- 6 Nisan 2017
- 511
- 572
- 23
bence guzel secim benimde orda oldu ucak yolculugu bile yaptim ayni gun rahat ol yorgun ol bismillah cek transferde ve havuc suyu ic transferden hemen sonra allaha birak allah tutturuyo o ol desin hemen olur hayirli olsun kardesim british iyi guzelCanım kardeşim çok şükür haberini aldık
Kızların senin bahtının tacı llsun
Rabbim sizi ayırmasın
Güzel yazılarını yazsın
Canım haberin var kararım britişe bana ne tavsiyen ola bilir?
Sende britişte muradına erdin
Canım hiç bişi hissetmiyorum açıkçası, sabah tuvalete kalktığımda midem bulanıyor ama gelip Yatıncaya kadar. Aşerme de yok. Ama malesef iştahım açık çok korkuyorum 1000 kilo olcam :)Artemissi sen nasilsin bebek nasıl, nasıl gidiyor hamilelik?
İyi canım 9. Haftadayız sanırım :) kabızlık sorunu çok olmaya başladı. Kayısı ilaç kefir işe yaramıyor şimdi zeytinyağı iç dedi doktorum ona başladım :)
Nasıl geçmiş zaman 9. Haftada demek maşallah canim..Kabizlik için zararı olmayan ilaçlar var duyduğum, zorda kalınca kullanıyor gebeler, cok zorlamasın seni kabızlık ... Çok kilolu değilsen şeker riskinde çok yoksa kiloyu dert etme bence, doğumdan sonra verirsin bence, uykusuz gecelerde:)Canım hiç bişi hissetmiyorum açıkçası, sabah tuvalete kalktığımda midem bulanıyor ama gelip Yatıncaya kadar. Aşerme de yok. Ama malesef iştahım açık çok korkuyorum 1000 kilo olcam :)
Sabah aç karnına sıcak ballı su da iyi geliyor kabızlığaİyi canım 9. Haftadayız sanırım :) kabızlık sorunu çok olmaya başladı. Kayısı ilaç kefir işe yaramıyor şimdi zeytinyağı iç dedi doktorum ona başladım :)
mavi geçen unutum sana söylemeyi eylem hanımla konuşurken 3 çizgiyi sordum dedi boş şeydiNasıl geçmiş zaman 9. Haftada demek maşallah canim..Kabizlik için zararı olmayan ilaçlar var duyduğum, zorda kalınca kullanıyor gebeler, cok zorlamasın seni kabızlık ... Çok kilolu değilsen şeker riskinde çok yoksa kiloyu dert etme bence, doğumdan sonra verirsin bence, uykusuz gecelerde:)
British zehra dr. CanımMucizeistiyorum seni tabiki biliyorum canim ama aklima gelmemis.kusura bakma.Bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah. Hangi merkezde yaptirmistin. Utanarak sordum ama :)
Diyelim ki 5500 Eur ile anlaştınız şuanda kur 4, 6778 felan yani 25.727,00 TL yapıyor kur artarsa yani 4, 7500 oldu diyelim 26.125,00 TL yapıyor Kuru sabitlerseniz artıştan zarar görmezsiniz yada hemen eur alıp kenara koyarsınız yine zarar görmessiniz tabi tam tersi kur düşebilirde ana ben o riske girmemNasıl yani kuru sabitleme ben anlamadım
Evet canım tam 13 sene olmadığım tedavi kalmadı, kalbinizi temiz tutun ve olacağına inanınamiiin canım allahım sanada kolay taşımanı sağlasın ve zamanı gelince bebişine kavuştursun
sende çok çektin bu yolda
Aaa güzel haber Zaza cım, nasıl moral oldun.. :) Murat Bey de, burda ki doktorumda öyle demişti..Şans düşüyormuş ama olur dediler...İnşallah inşallah kuzumm....Bende sırf kan dolaşımı artsın, rahim beslensin diye günde 3 litre su içiyorum, tuvalate yetişemez oldum....Gelsin bebişler :) Allah hepimize nasip etsin....mavi geçen unutum sana söylemeyi eylem hanımla konuşurken 3 çizgiyi sordum dedi boş şeydi
3 çizgisi oluşmayan baya kadınlarımız gebe kaldı
bak görürsün sende hamile kalıcaksın inşallah
Mucize transferden önce rahimini tekrar kontrol etmişlermiydi. Acaba uygun bulmadıkları oluyor mu, merak ediyorum ?Evet canım tam 13 sene olmadığım tedavi kalmadı, kalbinizi temiz tutun ve olacağına inanın
Evet canım kontrol edildi 13 mm oldu, iki ay önce yapışıklıklar açılmıştı ve tekrarlayan yapışıklık yoktu 3 çizgi olmuştu sıkıntı yoktuMucize transferden önce rahimini tekrar kontrol etmişlermiydi. Acaba uygun bulmadıkları oluyor mu, merak ediyorum ?
Çok iyi en azında aklımızda şüphe kalmaz...Birde siz orda nerede kaldınız nasıldı...Temiz ve eli ayağı biraz düzgün bir yer olsa yeter bize..Tabi bide kliniğe uzak olmasın...Evet canım kontrol edildi 13 mm oldu, iki ay önce yapışıklıklar açılmıştı ve tekrarlayan yapışıklık yoktu 3 çizgi olmuştu sıkıntı yoktu
Çok iyi en azında aklımızda şüphe kalmaz...Birde siz orda nerede kaldınız nasıldı...Temiz ve eli ayağı biraz düzgün bir yer olsa yeter bize..Tabi bide kliniğe uzak olmasın...
canım 2 ay önce yazmışın yapışıklığı açtın diye senin hamilelik kaç ay oldukiEvet canım kontrol edildi 13 mm oldu, iki ay önce yapışıklıklar açılmıştı ve tekrarlayan yapışıklık yoktu 3 çizgi olmuştu sıkıntı yoktu
Transferden 2 ay önce demek istedim canım şuanda 5 aylık olduk çok şükürcanım 2 ay önce yazmışın yapışıklığı açtın diye senin hamilelik kaç ay olduki
3. donasyonumda gidiş dönüş yaptım günü birlik kalmadım. Bundan öncekinde merit parkta otelde kaldım 7 gün hemde tatil amaçlı olsun istedikÇok iyi en azında aklımızda şüphe kalmaz...Birde siz orda nerede kaldınız nasıldı...Temiz ve eli ayağı biraz düzgün bir yer olsa yeter bize..Tabi bide kliniğe uzak olmasın...
-)) bende baya geçti biliyorumdaTransferden 2 ay önce demek istedim canım şuanda 5 aylık olduk çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?