Canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar çok şükür ben de doğum yaptım.çarşamba günü çok sağlıklı ve çok güzel bir kızım oldu. Bu duygu bambaşkamış. Aklınızda hiç bir soru işareti kalmasın. Benim kızım o ben karnımda tasıdım ve ben besliyorum..o kadar güzel bi duygu ki...anlatamam
Yumurta değil de embriyo mu acaba bahsedilenBunu murat beymi size söyledi??
Nasıl yani aynı değil neden ozaman dondurulmuş yumurtalarla bütün dünyada donasyon freşe göre yarı fiyata
Allah rast getirsin insallahİyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimiz e kavuşuruz
Çok teşekkürlerAllah rast getirsin insallah
Ben hiç seçmedim bilgisayardan numaralarına ulaştım ve sonra Damla hm beni aradı ve Murat beyle görüştürdü
Amin zazacim....amiinnnRabbim yok yerden para yetirsin ve muradına kavuştursun seni
Anne olmayan kadın kalmasın
Gozunaydin saglikla buyut. Allah kolayligini da verir insallahkizlar cok sukur kizlarima kavustum durumlar iyi ama zormus ikiz annesi olmak birini doyuruyom altini aciyom otekisi basliyo insallah herkezin guzel haberlerini duyarim ozellikle zazacigim senin hak ediyorsun anne olmayi
Canım kardeşim çok şükür haberini aldıkkizlar cok sukur kizlarima kavustum durumlar iyi ama zormus ikiz annesi olmak birini doyuruyom altini aciyom otekisi basliyo insallah herkezin guzel haberlerini duyarim ozellikle zazacigim senin hak ediyorsun anne olmayi
Manolyacım sen tedaviye ikna ede bildinmi eşini?Gozunaydin saglikla buyut. Allah kolayligini da verir insallah
Amin kardeşim inşAllah güzel sonuçlanır kararımZAza canım kararın hayırlı olsun. İnşallah yolun bahtın açık olur.
Eh iste zazacim bakalimManolyacım sen tedaviye ikna ede bildinmi eşini?
Cevabın için teşekkür ederim Zaza.tam bu sayfaların başından okudum 48 yaşında anne olanlarda var 50 yaşındada
Cevabın için teşekkür ederim Zaza.
48 yaş yada üzerinde başaran varsa, lütfen yazsın.
Klinik / dr tavsiyeniz var mı?
Tebrikler canimbenim...Allah yavrularını sana bagislasin.. .Çok çok mutlu olmanızı dilerim kuzularınla.. .kizlar cok sukur kizlarima kavustum durumlar iyi ama zormus ikiz annesi olmak birini doyuruyom altini aciyom otekisi basliyo insallah herkezin guzel haberlerini duyarim ozellikle zazacigim senin hak ediyorsun anne olmayi
Artemissi sen nasilsin bebek nasıl, nasıl gidiyor hamilelik?ZAza canım kararın hayırlı olsun. İnşallah yolun bahtın açık olur.
İyi canım 9. Haftadayız sanırım :) kabızlık sorunu çok olmaya başladı. Kayısı ilaç kefir işe yaramıyor şimdi zeytinyağı iç dedi doktorum ona başladım :)Amin kardeşim inşAllah güzel sonuçlanır kararım
Sen nasılsın
Bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?