Evet zazacim hakikaten oyle...benimde hep farklı olmuştur embriyolarım...Artik kader kısmet allah ol derse olacak...onemli olan sağlıklı olsunlar...her şey güzel gidiyor hiç kafanı yorma arkadaşım kendi yumurtalarıyla 3 blast oldu 5aa 5aa ve 3bc
2 superblastları transfer etiler 3 bc yi dondurdular
2 superblast negativ
3 bc şimdiki sapasağlam oğlu oldu
bir kadının yumurta vermesi her zaman aynı olmuyor bunuda unutma
11 defa kendi yumurtamla denedim her defasında farklı say ve kalite çıktı bu insanlık hali
Ödemeyi yaptınız mı tek seferde nakit mi ödeme yapıyoruzben bristhiste başladım canım.
Bitkinlik halsizlik bunlar hep normal hatta doktorlar çok önemsemiyorlar bundurumu..bebeğin sağlıklı ve zeki olacağına delalet edermiş mide bulntıları..inşallah en kısa zamanda atlatırsınMoral olarak kendimi hiç düşürmüyorum aksine her kusmamdan sonra şükür ediyorum ki bu anları yaşıyorum onlar için yaşıyorum yeterki sağ salim gelin ben çekmeye raziyim diyorum :) ama bitkin düşüyorum artık sürekli kus mideye hiçbirşey girmemesi insanı tüketiyor gerçekten
Benim bebek doğdu daha 20 günlük:) transferden sonra derken?? Anlayamadım canım ne anlamda kendimi nasıl hissettim derken? Transfer sonrası tabiki tedirgnlik kaygı mutlaka oluyorSenin bebek kac aylıktı canım acaba transferden sonra nasıl hissederim diye korkuyorum sen nasıl hissettin kendini sonrasında bi tedirginlik yaşadın mı
maşallah uzun ömürleri olsunBenim bebek doğdu daha 20 günlük:) transferden sonra derken?? Anlayamadım canım ne anlamda kendimi nasıl hissettim derken? Transfer sonrası tabiki tedirgnlik kaygı mutlaka oluyor
Bu hemen alınmış bi karar değil tabiki..ama başka çarem olmadığı için ve annelik duygularım ağır bastığı için bu yola girdim ve tabiki eşimin sonsuz desteği beni bu kararı alma noktasında cesaretlendirdi. İnan arkadaşım bebeğim babasının kopyası. Hatta bana benzedği noktalar da var..bir de varsın benzemesin her çocuk annesinin babasının kopyası mı sanki? Sonuçta obebeği 9 ay ben taşıdımben besledim ben hissettm karnımdan çıkardıkları an tamamen benim diyorsun ..şimdi onsuz beş dakika duramıyorum. Bu noktada asla endişeniz olmasın. Çok acılar çektim bu bebeğe kavuşmak içim.elinizde avucunuzda ne varSa bebek için değer.ben bu zamana kadar 50 bin tl rahat harcamışımdır.tüp bebek denemelerim ayrıca üç donasyon.ama sonucu guzel olunca para hiçbirşey. onun sizi emmesi sizin onunla kurduğunuz bağ muhteşem .varsın sizin geniniz olmasın.anneliği dibine kadar yaşıyorsunuz ve benim eşimden başka kimse bilmiyor. Söylememek mantıklı.tabimaşallah uzun ömürleri olsun
Yani yaptığın seyden emin olarak mı ilerledin acaba ilerde birileri öğrenir mi bir sorun cıkar mı gercekten bebeğimi sahiplenemezsem diye korkuyorum oyüzden yasayan birinden fikir almak istedim
kızlar banada murat bey o cd56 kanda ve rahimde vermemi istedi sordum eğer fazla çıkarsa ne yapılıcak dedi serum takılıcak transferden 1 hafta önce ve sonra ee ozaman profilaktik amaçla takalım dedim boşu boşuna rahimimi tahrişe atmayım hem param hem canım gitmesin
oda olur dedi
Ben tarlusalın 6 günündeyim dün ultrasonda bakıldı ve rahim içi sıvı yok artık çok şükür
murat beye yazdım bu çok iyi bir sonuç dedi ESTROFEMDEN salgılanan sekresyon progesterona geçerken yok oluyor
bir 8-10 güne tedavim başlar benim
progesterona başlarken donorümede doğum kontrol verildi ben ilacı bitirirken donörde hapı bırakıcak ve adet olucaz
sonra donör stimulyasyona bende rahim duvarını geliştirmeye
ve inşallah rabbim bana bir tana pir tanemi verir inşallah
Gittiğimiz de yapcaz evet tek seferde nakitmişÖdemeyi yaptınız mı tek seferde nakit mi ödeme yapıyoruz
Hazanım rabbim içindeki sesi duysun bu tez zamanda senin adına sevinsinler arkadaşların inşallahCanım inşallah her şey yolunda gider ..
