Sperm donasyonu yaptiran arkadaslar donöru nasil sectiniz foto gosterilmeyen (bebeklik fotolari) yerlerde
Ben bebeklik foto gösteren yerleri tercih etmedim. ve hala ona göre gideceğim yeri belirliyorum.Yumurta donasyon yaptıran arkadaşların kendileri donörü görmüyor ama asıl işlemi yapan merkez donörü görüp ona göre belirliyor. Ama sprem donörleri yurtdışındaki sprembank dan geldiği için yaptırdığın klinik dahi o sprem donorlerini görmüyor çünki kıbrıs yasaları gereği sprembanka sprem bağışlayanlar içinde sadece resimsiz olanların ülkeye girişine izin veriyor.Tamamen bi belirsizlik oluyor. Ama klinik gerçekden içine sindiyse Rabbim ne uygun gördüyse o olur inancıyla yaptırırsın. Benim bildiğim 2 merkez resimsiz sprem donörü kullanıyo.

Spermogram gayet iyi
kızdan kaç tane yumurta toplandı
banada bugün 4 seçenek atılar

Kızlar herşey pozitifken tüplere ne zaman bakılır doktora gittim yine bakmadı hem de özel
sorun yok şükür ama ilerleme olmadı boşa gittik merkeze doktor resmen konuştu benle ilgilenmedi
Kendi doktorum olmayınca oldu yoktu yok
Testlerin tamam mı kaç zamanlık evlisin dedi o kadar karnımdan baktı
Adetin ikinci günü gel dedi lafa bak
Biraz kendimi ifade etmeye çalıştım derdin ne kardeşim dedi
Eşim de özele gidelim dedi bana ilgilenmiyorlar die
Gittik ama hep aynı şeyler
Test yaptırdınız mı ne kadarlık evlisiniz
Muayene etti bişey bulamadı biraz iltihap var ama gebe kalmaya engel değil dedi yine de incelecekmiş iltihabı
Hiç içime sinmedi valla yok yere 125+63 ödedim
Adetin ikinci günü gelecekmişim de o zaman da ayrı ayrı muayene ücreti tahlil ücreti olacak hep aynı şeyler ve saçma
Çok kararsızım ama buraya para dayanmaz büyük ihtimal gitmicem bir daha

Spermogram gayet iyi
kızdan kaç tane yumurta toplandı
banada bugün 4 seçenek atılar
İnşallah spermler sağlıklıdırlar :)
Henüz kimseyle konuşmadım..Kaç yumurta toplandığını ve kaçının döllendiğini yarın söyleyeceklermiş..Embriyolog haber verecek zazacım....
Çok iyi...Donördelerde daha önce denenmiş ve başarılı olmuş olmasına dikkat et...

resim gösteren yerleri tercih EDIYORUM.

ÖZEL KLINIKTE YAPTIRACAM DOKTR LA GÖRÜŞTÜGÜMDE İKİZ GEBELIK İÇİN YASAK 35 YAŞIN ALTINDA OLMAZ FALAN DEDI
Sen tüp bebek mi yaptırıyorsun donasyon mu?

Tüp bebekte 24 yaşında işen 2 embriyo koymazlar devlette
Özel merkeze gidersen kaç yıllık evlisin kaçıncı denemen gibi soruların cevapları ile 2 koyarlar

Donasyon yaptırıyorsan zaten 2 koyarlar

ÖZEL HASTANE AMA KOYARLAR MI 2 TANENASIL Bİ YOL İZLEMELİYIM

Evet bizim merkezde resimsiz,embriyologumuz dedi biz gormuyoruz sadece çene yapisi goz yapisi rengi, sac rengi kan grubuna gore seciyoruz dedi. Bizimde esimin goz renginden kan grubu ayni olan kalmamis(Japon filan varmis onlar zaten olmaz diye) artik bizde goz rengi farkli olan sectik kan grubu uyuyo diye hayirlisi bakalim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…