Dünya Tüp Bebek Berk Aygün e transfer yaptıran kızlar? Lütfen ses verin çok merak ediyorum yorumlarınızı.
Ben yaptırdım demiştim daha önce Berk Angün' e ve negatif sonuç aldım.. 3 tane 3.gün embriyosu konuldu ve donmuşun yok dendi. sonuç da kimyasal gebelik. olmayışının açıklaması da yok yani.. tekrar aynı yere gitmeyi de düşünmüyorum kesinlikle...

Günaydın arkadaşlar dün işlem oldu yumiler toplandı. Merkez çok büyük değil ama yinede güzel, ilgi alaka üst seviyedeydi, bizim içinde laboratuvar iyi olsun yeterli. bugün kaç embriyo oluştu onu öğreneceğiz. Birde ödeme konusunda bize tolerans gösterdiler öyle para verilmeden işleme alınmama durumu yok. Hülasa şu ana kadar memnunuz. Klinik Gyno life bilmeyenler için tekrar yazayım..

Muamma geçmiş olsun, bol bol sağlıklı embriyoların olsun inşallah...

inşallah hepimiz ard arda zilleri takıp göbek atıcaz güzel sonuçlarımızla-)
canım eğerki rahiminde sorun yoksa konyada bir tüp bebek takipcizi bul ve onunla yola çık
seni ankaraya git gel çok yorar

ben hite 4 defa yaptırdım bir ilkinde kimyasal oldu ardından hepsi negativ

ilk transfer olunan embriyolarının kalitesini ne söylediler yani 4aa 4 bb embriyolar ne kalitedeydi?
kaç tane dondurdular?
benim ilk halildeki donörden 6 blastokist oluştu ilk 3 tane 4ab 4bb ve 2 transfer etiler kimyasal gebelikle sonuçlandı
sonra dondurulmuş 3bb 3bc ve 2 sonuç negativ
ardından yeni donörle tabii dondurulmuş yumurtalarla bundan eminim 12 blastokist oluştu ilk transferim negativ ardından dondurulmuşları çözdüler ilk çözülenler bozuk çıktı(zaten bekleniliyordu dondurulmuş yumurtadan oluşan embriyolar dayanamıyorlar bu işlemlere çünkü zayıf oluyorlar)sonra ikinci 3 ebriyoyu az bir saate açtılar oda zaten olumsuz olucağından emindim çünkü bir embriyoyu buzluktan çözülmesi en az 1,5 saatir bunlar yarım saate çözdüler
sonuç negativ
artık o merkezden kaçtım
halil her şeyi paraya bağlamış burdan bir arkadaşımız istambulda kendisiyle görüşmüş ve garanti istemiş
halil 20000 euro ver garanti veriyim demiş
bundan kendinize karar çıkarın

bol bol şanslar arkadaşım
ikiz bebişler gelsin inşallah

Duruma göre 3.gün ya da 5.gün koyuyorlarmış.Ben 5.gün istediğimi söyledim.Gelişime göre bakıp değerlendiriyoruz dediler.Birde baya okudum herşeyi,her merkezin negativi de var pozitifide.Hayırlısıysa olur gözü ile bakıyorum.

canım halile öfkem okadar çok ki anlatamam onunçin od püskürtüyorum ismi geçerken
sen aklına takma inşallah senin dondurulmuşlardan ikizlere hamile kalırsın ve bebişlerine kavuşursun
benim bir arkadaşım ankarada kendi yumurtalarıyla ilk iki en kaliteli 5aa ve 4aa dannegativ aldı ve ardından dondurulmuş 3bc den hamile kaldı ve oğlunu doğurdu maşallah
ne deyim nasip kısmet yada embriyoloğun titiz davranışı biricik embriyoya

bir merkezki sürekli 3 günlük embriyo transfer ediyorsa demeki embriyolojı şartları iyi değil haberin olsun
ama o demek deyilki 3 günlük embriyoyla gebe kalınmaz
sadece 5 güne en iyileri gelir

bir merkezki sürekli 3 günlük embriyo transfer ediyorsa demeki embriyolojı şartları iyi değil haberin olsun
ama o demek deyilki 3 günlük embriyoyla gebe kalınmaz
sadece 5 güne en iyileri gelir
Ben de bu merkeze gitmeden önce çok araştırdım. Bu formu baştan sona okudum desem yeridir. Ama direk negatif aldım ve bir daha gitmem diyen biri ile karşılaşmadım. Şayet bu şekilde yaklaşım ile karşılaşmış olsaydım kafamda ciddi bir soru işareti oluşurdu. Ben merkezden pozitif sonuç almış kişiler ile buradan özelden de mesajlaştım ve onların olumlu konuşmaları sonucu oraya karar verdim.Bu işe girerken aman zaten hayırlısı ile olur diye gözü kapalı giriliyorsa başkalarından fikir istenmesinin de anlamı yok diye düşünüyorum... Yine hepimiz için hayırlısı olsun , sonuçlar güzel olsun diyorum..

keşke ben bu foruma katıldığımda benim gibi kötü şeyler yaşayanlar tepki verseydi direk düşünüp başka bir merkeze karar verirdim her kes iyi taraflarını söylüyor kötü tarafını söleyen yok
firdevse karar verdim direk özelde negativ alanlar tepki verdi sağolsunlar
onunçin britişe kararlandım inşallah yalnış karar vermedim
daha çok britişin doktoruyla istediyim zaman hatta pazar bile yazıp cevap almamı çok beğendim
firdevs ve halil hastalarla muhatap olmuyor

bir tek bahar44 bir kız vardı burda halilin merkezinde olup biteni açık yazan onuda burda halilden pozitiv alanlar top tüfeye tuttular
bir defa bana dediki halilin embriyoloğu geldi bana embriyoların kalitesini söylemeye feci sigara kokusuyla
düşünseniz bizim embriyolarımız kimlerin elinde

British e sordum neden isminiz değişti diye biz zaten bahçeciydik sadece ismimizi kullanmaya başladık dedi.

Ben daha önce o merkezle konuşmuştum. Zehra Onar Mustafa Bahçeci ile istanbulda çalışmış bağlantınız var mı diye sormuştum. Onlarda hayır hiçbir bağlantımız yok onlarla demişti. İletişim halinde değiliz sadece merkezimizde eskiden orda çalışanlar var demişlerdi. size bu cevabı vermeleri ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…