Bu gün işyerinde bir arkadaş tüp bebek düşünürken tarlusal kullanıyormuş ve 2 aylık hamileymiş..
Herkeste bir sevinç..
Bense neye uğradığımı şaşırdım..
Kötü oldum ama belli etmemeye çalıştım..
Biride diyor ki...
Yaşım geçiyormuş...
Bende yapmalıymışım. ..
Dedim 8 defa yatırdım...
Ne vücut nede psikoloji kaldı...
Anlamıyorlar...
Havaya konuşuyoruz işte...
Allahım inşallah hepimizin bebeği olur ...
Ahh ahh hazancim çok zor...Insanlarin çoğu cok kolay sahip oldukları için hiç mi hiç anlamıyorlar maalesef..Ben artık anlamalarını beklemiyorum dinliyormuş gibi yapıp he he deyip geçiyorum...Insallah anne olduğumuz günleri bizlerde göreceğiz ...Canım inşallah her şey yolunda gider ..
Bu gün işyerinde bir arkadaş tüp bebek düşünürken tarlusal kullanıyormuş ve 2 aylık hamileymiş..
Herkeste bir sevinç..
Bense neye uğradığımı şaşırdım..
Kötü oldum ama belli etmemeye çalıştım..
Biride diyor ki...
Yaşım geçiyormuş...
Bende yapmalıymışım. ..
Dedim 8 defa yatırdım...
Ne vücut nede psikoloji kaldı...
Anlamıyorlar...
Havaya konuşuyoruz işte...
Allahım inşallah hepimizin bebeği olur ...
GÜNAYDINLAR.Gittiğimiz de yapcaz evet tek seferde nakitmiş
Ben her defasında nakit alıyordum yanımdaGÜNAYDINLAR.
yanımızda nakitmi göturmemiz gerekiyormu, yoksa atm den, banka dan çekme imkanı varmıdır. bu deverde nakit taşımakta sakıncalı.
özelden yazdım cevap vermediBu arada son olarak bubenimdünyam transfer yaptırmıştı acaba test yaptırdı mı inşallah tutmuştur
sağol arkadaşımBen her defasında nakit alıyordum yanımda
Mavim kendim gidiyormuşum gibi heyecan bastıNakit olursa daha iyi arkadaşlar, özellikle kredi kartı işlemlerinden %10 komisyon alınıyormuş..Biz nakit verdik (euro)..
Bende doktordan geldim kızlar, progesterona başladık çok şükür...Rahim 9.8 tam ortaymış..8 den düşük 12 den büyük istemiyorlarmış..Triple tabi yok..E2: 335, progesteron 0.40 çıktı...Artık hayırlısı, salı günü transfer... Kıbrıs embriyo adedimi doktoruma bıraktı, oda 2 demiş..Salı bir aksilik olmaz ise 2 miniği alıp geleceğiz, heyecan bu gün tavan yaptı :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Salı sen 2 minigi alıp geleceksin ben de 2 minigimin benle olup olmadığını ogrenecegim ☺Nakit olursa daha iyi arkadaşlar, özellikle kredi kartı işlemlerinden %10 komisyon alınıyormuş..Biz nakit verdik (euro)..
Bende doktordan geldim kızlar, progesterona başladık çok şükür...Rahim 9.8 tam ortaymış..8 den düşük 12 den büyük istemiyorlarmış..Triple tabi yok..E2: 335, progesteron 0.40 çıktı...Artık hayırlısı, salı günü transfer... Kıbrıs embriyo adedimi doktoruma bıraktı, oda 2 demiş..Salı bir aksilik olmaz ise 2 miniği alıp geleceğiz, heyecan bu gün tavan yaptı :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?