gözün aydın canım her şey güzel gidiyor maşallah
eşinin spermi nasıl
süperÇok saol canım inş. bir sıkıntı olmadan hallderiz. Eşimin sper sayısı oldukça fazla çıktı :)
süper
benim eşimin hem sayı az hemde morfolojisi 0 veya 1
amin canım
Anladım canım ilaçla falan düzelmiyor mu ?
Benim eşimin iyi çıktı bakalım inş. embriyolar da bana tutunur ve ilk seferde tutar..
Allah yardım etsin hepimize,
amin canım
ilaç vermezmiyim ne desen her şey var evde 2 çeşit antioksidant folik asit argilerin
az önce eylem hanımla konuştum britişten adet olduğumu söyledim ve bu ay sonrası beni donörle senkrizasyon yapmasını söyledim
istanbuldaymış pazartesi dönüp bana bir kaç vaka söyliycek
dedim donörün fotorafınıda görseydim dedi yabancı olsa çocukluk fotorafını atarım-))
ZY Rahim ağzı genişse hamilelikte dikkat canım..Hamile kadığın da mutlaka doktoruna söyle, ilerleyen dönemler tedbir alsınlar..Bana Tüp bebek doktorum söylemişti, rahim ağzın biraz geniş hamile kalırsan hatırlat dikelim dedi ...O günleri göremedim henüz ama inşallah gün gelir söylerim :)Kızlar rahim filmi çektirdim. Doktor kanalların açık rahim ağzında geniş dedi embriyo kolay yerleştirilir dedi.
Brithis deki hemşireye gönderdim bakalım onlar ne diyecek. Bütün sonuçlar çıktı eşiminde benimde şimdi Bristihsdeki hemşire Emine den haber bekliyoruz.
ZY Rahim ağzı genişse hamilelikte dikkat canım..Hamile kadığın da mutlaka doktoruna söyle, ilerleyen dönemler tedbir alsınlar..Bana Tüp bebek doktorum söylemişti, rahim ağzın biraz geniş hamile kalırsan hatırlat dikelim dedi ...O günleri göremedim henüz ama inşallah gün gelir söylerim :)
donör koordinatöri eylem hm değilmi:) ben görmek istedim sürekli aklıma gelir yüzü, o beni ben onu bilmeyim :)
Banada yazdı şimdi donör koordinatörü Emine hanım en geç pazartesi sonuçlar ile ilgili dönüş yapacak. Sonra plana alınacak bakalım.
Zazacım sanırım bir kaç donor koordinatörü var, benim ki de Emine Hnm...donör koordinatöri eylem hm değilmi
donör koordinatöri eylem hm değilmi
Evet bende Emine hnm ve Sibel hnm la konuşuyorum...Valla bana mail atan Emine Gonca KIZIL altında donör koordinaörü yazıyor.
Birde Sibel hanım var da o da idari koordinaötr
benimkiler damla ve eylemValla bana mail atan Emine Gonca KIZIL altında donör koordinaörü yazıyor.
Birde Sibel hanım var da o da idari koordinaötr
ozaman donörde bir sıkıntı varKızlar şimdi rahim normal sperm normal olunca tutmadığı zaman sebep olarak ne gösteriyorlar.
ozaman donörde bir sıkıntı var
inşallah bebişlerine kavuşursunİnş, donörler iyi olur. Çünkü rahime iyi dediler, spermede iyi dediler. İnş. donörde iyi çıkar
Selam.. benim de herşeyim iyi idi ama sonuç negatif oldu .. açıklama yapamıyorlar tutmayınca tutmuyor kısmet değilmiş deniyor..Kızlar şimdi rahim normal sperm normal olunca tutmadığı zaman sebep olarak ne gösteriyorlar.
Selam.. benim de herşeyim iyi idi ama sonuç negatif oldu .. açıklama yapamıyorlar tutmayınca tutmuyor kısmet değilmiş deniyor..
Dünya Tüp Bebek.. Berk Angün'deSiz hangi hastane de yaptırdınız ?
Dünya Tüp Bebek.. Berk Angün'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?