Yaaaa herşey güzel olucakkk mavicim :) haydi kızlar bebişleri alıp alıp gelelim:) benide heyecan bastı :)
Herkese tekrar merhaba arkadaşlar.mavisufi Z Zaza74 ve diğer arkadaşlar hep dualarındasınız ınsallah allah sizlere de nasip eder bu mutluluğu. Transfer olan arkadaşlar belirti arayıp kendinizi strese sokmayın. Benim ikiz olmasına rağmen neredeyse hiç belittim yoktu. Sonrasında mide bulantim bile neredeyse hic olmadi. Sizleri cok opuyorum...
Şimdiden geçmiş olsun tuanna...Slm kızlar bnde yarın saat birbuçukta historoskopi olcam bide jel koycaklarmış yapışmasın diye bn balonu söyledim de tel sekretere hocamız nasıl uygun gördüyse onu yapar dediler bnde bişey diyemedim gerçi Bülent hocama güveniyorum hayırlısı olur inşallah
Di mi bi de onu düşünüp canımızı sıkmayalim :)Oda çok az kişide oluyor canım...Bence olmaması daha iyi..Kanama korkutucu bir şey :)
Teşekkür ederim arkadaşımŞimdiden geçmiş olsun tuanna...
Sonucu güzel hatta kelimeler kifayetsiz ..için rahat olsun herşeye değer..amin canım..sizin bebek veya bebeklerinizin de güzel haberlerini alırım inşallah..Para kısmını ben de düşünmüyorum sonucu güzel olduktan sonra feda olsun dediğin doğru her cocuk annesine benzemiyo ama bn doğurup bn büyütcem Allahın izniyle. Ben de eşimle aramızda kalsın istiyorum herkesin bunu bilmesine gerek yok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Allah size de çocuğunuza da güzel ömürler nasip etsin
Benim hamileliğimde hiçbir belirti olmadı.yerleşme kanaması falan.. içini rahat tutŞu yerleşme kanaması mi ne oluyormuş bekliyorum ama olmuyor herkeste olmuyormuş gerçi ama olsa güzel bi belirti olurdu
Canım kardeşim allah dualarını kabul etsinHerkese tekrar merhaba arkadaşlar.mavisufi Z Zaza74 ve diğer arkadaşlar hep dualarındasınız ınsallah allah sizlere de nasip eder bu mutluluğu. Transfer olan arkadaşlar belirti arayıp kendinizi strese sokmayın. Benim ikiz olmasına rağmen neredeyse hiç belittim yoktu. Sonrasında mide bulantim bile neredeyse hic olmadi. Sizleri cok opuyorum...
çok kurcalama kuzum bülent hocaya güven ve ameliyata rahat girSlm kızlar bnde yarın saat birbuçukta historoskopi olcam bide jel koycaklarmış yapışmasın diye bn balonu söyledim de tel sekretere hocamız nasıl uygun gördüyse onu yapar dediler bnde bişey diyemedim gerçi Bülent hocama güveniyorum hayırlısı olur inşallah
Teşekkürler zazacımçok kurcalama kuzum bülent hocaya güven ve ameliyata rahat gir
gelden ağrı olmuyor
ama o baloncuk bir can yakıcı hemde 2 gün inde gezdiriyorsun
Teşekkürler mavisufiŞimdiden geçmiş olsun tuanna...
Teşekkürler zelittaTuanna her sey gonlunce olsun canim.
Mavicim ne heyecan ya Allah guzel sonuclandirsin insallah.
Bubenimdunyam guzel haberlerini bekliyoruz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bahar bize bereketli gelecek inşallah
Çok teşekkür ederim bunları duydukca içim rahatliyor gercektenBenim hamileliğimde hiçbir belirti olmadı.yerleşme kanaması falan.. içini rahat tut
Sperm donasyonu mu sizin ki .Merhaba arkadaslar ben uzun zamandir giremiyorum ama bi kacgundur geriye donuk hepsini okudum 17 subatta igneleri olmaya basladim ama oncesinden tiroit ve hematoloji icin bi dunya konsultasyon yaptırdım igneler polipe sevep oldu o yuzden transfer bu ay olmicak kibrisa gittim ve yumurtalar carsamba toplandi 14 yumurta toplanmis 8 dollenneye uygunmus ve sadece 4 tane döllenmis 4 tanr dollendiyse 5.gunu goren olur mu o bile mechul moralim cok bozuldu korkuyorum biyle bir sonuc beklemiyordum
Canım üzme kendini inşallah 4 tane güzel blastın oluşurMerhaba arkadaslar ben uzun zamandir giremiyorum ama bi kacgundur geriye donuk hepsini okudum 17 subatta igneleri olmaya basladim ama oncesinden tiroit ve hematoloji icin bi dunya konsultasyon yaptırdım igneler polipe sevep oldu o yuzden transfer bu ay olmicak kibrisa gittim ve yumurtalar carsamba toplandi 14 yumurta toplanmis 8 dollenneye uygunmus ve sadece 4 tane döllenmis 4 tanr dollendiyse 5.gunu goren olur mu o bile mechul moralim cok bozuldu korkuyorum biyle bir sonuc beklemiyordum
Inşallah 4 'ün dördünde 5. Güne gelir..hic belli olmuyor bu işler canim..Merhaba arkadaslar ben uzun zamandir giremiyorum ama bi kacgundur geriye donuk hepsini okudum 17 subatta igneleri olmaya basladim ama oncesinden tiroit ve hematoloji icin bi dunya konsultasyon yaptırdım igneler polipe sevep oldu o yuzden transfer bu ay olmicak kibrisa gittim ve yumurtalar carsamba toplandi 14 yumurta toplanmis 8 dollenneye uygunmus ve sadece 4 tane döllenmis 4 tanr dollendiyse 5.gunu goren olur mu o bile mechul moralim cok bozuldu korkuyorum biyle bir sonuc beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?