Evet canım hemşire öyle dediSana martta mı transfer olcak ben de o tarihlerde gitcem sanırım
Hayırlısı olsun inşallah .güzel sonuçlar olsun.Sen dünya tüp bebekdeydin dimi ? çene yapısını tariflemek de zordur.Evet bizim merkezde resimsiz,embriyologumuz dedi biz gormuyoruz sadece çene yapisi goz yapisi rengi, sac rengi kan grubuna gore seciyoruz dedi. Bizimde esimin goz renginden kan grubu ayni olan kalmamis(Japon filan varmis onlar zaten olmaz diye) artik bizde goz rengi farkli olan sectik kan grubu uyuyo diye hayirlisi bakalim ..
Aynen canım :)biz her halde beraber gidicez -))
Ayyy kuzum zazacim hadi inşallah donörün sana uğur getirsin..Bol bol bereketli sağlıklı yumurtaları olsun ...mavicim bugün donörümüde seçtim
4 seçenekten birini
Sen nereye yaptırıyorsun cnm ?Evet bizim merkezde resimsiz,embriyologumuz dedi biz gormuyoruz sadece çene yapisi goz yapisi rengi, sac rengi kan grubuna gore seciyoruz dedi. Bizimde esimin goz renginden kan grubu ayni olan kalmamis(Japon filan varmis onlar zaten olmaz diye) artik bizde goz rengi farkli olan sectik kan grubu uyuyo diye hayirlisi bakalim ..
Aminnnn kızlarrr aminnnnn :)))Mart ayı bereketin bolluğun artmaya , doğanın yavaş yavaş uyanmaya başladığı , doğadaki canlıların kendilerine eş arayıp çoğaldı ay...Kediler damlarda gezmeye başladı bile:))) Bizede bu bolluk bereket bulaşsın..Hep beraber hamile kalalım kizlar:)))
Yok cnm gyno life da yaptirdik. Artik cene yapisini da onlar kendi arasinda halletsin napim yaaHayırlısı olsun inşallah .güzel sonuçlar olsun.Sen dünya tüp bebekdeydin dimi ? çene yapısını tariflemek de zordur.
Gyno life canimSen nereye yaptırıyorsun cnm ?
üzülmek falan olmayacak :)Bende bekliyim dedim..Her şeyi soruyorum sonra üzülüyorum (tüp bebek denemelerinde öyle olmuştu) üzüleceksem toptan üzülürüm dedim :)
Senin yaptıracağın işlem nedir arkadaşım? Yumurta donasyonu mu? Kıbrıs’ta hangi merkezde yaptırıyorsun?ÖZEL HASTANE AMA KOYARLAR MI 2 TANENASIL Bİ YOL İZLEMELİYIM
TÜP BEBK İŞTESenin yaptıracağın işlem nedir arkadaşım? Yumurta donasyonu mu? Kıbrıs’ta hangi merkezde yaptırıyorsun?
Burası donasyon yaptıranların grubu galiba sizin normal tüp bebek yanlış forumdasınız sanırım...TÜP BEBK İŞTE
Canım sabiti eşinin spermlerinde sorun var..Tup bebk doktorları bu durumu yorumlar ama bence esin iyi bir ürolog a muayne olsun..yapilabilecek şeylere bakılsın ve tüp bebek öncesi tedavi olsun..anladigim yaşınız daha genç acele etmeyin..esin iyice tedavi olduktan sonra gerekiyorsa tüpe geçersiniz...TÜP BEBK İŞTE
Arkadaşım konu başlığı Sperm ve yumurta donasyonu.TÜP BEBK İŞTE
ben sana yardımcı olayım arkadaşımTÜP BEBK İŞTE
Slm Arkadaşım peki neden tutmadığını Dr bişey söylemedimi yumurta donasyonumuydu üçüde yoksa kendi yumurtanızmıydı çok merak ettim Rabbim inşallah çocuk isteyen herkeze nasip ederMerhaba.. bana 3 tane konuldu hiçbiri tutmadı..
selam canım.. doktor tam açıklama yapamıyor.. tutmayınca tutmuyor işte falan diyor.. benim yumurta donasyonuydu canım..tam bir sebep sunamadılar.. donmuşun da yok dediler..Slm Arkadaşım peki neden tutmadığını Dr bişey söylemedimi yumurta donasyonumuydu üçüde yoksa kendi yumurtanızmıydı çok merak ettim Rabbim inşallah çocuk isteyen herkeze nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?