Evet zazacim hakikaten oyle...benimde hep farklı olmuştur embriyolarım...Artik kader kısmet allah ol derse olacak...onemli olan sağlıklı olsunlar...

Bitkinlik halsizlik bunlar hep normal hatta doktorlar çok önemsemiyorlar bundurumu..bebeğin sağlıklı ve zeki olacağına delalet edermiş mide bulntıları..inşallah en kısa zamanda atlatırsın

Senin bebek kac aylıktı canım acaba transferden sonra nasıl hissederim diye korkuyorum sen nasıl hissettin kendini sonrasında bi tedirginlik yaşadın mı
Benim bebek doğdu daha 20 günlük:) transferden sonra derken?? Anlayamadım canım ne anlamda kendimi nasıl hissettim derken? Transfer sonrası tabiki tedirgnlik kaygı mutlaka oluyor

Benim bebek doğdu daha 20 günlük:) transferden sonra derken?? Anlayamadım canım ne anlamda kendimi nasıl hissettim derken? Transfer sonrası tabiki tedirgnlik kaygı mutlaka oluyor
maşallah uzun ömürleri olsun
Yani yaptığın seyden emin olarak mı ilerledin acaba ilerde birileri öğrenir mi bir sorun cıkar mı gercekten bebeğimi sahiplenemezsem diye korkuyorum oyüzden yasayan birinden fikir almak istedim

Bu hemen alınmış bi karar değil tabiki..ama başka çarem olmadığı için ve annelik duygularım ağır bastığı için bu yola girdim ve tabiki eşimin sonsuz desteği beni bu kararı alma noktasında cesaretlendirdi. İnan arkadaşım bebeğim babasının kopyası. Hatta bana benzedği noktalar da var..bir de varsın benzemesin her çocuk annesinin babasının kopyası mı sanki? Sonuçta obebeği 9 ay ben taşıdımben besledim ben hissettm karnımdan çıkardıkları an tamamen benim diyorsun ..şimdi onsuz beş dakika duramıyorum. Bu noktada asla endişeniz olmasın. Çok acılar çektim bu bebeğe kavuşmak içim.elinizde avucunuzda ne varSa bebek için değer.ben bu zamana kadar 50 bin tl rahat harcamışımdır.tüp bebek denemelerim ayrıca üç donasyon.ama sonucu guzel olunca para hiçbirşey. onun sizi emmesi sizin onunla kurduğunuz bağ muhteşem .varsın sizin geniniz olmasın.anneliği dibine kadar yaşıyorsunuz ve benim eşimden başka kimse bilmiyor. Söylememek mantıklı.tabi
Bu benim tercihim. Çok konuştum ama inanın gerçekten pişman olmayacaksınız.

Canım inşallah her şey yolunda gider ..
Bu gün işyerinde bir arkadaş tüp bebek düşünürken tarlusal kullanıyormuş ve 2 aylık hamileymiş..
Herkeste bir sevinç..
Bense neye uğradığımı şaşırdım..
Kötü oldum ama belli etmemeye çalıştım..
Biride diyor ki...
Yaşım geçiyormuş...
Bende yapmalıymışım. ..
Dedim 8 defa yatırdım...
Ne vücut nede psikoloji kaldı...
Anlamıyorlar...
Havaya konuşuyoruz işte...
Allahım inşallah hepimizin bebeği olur ...

Hazanım rabbim içindeki sesi duysun bu tez zamanda senin adına sevinsinler arkadaşların inşallah

Ahh ahh hazancim çok zor...Insanlarin çoğu cok kolay sahip oldukları için hiç mi hiç anlamıyorlar maalesef..Ben artık anlamalarını beklemiyorum dinliyormuş gibi yapıp he he deyip geçiyorum...Insallah anne olduğumuz günleri bizlerde göreceğiz ...

Gittiğimiz de yapcaz evet tek seferde nakitmiş
GÜNAYDINLAR.
yanımızda nakitmi göturmemiz gerekiyormu, yoksa atm den, banka dan çekme imkanı varmıdır. bu deverde nakit taşımakta sakıncalı.

Nakit olursa daha iyi arkadaşlar, özellikle kredi kartı işlemlerinden %10 komisyon alınıyormuş..Biz nakit verdik (euro)..
Bende doktordan geldim kızlar, progesterona başladık çok şükür...Rahim 9.8 tam ortaymış..8 den düşük 12 den büyük istemiyorlarmış..Triple tabi yok..E2: 335, progesteron 0.40 çıktı...Artık hayırlısı, salı günü transfer... Kıbrıs embriyo adedimi doktoruma bıraktı, oda 2 demiş..Salı bir aksilik olmaz ise 2 miniği alıp geleceğiz, heyecan bu gün tavan yaptı :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Mavim kendim gidiyormuşum gibi heyecan bastı
allahım ilk güzel haberi bubenimdünyamdan 6 marta alalım inşallah
ikinci güzal haberi senden alalım inşallah
ve güzel umut kapılarıda bize açılsın inşallah
iki gündür rüyamda ard arda test yapıyorum çift çizgi çıkıyor
rabbim gerçek etsin

Salı sen 2 minigi alıp geleceksin ben de 2 minigimin benle olup olmadığını ogrenecegim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…