Ben yaptırdım demiştim daha önce Berk Angün' e ve negatif sonuç aldım.. 3 tane 3.gün embriyosu konuldu ve donmuşun yok dendi. sonuç da kimyasal gebelik. olmayışının açıklaması da yok yani.. tekrar aynı yere gitmeyi de düşünmüyorum kesinlikle...Dünya Tüp Bebek Berk Aygün e transfer yaptıran kızlar? Lütfen ses verin çok merak ediyorum yorumlarınızı.
Muamma geçmiş olsun, bol bol sağlıklı embriyoların olsun inşallah...Günaydın arkadaşlar dün işlem oldu yumiler toplandı. Merkez çok büyük değil ama yinede güzel, ilgi alaka üst seviyedeydi, bizim içinde laboratuvar iyi olsun yeterli. bugün kaç embriyo oluştu onu öğreneceğiz. Birde ödeme konusunda bize tolerans gösterdiler öyle para verilmeden işleme alınmama durumu yok. Hülasa şu ana kadar memnunuz. Klinik Gyno life bilmeyenler için tekrar yazayım..
Karanfil canım nasılsınInşallah iyi olursun canm kabızlık çok zor
inşallah hepimiz ard arda zilleri takıp göbek atıcaz güzel sonuçlarımızla-)Murat bey de ankara bahçecideki selen hanımı önermişti ama zaza fiyatının fazla olabileceğini söyledi yani napsam bilmiyorum çok kararsız kaldığımız bi dönem inşallah hayırlısıyla atlatırız
Sen sanırım bi ay sonra transfere gidiceksin dimi ben de nisanda gidebilicem galiba ya da belki sana yetişirim inşallah güzel sonuclar alırız hepimiz
ben hite 4 defa yaptırdım bir ilkinde kimyasal oldu ardından hepsi negativHiT'te ilk transferimdi ve ilk negatifimi aldim 5 subatta, ne yapsam diye sordugumda biraz dinlen nisan ayinda dondurulmus embriyoyu yapalim cvabini aldim,yani pesine baslamamamis oluyorum,umarim sorun olmaz..
Ayrica yumurta donasyonunda deneme sayisi cok olup cok negatifler oluyor mu arkadaslar?
ilk transfer olunan embriyolarının kalitesini ne söylediler yani 4aa 4 bb embriyolar ne kalitedeydi?Ben yumurta donasyonunu tek seferde ya da 2.seferde olur saniyormusum yillardir,
Transfer olunca hamile oldum sanip ona gore hayatimi duzenlemistim,CAKILDIM YERE! Ve simdi de ilki olmadiysa ayni yumurtanin dondurulmusu da olmaz diye dusunce yerlesti,nasil olsa olmaz diyip yaptircam sırf hakkimiz var diye ve negatifi bekleyip dr degistirip baska merkeze bakcaz, ilk seferde olmayip ayni yumurtalarin dondurulmuşu ile 2. de gebe kalaniniz var mi,bildiginiz ya da ?
bol bol şanslar arkadaşımGünaydın arkadaşlar dün işlem oldu yumiler toplandı. Merkez çok büyük değil ama yinede güzel, ilgi alaka üst seviyedeydi, bizim içinde laboratuvar iyi olsun yeterli. bugün kaç embriyo oluştu onu öğreneceğiz. Birde ödeme konusunda bize tolerans gösterdiler öyle para verilmeden işleme alınmama durumu yok. Hülasa şu ana kadar memnunuz. Klinik Gyno life bilmeyenler için tekrar yazayım..
Duruma göre 3.gün ya da 5.gün koyuyorlarmış.Ben 5.gün istediğimi söyledim.Gelişime göre bakıp değerlendiriyoruz dediler.Birde baya okudum herşeyi,her merkezin negativi de var pozitifide.Hayırlısıysa olur gözü ile bakıyorum.Ben yaptırdım demiştim daha önce Berk Angün' e ve negatif sonuç aldım.. 3 tane 3.gün embriyosu konuldu ve donmuşun yok dendi. sonuç da kimyasal gebelik. olmayışının açıklaması da yok yani.. tekrar aynı yere gitmeyi de düşünmüyorum kesinlikle...
canım halile öfkem okadar çok ki anlatamam onunçin od püskürtüyorum ismi geçerkenBen yumurta donasyonunu tek seferde ya da 2.seferde olur saniyormusum yillardir,
Transfer olunca hamile oldum sanip ona gore hayatimi duzenlemistim,CAKILDIM YERE! Ve simdi de ilki olmadiysa ayni yumurtanin dondurulmusu da olmaz diye dusunce yerlesti,nasil olsa olmaz diyip yaptircam sırf hakkimiz var diye ve negatifi bekleyip dr degistirip baska merkeze bakcaz, ilk seferde olmayip ayni yumurtalarin dondurulmuşu ile 2. de gebe kalaniniz var mi,bildiginiz ya da ?
