Merhaba.. ben yaptırdım MAYIS 2017 de.. sonuç negatif.. 3 embriyo konuldu ve donmuşun da yok dediler.. tekrar yaptırmaya kalksam tercih etmem..Arkadaşlar merhaba yeniden Berk Aygün hakkında ne dersiniz?Dünya tüp bebek te?yaptıran hamiş kalan varmı?
Zellita hayırlı uğurlu olsun, hep beraber başarıcaz :)
Ben çareyi kefir içmekte buldumKızlar bana kayısı da fayda etmiyorum 3 gündür sabahları kayısı yiyorum ama kabizim hala ne yapacam
Bu sayfada en kıdemliniz benim sanırım ama bdn adım listede yok hamile kalanlarGebe arkadaslar:
Canimbenim: British (zehra hanim)
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Bebekim : Hit
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: ?
Snglayz: gyno life :)
Nazende: Hit :)
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British(?)
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British/Hit
Zy2009:gyno life
Morkanatlarim:Yakindogu tup
Tuannakb: ?
Manolyababy: ?
Yasamayananlamaz: ?
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım, darısı başımaHamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.sağlıkla umarım kucağınıza alırsınız. Ve tabiki benim için de dua istiyorum sizden.. çarşamba günü doğum olacak sağlıkla gelir inş kızım. Bu arada arkadaşlar 8.gün değerim 700 küsürlerdeydi ama tek gebelik oluştu. İkiz veya üçüz ya da tekiz her neyse gebeliğiniz umarım sağlıkla devam eder. Hamilelik yolunda annelik yolunda emek sarfeden tüm arkadaşlar umudunuzu asla kaybetmeyin..kötü düşünceleri kafanızdan atın . Bana da dua etmeyi unutmayın:)) doğumdan sonraki düşüncelerimi de paylaşacağım en kısa zamanda..
-))) allah seni güldürsün5500 Euro üzerinden % 15 indirim değil mi,yanlış anlamadım.Sibel Hanım size indirim yapacağız dedi ben hiç girmedim o konuya eşime bırakacağım ona göre konuşur en azından .Zira bu konularda çok kötüyüm,genelde konuşmak istediğimde indirim yerine bindirim yapılır bana :)
canıııııım nasılsın özletin kendiniBen çareyi kefir içmekte buldum
ÖylemiOnunda olumludan çok olumsuzları var
hata burda masum80 ilk donasyonu berk beyde yaptırdı 3 günlük transfer etmiş ve sonuç negativ sonucu boş ver adama ulaşmak zor olmuş olumsuz olunca
sonra akşam kıza dönmül alkolü masumun dediğini söylüyorum ŞANSIZLIK DEMİŞ YENİDEN BAŞLAMAYADA 500 eu indirim yapmış
Selam canımmm, biz iyiyiz çok şükür 5 ayımız bitti .. heyecanlıyız, mide bulantım olmadı ama gaz sancım çok oda mide küçültme ameliyatından ötürü sindirimim kolay olmuyor ama buna rağmen 5 kg aldım, bide 30 haftaya kadar progestron iğneye ve kan sulandırıcı iğneye devam edicez oda gaz yapıyormuş... yinede hamd olsun Allahıma bu günleri gösterdi... Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayallerimiz gerçek olsun, dualarım sizlerlecanıııııım nasılsın özletin kendini
bebiş nasıl
Nasıl yani kuru sabitleme ben anlamadımArkadaşlar indirim yaptırmanız çok güzel tabiki, ama anlaşmanızda kuru sabitlemeyi unutmayın hatta kur ile ilgili yazı isteyin
Ben halilden ilk düşük yaparken prof aydan biri doktorum ankarada beni takip ediyordu ve oda bana berk angünü tavsiye etti olumsuz tedavilerini tam bu sayfanın başlarından oku ve kararını verÖylemiay bilemedim ya doktorum önerdi benimde.Kendisiyle henüz görüşmedim.Peki hamile kalan hiçmi arkadaş yok memnun olan...Ona göre doktorumla görüşücem olmadı.British de karar kılmıştım aslında
amiiin canım allahım sanada kolay taşımanı sağlasın ve zamanı gelince bebişine kavuştursunSelam canımmm, biz iyiyiz çok şükür 5 ayımız bitti .. heyecanlıyız, mide bulantım olmadı ama gaz sancım çok oda mide küçültme ameliyatından ötürü sindirimim kolay olmuyor ama buna rağmen 5 kg aldım, bide 30 haftaya kadar progestron iğneye ve kan sulandırıcı iğneye devam edicez oda gaz yapıyormuş... yinede hamd olsun Allahıma bu günleri gösterdi... Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayallerimiz gerçek olsun, dualarım sizlerle
Merhaba, uzun süredir yazıları okuyorum ama yazmıyorum. Sana cevap yazmak istedim. Ağustos ayında doktorumun tavsiyesi ile Berk Aygün'e gittim. Bir kaç aksilik oldu nedense hep o aksilikler bizi buldu sonuç negatif oldu. İkinci deneme için indirim istedik. sanırım 250euro civarına bindirim yaptılar. Ben açıkçası önermiyorum.Arkadaşlar merhaba yeniden Berk Aygün hakkında ne dersiniz?Dünya tüp bebek te?yaptıran hamiş kalan varmı?
Allahım iyiki varsınız kızlar açık açık yazıyorsunuz ve bilgilendiriyorsunuz biziMerhaba, uzun süredir yazıları okuyorum ama yazmıyorum. Sana cevap yazmak istedim. Ağustos ayında doktorumun tavsiyesi ile Berk Aygün'e gittim. Bir kaç aksilik oldu nedense hep o aksilikler bizi buldu sonuç negatif oldu. İkinci deneme için indirim istedik. sanırım 250euro civarına bindirim yaptılar. Ben açıkçası önermiyorum.
Cnm aksilikler neydi ki? birde bizim sperm donasyon olucak olursa.Merhaba, uzun süredir yazıları okuyorum ama yazmıyorum. Sana cevap yazmak istedim. Ağustos ayında doktorumun tavsiyesi ile Berk Aygün'e gittim. Bir kaç aksilik oldu nedense hep o aksilikler bizi buldu sonuç negatif oldu. İkinci deneme için indirim istedik. sanırım 250euro civarına bindirim yaptılar. Ben açıkçası önermiyorum.
canım zazacım özür ne demek estagfurrullah senin bilgilerin her zaman yol gösteriyor bizecanım kafanı karıştırdıysam özür dilerim ama ben ve benim gibi çekenler gibi çekmeyesiniz diye yazıyorum
rabbim yüzünü güldürsün ol desin bu işe her nerede yaptırsan
rabbim doğal yoldan versin inşallah nasılki hazreti Meryeme insan eli dokunmadan veren rabbim
gözün aydın canım her şey güzel gidiyor maşallahKızlar rahim filmi çektirdim. Doktor kanalların açık rahim ağzında geniş dedi embriyo kolay yerleştirilir dedi.
Brithis deki hemşireye gönderdim bakalım onlar ne diyecek. Bütün sonuçlar çıktı eşiminde benimde şimdi Bristihsdeki hemşire Emine den haber bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?