Cnm aksilikler neydi ki? birde bizim sperm donasyon olucak olursa.

canım zazacım özür ne demek estagfurrullah senin bilgilerin her zaman yol gösteriyor bize

Kızlar rahim filmi çektirdim. Doktor kanalların açık rahim ağzında geniş dedi embriyo kolay yerleştirilir dedi.
Brithis deki hemşireye gönderdim bakalım onlar ne diyecek. Bütün sonuçlar çıktı eşiminde benimde şimdi Bristihsdeki hemşire Emine den haber bekliyoruz.

gözün aydın canım her şey güzel gidiyor maşallah
eşinin spermi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…