Çok sağol inşallah hepimize gelsinbol bol şanslar arkadaşım
ikiz bebişler gelsin inşallah
İnşaallah çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinMuamma geçmiş olsun, bol bol sağlıklı embriyoların olsun inşallah...
Hayırlısı olsun..Duruma göre 3.gün ya da 5.gün koyuyorlarmış.Ben 5.gün istediğimi söyledim.Gelişime göre bakıp değerlendiriyoruz dediler.Birde baya okudum herşeyi,her merkezin negativi de var pozitifide.Hayırlısıysa olur gözü ile bakıyorum.
bir merkezki sürekli 3 günlük embriyo transfer ediyorsa demeki embriyolojı şartları iyi değil haberin olsunDuruma göre 3.gün ya da 5.gün koyuyorlarmış.Ben 5.gün istediğimi söyledim.Gelişime göre bakıp değerlendiriyoruz dediler.Birde baya okudum herşeyi,her merkezin negativi de var pozitifide.Hayırlısıysa olur gözü ile bakıyorum.
Ben de bu merkeze gitmeden önce çok araştırdım. Bu formu baştan sona okudum desem yeridir. Ama direk negatif aldım ve bir daha gitmem diyen biri ile karşılaşmadım. Şayet bu şekilde yaklaşım ile karşılaşmış olsaydım kafamda ciddi bir soru işareti oluşurdu. Ben merkezden pozitif sonuç almış kişiler ile buradan özelden de mesajlaştım ve onların olumlu konuşmaları sonucu oraya karar verdim.Bu işe girerken aman zaten hayırlısı ile olur diye gözü kapalı giriliyorsa başkalarından fikir istenmesinin de anlamı yok diye düşünüyorum... Yine hepimiz için hayırlısı olsun , sonuçlar güzel olsun diyorum..bir merkezki sürekli 3 günlük embriyo transfer ediyorsa demeki embriyolojı şartları iyi değil haberin olsun
ama o demek deyilki 3 günlük embriyoyla gebe kalınmaz
sadece 5 güne en iyileri gelir
Dün sabahtan itibaren mide bulantim var onun dışında bir sıkıntı kalmadı şimdilik sadece o var canm kabızlık kasik ağrıları dindi birde çok uyuyorum :))Karanfil canım nasılsın
hamilelik nasıl gidiyor
SÜPER kuzum bunların hepsi sağlıklı gebeliğin gelişiminden gelen semptomlardıDün sabahtan itibaren mide bulantim var onun dışında bir sıkıntı kalmadı şimdilik sadece o var canm kabızlık kasik ağrıları dindi birde çok uyuyorum :))
keşke ben bu foruma katıldığımda benim gibi kötü şeyler yaşayanlar tepki verseydi direk düşünüp başka bir merkeze karar verirdim her kes iyi taraflarını söylüyor kötü tarafını söleyen yokBen de bu merkeze gitmeden önce çok araştırdım. Bu formu baştan sona okudum desem yeridir. Ama direk negatif aldım ve bir daha gitmem diyen biri ile karşılaşmadım. Şayet bu şekilde yaklaşım ile karşılaşmış olsaydım kafamda ciddi bir soru işareti oluşurdu. Ben merkezden pozitif sonuç almış kişiler ile buradan özelden de mesajlaştım ve onların olumlu konuşmaları sonucu oraya karar verdim.Bu işe girerken aman zaten hayırlısı ile olur diye gözü kapalı giriliyorsa başkalarından fikir istenmesinin de anlamı yok diye düşünüyorum... Yine hepimiz için hayırlısı olsun , sonuçlar güzel olsun diyorum..
British e sordum neden isminiz değişti diye biz zaten bahçeciydik sadece ismimizi kullanmaya başladık dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?