bence guzel secim benimde orda oldu ucak yolculugu bile yaptim ayni gun rahat ol yorgun ol bismillah cek transferde ve havuc suyu ic transferden hemen sonra allaha birak allah tutturuyo o ol desin hemen olur hayirli olsun kardesim british iyi guzel

Artemissi sen nasilsin bebek nasıl, nasıl gidiyor hamilelik?
Canım hiç bişi hissetmiyorum açıkçası, sabah tuvalete kalktığımda midem bulanıyor ama gelip Yatıncaya kadar. Aşerme de yok. Ama malesef iştahım açık çok korkuyorum 1000 kilo olcam :)

İyi canım 9. Haftadayız sanırım :) kabızlık sorunu çok olmaya başladı. Kayısı ilaç kefir işe yaramıyor şimdi zeytinyağı iç dedi doktorum ona başladım :)
Canım hiç bişi hissetmiyorum açıkçası, sabah tuvalete kalktığımda midem bulanıyor ama gelip Yatıncaya kadar. Aşerme de yok. Ama malesef iştahım açık çok korkuyorum 1000 kilo olcam :)
Nasıl geçmiş zaman 9. Haftada demek maşallah canim..Kabizlik için zararı olmayan ilaçlar var duyduğum, zorda kalınca kullanıyor gebeler, cok zorlamasın seni kabızlık ... Çok kilolu değilsen şeker riskinde çok yoksa kiloyu dert etme bence, doğumdan sonra verirsin bence, uykusuz gecelerde:)

Teşekkür ederim arkadaşlar. Kızlar merak ettiğim bişiy var.gebe kalınca iğne yada ilaç kullanıyor muyuz? Kullanıyorsak nezamana kadar?

Kızlar güzel haberi olanları Doğum yapanları tebrik ediyorum. Darısı bizlere inş.

Bende kan sonuçlarını british e gönderdim yarın cevap gelecek. İnş güzel şeyler olur.
Buradaki doktor rahim kalınlığı iyi sadece duvar ince oda ilaçla düzelir dedi. Eşimin spermi de çok iyi. İnş donörün yumurtasi da iyidir ve ilk seferde tutar. Allah’ım emeklerimizi hayallerimi umutlarıöızı boşa çıkarmasın. Hayırlısıyla nasip olur hepimize..

mavi geçen unutum sana söylemeyi eylem hanımla konuşurken 3 çizgiyi sordum dedi boş şeydi
3 çizgisi oluşmayan baya kadınlarımız gebe kaldı
bak görürsün sende hamile kalıcaksın inşallah

Nasıl yani kuru sabitleme ben anlamadım
Diyelim ki 5500 Eur ile anlaştınız şuanda kur 4, 6778 felan yani 25.727,00 TL yapıyor kur artarsa yani 4, 7500 oldu diyelim 26.125,00 TL yapıyor Kuru sabitlerseniz artıştan zarar görmezsiniz yada hemen eur alıp kenara koyarsınız yine zarar görmessiniz tabi tam tersi kur düşebilirde ana ben o riske girmem

mavi geçen unutum sana söylemeyi eylem hanımla konuşurken 3 çizgiyi sordum dedi boş şeydi
3 çizgisi oluşmayan baya kadınlarımız gebe kaldı
bak görürsün sende hamile kalıcaksın inşallah
Aaa güzel haber Zaza cım, nasıl moral oldun.. :) Murat Bey de, burda ki doktorumda öyle demişti..Şans düşüyormuş ama olur dediler...İnşallah inşallah kuzumm....Bende sırf kan dolaşımı artsın, rahim beslensin diye günde 3 litre su içiyorum, tuvalate yetişemez oldum....Gelsin bebişler :) Allah hepimize nasip etsin....

Kızlar Bahçeci ve Brithis ile ilgili gelişmelerden haberi olan var mı ? Bristhis sitesine bahçeci yazmış eskiden yazılı değil di?

Evet canım kontrol edildi 13 mm oldu, iki ay önce yapışıklıklar açılmıştı ve tekrarlayan yapışıklık yoktu 3 çizgi olmuştu sıkıntı yoktu
Çok iyi en azında aklımızda şüphe kalmaz...Birde siz orda nerede kaldınız nasıldı...Temiz ve eli ayağı biraz düzgün bir yer olsa yeter bize..Tabi bide kliniğe uzak olmasın...

Çok iyi en azında aklımızda şüphe kalmaz...Birde siz orda nerede kaldınız nasıldı...Temiz ve eli ayağı biraz düzgün bir yer olsa yeter bize..Tabi bide kliniğe uzak olmasın...
3. donasyonumda gidiş dönüş yaptım günü birlik kalmadım. Bundan öncekinde merit parkta otelde kaldım 7 gün hemde tatil amaçlı olsun istedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…