Hayırlısı olsun inşallah .güzel sonuçlar olsun.Sen dünya tüp bebekdeydin dimi ? çene yapısını tariflemek de zordur.

Mart ayı bereketin bolluğun artmaya , doğanın yavaş yavaş uyanmaya başladığı , doğadaki canlıların kendilerine eş arayıp çoğaldı ay...Kediler damlarda gezmeye başladı bile:))) Bizede bu bolluk bereket bulaşsın..Hep beraber hamile kalalım kizlar:)))

Sen nereye yaptırıyorsun cnm ?

Aminnnn kızlarrr aminnnnn :)))

TÜP BEBK İŞTE
Canım sabiti eşinin spermlerinde sorun var..Tup bebk doktorları bu durumu yorumlar ama bence esin iyi bir ürolog a muayne olsun..yapilabilecek şeylere bakılsın ve tüp bebek öncesi tedavi olsun..anladigim yaşınız daha genç acele etmeyin..esin iyice tedavi olduktan sonra gerekiyorsa tüpe geçersiniz...

TÜP BEBK İŞTE
ben sana yardımcı olayım arkadaşım

Öncelikle yanlış forumdasın. Bu forumda defalarca yıllarca tüp bebek denemiş ama kendi yumurtasi veya eşinin spermi ile anne olamayan kadınların başkasının yumurta veya spermi ile anne olmaya çalışırken yaşadığı tecrübeleri paylaştığı bir forum. Sen tüp bebek yaptıracaksın ilk denemen olacak. Allah yardımcın olsun henüz yolun çok başındasın inşallah bizim tecrübe ettiklerimizi sen etmezsin ve ilk tüp bebek denemende başarılı olursun.
Tüp bebekte devletin koyduğu sınırlar vardır 35 yaşın altındakilere 2 embriyo koyulmaz. . Özel merkezler durumdan duruma değişir. Genel olarak özel bir durumun yoksa tek embriyo transfer ederler. Özel bir durumdan kastım mesela problemimiz genetiktir yani zordur o zaman 2 embriyo bulurlarsa sağlıklı koyabilirler. Ama sen illede ikiz demeden önce sağlıklı bir bebek diye dua et bence. Daha yolun çok başında olduğun için tecrübesizlikten bu ikiz isteğin diye düşünüyorum. Açık konuşacağım Eğer tüp bebek yapacaksan önünde uzun, yorucu bir süreç var. Maddi manevi Allah kolaylık versin. Şuanki probleminiz nedir? Tüm testler yapıldı mı? Doktorun bu konuda uzman mı? Genetik rahim troid kan testleri tüpler hepsi temiz mi? Sperm sayınızın olduğunu görüyorum ki 1 sperm bile yeterli. Morfolojisi nasıl? Önce bunlar arkadaşım, sonra ikiz olsun sarışın olsun diyelim olur mu?

Merhaba.. bana 3 tane konuldu hiçbiri tutmadı..
Slm Arkadaşım peki neden tutmadığını Dr bişey söylemedimi yumurta donasyonumuydu üçüde yoksa kendi yumurtanızmıydı çok merak ettim Rabbim inşallah çocuk isteyen herkeze nasip eder

Slm Arkadaşım peki neden tutmadığını Dr bişey söylemedimi yumurta donasyonumuydu üçüde yoksa kendi yumurtanızmıydı çok merak ettim Rabbim inşallah çocuk isteyen herkeze nasip eder
selam canım.. doktor tam açıklama yapamıyor.. tutmayınca tutmuyor işte falan diyor.. benim yumurta donasyonuydu canım..tam bir sebep sunamadılar.. donmuşun da yok dediler..

Arkadaşlar donör secerken nelere dikkat ettiniz biİm için hangi özellikler önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…